• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    MAKII: army shopy byli první, co jsem zkoušela. A nenarazila jsem. Takže pokud někdo víte konkretně, prosím tedy o radu. info do pošty, děkuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA: jak to tak poslouchám, tak v Ostravě mají podstatně horší zboží:-D
    MAKII
    MAKII --- ---
    ZUSKA: pokud budeš ochotná investovat trochu víc, tak zkus nějakej armyshop a kup original ruský námořnický - měli i červenou.
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    PROSÍM O POMOC :) holky,prosím kdybyste narazily na triko ala namořnický, pruhovaný, ale červeno bíle,ne drobný proužek, prosím vemte ho. Já když ho shaním tak nenarazím :( dobře se odměním :) děkuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA: já dostala na každý kus 50kč slevu...:) stačilo ukázat isic
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Mne včera klasicky nezklamal second hand na Knížecí (Praha 5, mezi Andělem a Knížecí). "Ulovila" jsem tam kabát ze 540 Kč se 70 pocenty vlny, nenošený, ještě s visačkou a erárním knoflíkem v igeliťáku.
    A byla tam naštěstí moje oblíbení prodavačka - taková drobnější starší paní, krátké blond vlasy, brýle.

    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Pro ostraváky a nejspíš i brňáky: dostala jsem v unimodě studentskou slevu(na nové zboží to je 50kč, když je vše za nějakou cenu, tak 50%).
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ADD: na to nemam cas a nervy, pohodlnejsi je koupit si uz hotovej vyrobek :) na rucni prace jsem leva a mam pocit, ze tu ani nemam jehlu a nit :)
    ADD
    ADD --- ---
    HITOMI: Něco takového si vyrobíš i sama, u Mráze i ve Flexu mají pružné černé krajky, stačí si to sestehovat a možná to ani nebude nutné ničím zdobit (některé jsou celkem široké a velmi výrazné).
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    HITOMI: to mi povidej, ja jsem myslela, ze mam na vymysleni obleceni jeste aspon 3 tydny a minuly tyden jsem zjistila, ze ani ne :D A taky jsem se dozvedela, ze nejen ze se se mnou pocita se sluzbou, ale navic dokonce na satne, takze loliti sukne i korzet mi prijdou neprakticky. (jo, vim, ze jsem OT :) ).
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    LADY_LEIA: nojo, problem je, ze bych to potrebovala dost rychle :) shanim jeste par doplnku na akicon :) vim, ze jsem si na to mela vzpomenout driv, ale on ten cas proste strasne rychle leti :D a az teprv ted jsem si rozmyslela, co vlastne budu mit na sobe :)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    HITOMI: to by ti byl urcite nekdo schopny vyrobit (pokud se do toho neodvazujes poustet sama). na riwu bych vsadila pomerne s jistotou :)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Nebo snad nějací Vietnamci, něco jsem viděla třeba v obchodě v Senovážné, ale už si nevybavuju, jestli to nebyly jen prstové rukavice.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    JESTERKA_AIENE: joo, to vypada docela pouzitelne :) asi tam zaskocim
    ja jsem onehda neco videla snad i v claire's, ale to je tak minimalne rok zpet :)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    HITOMI: http://www.stoklasa.cz/rukavice-spolecenske-delka-34cm-krajkove-bez-prstu-x130639 ? Akorát jsem v jejich kamenné prodejně zrovna v týdnu byla a tyhle jsem tam neviděla.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    XENA: na to jsem uz koukala, ty s cervenou masli jsou bohuzel moc dlouhe :) ale riwaa me nenapadla, to neni spatnej napad, kouknu, co ma v nabidce :)

    LADY_LEIA: ja bych se bala, ze je zas nekomu ponicim, kdyz si vezmu, co vsechno budu zas na aki vyvadet :D
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    HITOMI: zkus se zeptat v lolitim auditku. Myslim, ze kdybys neporidila v obchodech, mohla by se tam najit dobra duse, co by ti je pujcila.
    XENA
    XENA --- ---
    HITOMI: myslim si, že to asi v sekáči nenajdeš. u stoklasy mají krétké rukavičky a něco by mohla mít v zásobě i Riwaa. v Red ravenu jsou tady dvoje, ale žádné nevypadí přesně jako na obrázku, jedny jsou celoprstové dlouhé rukavice a druhé se upevňují na prostředníček, ale mají červenou mašli, což je maličkost
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Poradite prosim prazske sekace (nebo i jine kramky), kde bych mohla najit neco jako



    koukala jsem uz samozrejme na nabidku gothicshopu, ale skladem toho zrovna moc nemaj, potrebovala bych spis nejake kratsi nez delsi a bohuzel do konce tydne :) nespatrila jste nejaka z vas nekde neco podobneho? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam