• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    MOUNTBATTEN: Me jednou hardtag nechali v Marks and Spencer na kabelce. No nechtelo se mi tam s tim znovu jet, tak jsem to pak nakonec rozdrtila klasickejma kombinackama. Ale byl to ten podlouhlej. Jestli je to ten kulatej, tak to zkus treba rozdrtit ve sveraku :) Mozna vetsi kombinacky nebo sikovky a chlapska sila budou stacit.

    Nebo zkus nejakej obchod, ale tech hardtagu je docela dost druhu, takze ne vsude se jim to vejde do toho jejich "odejimace". Kor pokud mas nejakej cizokrajnejsi.

    Konecne hele, googli na YT "how to remove hard tag" to bych se divila, kdyby tam nebylo dost inspirativnich videi :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOUNTBATTEN: megasilnym magnetem :-D
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MOUNTBATTEN: vcera jsem se tam po dlouhy dobe stavila a odnesla si novy, klasicky cerny ceackovy rovny dziny do pasu, ve zkraceny delce, ktery prakticky nemuzu sehnat - za kilo
    a vlnenej krasnej satek s krajkou za 60. Prijemne obaleni nervu to bylo :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Vcera Textile house nabrezi Kapitana Jarose - minus 30%.
    Kdyz jsem tam byla pred casem,tak pred rokem, nechapala sem oblibu TH,ze tam maj HADRY, mi prislo.
    Nu a vcera mne nadchlo kolik hezkych a zajimavych veci tam meli!
    (ja si odnesla pro muze sedivestribrnou bavlnenou kosili. Vzhledem k tomu,ze je na ni kod z obchodu,takovej ten velkej knoflik, tak asi je nenosdena a dostala se tam nejak...podezrele. Ted jen, jak ten knoflik odstranim?:-) A pro sebe korzetek-ibejacek z kozenky s vylisem lebcicek!! Za kilo, no nechte to tam!:-))) )
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    PAJUSAK: Tak u nás na vesnici na Hájích je dnes vše za 60,-

    Ale zapomněla jsem se zeptat, kdy bude nové zboží, znáte někdo zdejší cyklus?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    hlásím, že u nás na vesnici na Hájích mají v TH vše za 75,-. Spousta svetrů (hlavně šedé barvy), šatů a i nějaká bundy a kabáty. Konec hlášení ;)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    LADY_LEIA: Kabátů a bot tam mají spoustu.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    V patek se budu vyskytovat v te casti Prahy, jako je modry pavilon. Chtela jsem se zeptat, jestli tam nekdo nedavno byl a ma tedy nejake aspon trochu cerstve zpravy o tom, zda to ma vubec cenu tam jezdit. Nehledam nic konkretniho, ale nejvic me budou zajimat sukne, saty, kabaty, boty - vse velikost 36 :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    FRANCINE: To jo, vím, že např. na Žižkově otevřeno je, ale přecejenom Háje jsou dost vesnice a nerada bych tam jela zbytečně :)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: obecne sekace TH maji o sobotach normalne otevreno 10 - 16 hod, nedele 10-14 (mam tady starsi letacek:)). Kdyz jim konci cyklus, tak tusim, ze sobotni otviracku maji lehce osekanou a v nedeli zavreno.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nevíte někdo prosím, zda má dnes otevřeno Textil house na Hájích?
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Na Ohradě v Second street mají za výlohou 3 kabáty, které vypadají jako desigual, kdybyste měl někdo zájem. V pondělí mění výlohu, tak budou k prodeji
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NIKK: hele zrovna sem v Holesovicky trznici narazila na tamany, co nabizej fakt velky velikosti, nekoukala sem, jak ty veci vypadaj a kvalita bude tam, kde u nich vzdycky, ale treba furt lepsi nez nic.. je to kousek od Megasekace smerem k lekarne a poste.
    NIKK
    NIKK --- ---
    TRANQUILITY: No, když ono to není ani tak o vyžřání, jako spíš zanedbané štítné žláze..:( Ale to je jedno, díky všem za snahu! :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    PULNOCNICE: jj, dřív jsem moc v sekáčích nenakupovala, ale vzhledem k tomu že v poslední době jsem měla kalhoty na měsíc a kupovala jsem menší, tak jsem se to docela zdařile naučila. A občas mě maličko mrzí že už nemám tolik kil co dřív, když to tam vidím:) A hlavně jak jsou to věci z dovozu, tak ani v těch větších velikostech to nebývají neforemné pytle, což se o XL oblečení v našich obchodech bohužel říct nedá.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NIKK: možná je to tu trochu OT, nevím, jestli je to sekáč, kdyžtak mě smažte, nebo ideálně doplňte - posledně jsem cestou z brna viděla z autobusu nápis na ohradě, něco jako Prodej nadměrných velikostí (100m) - je to u Vaňkovky, jak staví 9, tak od tesca přejít koleje na druhou stranu a tam je ten nápis se šipkou. Je to nějakým sprejem na zdi, takže to asi nebude žádný nóbl obchod. Znáte někdo?
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Mám taky pocit, že sekáče jsou vždycky plné krásných věcí ve velikostech, které jsou v porovnání s tou mojí poněkud sloní. Málem (ale vážně jen málem) bych si občas přála, abych měla pár kilo navíc =)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NIKK: aha, promin "hodne veliky" sem chapala jako vetsi vyber panskeho obleceni, tak jsem napsala ty, o nichz vim, ze tam nemaj jeden umrnenej stojan, ale ze tam je sekce panskyho zbozi, obstojna.

    Bohuzel co se tyka hodne velkych velikosti, tak jak pise Tranqui, vetsi velikosti jsou taky skoro v kazdem, at uz primo XXL stendr, tak hledas hledas a kdyz konecne najdes neco boziho, je to velikost UK 18 minimalne:.-)))
    Ale jako hodne moc velke, to bych rekla, ze je jak v nesekacich - urcite velikosti sou jen v specialkach a priznavam, ze okolo UK 20 obleceni vidam, ale vetsi uz moc ne.

    Ja bych ti poradila Nadeje, Sue Ryder, jenze tam sice bych rekla, ze budou sirsi veci, ale na stary, no.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    NIKK: je to hnusný, když to takhle napíšu... ale lidi, kteří jsou schopní se vyžrat mimo konfekční tabulky holt musí navštěvovat specializované obchody a za ty věci si připlatit.
    NIKK
    NIKK --- ---
    MOUNTBATTEN: Zmíněno to sice je, ale bohužel XL věci jsou malý....potřebuju sehnat aspoň 5XL a na to jsem se konkrétně ptala, jestli nemá někdo vychytanej nějakej konkrétní sekáč, kde se toto občas zjevuje a ne že mají jednu věc na celý krám a ještě navíc extrémně hnusnou....případně kdyby někdo věděl i o "normálním" obchodě, kde nestojí kalhoty 2,5k a bunda 5k jen kvůli té velikosti...:(
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    mě spíš fascinují dotazy typu... kde sehnat černý kalhoty, nebo kde je sekáč s výběrem XL věcí:)

    Boha Jeho... když lezu do sekáče, čekám překvápko:) Můžu sice něco konkrétního hledat, ale vždy je to o štěstí.
    Nehledě na to, že ve spoustě sekáčů už mají věci rozdělené podle barev a snad v naprosté většině mají stojany s XL věcmi.
    Btw. od té doby co jsem něco zhubla, tak mi přijde že je všude spousta krásných, ale velkých věcí:D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NIKK: specialni sekac pro muzske hadry uz neni (byval), ale celkem OK vyber rikali muzi, ze je v ty zmineny Blanicky a pak pochvalu lety ziskaval velky Second hand na Vysocanske (hned vedle vylezu z metra, vedle potravin).

    Ostzatne.....tady se budou rozdavat cerny puntiky za dotazy pred nectenim nastenky!! Toto tam zmineno je:-P
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KALE_VAN_THEER: sekac Blanicka je kupodivu v Blanicke ulici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam