• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    já fakt nedám sopustit na sekáč na Újezdě http://mujsekac.cz/cz/prodejny-velkoobchodu/ujezd , pokaždý když tam vlezu,tak si něco odnesu, včera pro změnu podzimní kabátek tmavě hnědej s takovym našasenym límcem a k tomu tyrkysový zavinovací svetřík, nechala sem tam 210,- a šla spokojeně na italštinu :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    Dnes jsem šla kolem sekáče na Horkách a maj tam - 30%
    DASAA
    DASAA --- ---
    GUDRUN: přísahám! :-) mám to i v diáři a psala jsem pak informační sms a všechno sedí na 7.11. :D
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GUDRUN: ha, už len týždeň do "90Kč Háje" :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    DASAA: fakt? samozrejme verim, ale trochu me to.prekvapuje, protoze jsem to schema odsledovala prave tady... myslim ale, ze je do urcite miry flexi, protoze kdyz jsem v sobotu sla okolo, meli vse za 10 a to jsem jeste jindy nevidela... a bydlim vedle tri roky. a nekdy mivaji posledni den pri deseti a vice kusech cenu 10kc/ks, ale ne psanou... jen to vykrikujou :-)
    DASAA
    DASAA --- ---
    7.11. byl Kohhinor ještě za 4O,- koupila jsem si tam šálu. Myslím že mají vše za 40 tři dny ne jen dva...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    WOCKOO: když si to přepneš na "agenda" je to přehlednější
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOCKOO: obycejnej google kalendar, do ktereho jsem dala to co vime, a ke vsem fazim dala petitydenni opakovani, coz textilhouse maji. zatim je tam jen nova kolekce, kdy maji vse za 90 (predposledni tyden) a slevy posledniho tydne pro tech nekolik TH, ktere tu padly v posledni dobe. jeste muzu urco pridat, ze prvni tyden beze slev. TH kohinoor je na zacatku druheho tydne, kouknu, jestli mi sedi termin pristi kolekce a budu koukat, kdy nahodi prvni slevy. neni to nic k chapani, jen nehotovej kalendar :-)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    klidně se nabízím, že Horky vysleduju, bydlím nedaleko
    kalendář bych dala na nástěnku, ale upřímně se přiznám, že ho nechápu :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN:

    udelala jsem google kalendar, maji petitydenni cyklus, napsala jsem tam zacatek / tj novou kolekci, napsala ze predposledni tyden maji v pondeli a tusim utery vse za 90kc a rozepsala posledni tyden po castkach, vcetne zavreno v nedeli. Ted zbyva odsledovat, kdy zacinaji slevy, co je pred vse za 90, co je potom v tom predposlednim tydnu a taky jak maji ostatni textilhousy (dopsat je k tomu. Ted me napada, Andel ma stejne jako Koh-i-noor, Narodni ma myslim jako Haje, a jak ten zizkovskej? Az bude vic informaci, tak najednou updatnu). Funguje vam to? Dostanete se na nej? Muzete si ho pridat do sveho kalendare? Nemam s tim zase moc zkusenosti, ale udelala jsem ho jako verejny.

    https://www.google.com/calendar/embed?src=aGI3aDY4cXU0cXVlc3JnaWozZWVtaWRiaWtAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ&gsessionid=S3o9JwbkvAfrEf5S_Uctcw
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    WOCKOO: Nábřeží Kapitána Jaroše taky tak. Aplikace by se hodila :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MOUNTBATTEN: mně by to taky docela zajímalo. Zatím pokud vím, tak stejný cyklus mají Horky, Kohinoorka a Michelská, nové zboží bylo 12.11.
    Tak třeba to nějak dáme dohromady :-)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    MARINNE: na hajích bylo nové zboží 5.11. víc nevím:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MARINNE: by to chtelo tady si napsat aplikaci, ne? Ono staci zachytit prvni tyden na Narodni, prvni tyden na Kohinoorce (tzn.k nemu ty pobocky, co jedou stejne) apod. . a ono se to bude samo pocitat.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Máte niekto prehľad o tom, ako je to s cyklami v Textil house? Kde a kedy začnú zľavy? Díky.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    stejně nejkurioznější úlovek se povedl mému spolubydlícímu, vydražil si na aukru jakési svítidlo za 20kč, zaplatil, přišel mu balík. Ten otevřel a v něm bylo světlo zabalené do zvláštní látky...tak ji rozbalil aby si to prohlédl a hle, je to skoro nový vlněný (tuším 80% merino) zimní kabát od Blažka :). Mému příteli sedí jak pr.el na hrnec :)))
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    RADISHES: co tak kouknout se nejdřív na nástěnku?
    RADISHES
    RADISHES --- ---
    GEISHA: prosím tě, a co to je/kde to je, ta unimoda? jinak nebyla jsi na pekařské, má tam být nový sekáč "invence". podle fb fotek ženský hadry vypadají zajímavě, pánské nic moc:( což mě ještě přivádí k otázce, jestli je někde v brně sekáč, kde solidně oblečeš i chlapa...díky:))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FOLCWINE: ten klub sleduju, nakonec jsem skocila do stoklasy :) a bylo to na akci, ktera probihala od minuleho patku, ted uz by bylo i pozde :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    HITOMI: zkus mrknout sem jeste [ KORZETY a vse kolem ] je to sice o korzetech, ale treba tam bude nekdo vedet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam