• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    HITOMI: aha,koukám, že maj pobočku v modrym pavilonu a tam mi to přišlo předražený,,,já enim nom,asi jak má kdo jakej vkus a jestli zrovna vybalujou nový nebo envim jak ej to možný, že mi to přijde zatim nejlepší, hlavně teda já to mám minutu od práce, takže vdcyky když skončim a nikam nepospíchám, tak si tam zajdu si udělat radost .)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ATARKA: tam jsem byla nekdy v lete a prislo, ze oproti ostatnim sekacum tam maj ty veci strasne hnusny O_o a nakonec ani nevychazej zas az tak levne. Spis uz tedka jezdim do tocny
    O nás — Second Hand Land
    http://second-hand-textil.cz/cz/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: mám ten samej problém, potřebuju boty, kabát, sukně, šaty, kalhoty, svetry, trička:P
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: já chci nsk revenge u národního a pak TH na národce,tak uvidim, sem probrala skříň a zjistila,že nemám co na sebe, ehm .)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    pro změnu jedna velmi negativní recenze: včera prvně navštíven "Sokolovská u stanice tram Karlínské náměstí | malý second hand SECOND WEAR (anglická vlajka na vitrině)", Křižíkova 66. Nevím zda to byla majitelka, ale nesympatická mladá slečna/paní, absolutně bez zájmu, sotva reagujíc na pozdrav, celou dobu "návštěvy" kvokala s kamarádkou (pro kterou měla stranou nechané "podpultové" zboží, nikterak se nežinírovala tenhle komunistický zvyk před námi praktikovat). Zboží hezké, ale silně předražené (např. vytahané triko H&M za 170,- Kč). Hodně značek Atmosphere, Next, Forever21. Celkový dojem hodně nepříjemný a první návštěva se stala i poslední
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: no, jako já tam azse musela nechat další dvoje kalhoty, páč byli bud krátký nebo malý..
    ale pak sme byli ještě v tom sekáči mezí ípákem a mírákem a z toho sem si odnesla dvoje šaty.. ale tam mají takový hodně barevný a extravagantní věci no..
    dneska chci ještě na biskupcovu, tak snad taky něco odensu:)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VERCA_ZABA: hele ti řikám, kdykoli tam vlezu, tak si něco odnesu, aspoň jednu věc .) hlavně mám teda pocit, že tam maj nejlepší hadry z těch všech sekáčů, který sem za poslední tři měsíce navštívila, kam se hrabe TH s těma svejma humus hadrama...já tam včera musela nechat bomba džíny timezone, byly to 30,tak sem zajásala, šla je zkusit a zjistila,že mi sou velký, taks em si aspoň koupila šátek s puntíkama .)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Když jsem byla v TH Horky, tak prodavačka říkala, že se budou sjednocovat ty slevy ve všech TH.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ATARKA: díky za tip, včera sem tam vyrazila a koupila takový tři obyč trička, dlouhej modrej svetr s óbr límcem a bokový šedý kalhoty z takový silný džínoviny - vše za 350:)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    GUDRUN: TH Národní dnes 30%. Nejedou Háje ve stejném cyklu?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOCKOO:
    BARA_ONLY_ONE:
    nevite, jestli uz od pondeli? dala jsem to zatim jen na ut a st...

    DASAA: opravila jsem to, uvidime :-)

    MARINNE: snad, je to sebrane z infa tady, potrebujeme to potvrzovat pozorovanim a doplnovat :-) ted uz by melo byt na Hajich 50procent sleva, ne?

    doplnila jsem, co tu padlo, piste dal, co kde uvidite. jeste jich par ve schematu neni, napriklad Andel, pokud vim...
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    GUDRUN: To je super:) díky!
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    já fakt nedám sopustit na sekáč na Újezdě http://mujsekac.cz/cz/prodejny-velkoobchodu/ujezd , pokaždý když tam vlezu,tak si něco odnesu, včera pro změnu podzimní kabátek tmavě hnědej s takovym našasenym límcem a k tomu tyrkysový zavinovací svetřík, nechala sem tam 210,- a šla spokojeně na italštinu :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    Dnes jsem šla kolem sekáče na Horkách a maj tam - 30%
    DASAA
    DASAA --- ---
    GUDRUN: přísahám! :-) mám to i v diáři a psala jsem pak informační sms a všechno sedí na 7.11. :D
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GUDRUN: ha, už len týždeň do "90Kč Háje" :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    DASAA: fakt? samozrejme verim, ale trochu me to.prekvapuje, protoze jsem to schema odsledovala prave tady... myslim ale, ze je do urcite miry flexi, protoze kdyz jsem v sobotu sla okolo, meli vse za 10 a to jsem jeste jindy nevidela... a bydlim vedle tri roky. a nekdy mivaji posledni den pri deseti a vice kusech cenu 10kc/ks, ale ne psanou... jen to vykrikujou :-)
    DASAA
    DASAA --- ---
    7.11. byl Kohhinor ještě za 4O,- koupila jsem si tam šálu. Myslím že mají vše za 40 tři dny ne jen dva...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    WOCKOO: když si to přepneš na "agenda" je to přehlednější
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOCKOO: obycejnej google kalendar, do ktereho jsem dala to co vime, a ke vsem fazim dala petitydenni opakovani, coz textilhouse maji. zatim je tam jen nova kolekce, kdy maji vse za 90 (predposledni tyden) a slevy posledniho tydne pro tech nekolik TH, ktere tu padly v posledni dobe. jeste muzu urco pridat, ze prvni tyden beze slev. TH kohinoor je na zacatku druheho tydne, kouknu, jestli mi sedi termin pristi kolekce a budu koukat, kdy nahodi prvni slevy. neni to nic k chapani, jen nehotovej kalendar :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam