• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    AIJA
    AIJA --- ---
    ORISKOVANUTELA:
    Minulý týden jsem si všimla nového? levného sekáče pod viaduktem na Kolišti...I vykupují, ale uvnitř jsem nebyla. Je to na místě bývalé zastavárny nebo co tam bylo...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Koukala sem na nástěnku, ale stejně... Nevíte kdy a kde bude v tomhle týdnu v Brně třeba za 30? nebo 50% sleva? Dík:-)
    HELA
    HELA --- ---
    PINK_CICINKA: já tu bydlím, tak tam občas zajdu (do té hrabárny za 30 korun, v dražší části jsem byla jen jednou), je tam toho hodně, mám odtud pár hezkých věcí, ale že by to byl zas nějaký velký zázrak, mi nepřijde... a leze mi na nervy, že v té levné části není ani zkušební budka, ani jediné zrcadlo:)

    Ale ted jsem díky tobě koukla na jejich stránky a zjistila, že budou mít výprodeje triček za 10 korun, to se tam asi zas zajdu podívat:)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Co Můj sekáč v Radotíně? Jezdíte tam někdo? Vyplatí se to?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    TH Myslíkova -50%. Odnesla jsem si podle mě novou pouzdrovku Benetton za 90 Kč, spokojenost. :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes (resp. včera) jsem si pořídila přesně ten jarní kabátek, po kterém jsem toužila - v sekáči na Vysočanské, za tři stovky a je světlý, řekla bych vanilkový, vypasovaný, sedí mi jako ulitý :) Asi jsem objevila ten svůj sekáč :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    NEVENA: no bud bude 50% v ct nebo pa. Kdo prvni zjisti, da vedet. O Vanocich se vsechno zmenilo a jeste jsme to nevysledovali. Driv nasazovali padesatku v ct.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Takže ta 50% sleva ve čtvrtek v kalendáři od Mountky už neplatí?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    SIMCIIQ:
    GUDRUN: vychází to tak, že tento týden bude v pátek 50% a zbytek přesně jak píše GUDRUN
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SIMCIIQ: v pondeli to bude 2 tydny od nove kolekce, tak bych cekala, ze uz maji 30% a treba do konce tydne bude 50%. od pondeli 18.3. bych pak cekala vse za 90, od 25.3 pak 50 - 30kc. jen odhad. pak dalsi pondeli nova kolekce. uvidime. vychazelo by 2. dubna.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Nekdo info, kdy budou mit TH velky slevy na vsechno zbozi?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SAT_ANN: Lehce vypáslej.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    SPYYDY: čt, pá je vžprodej vše za 10,- v sekáči na Řepích (v Ovusu), a kožené bundy tam většinou jsou, ale musíš přijít včas..
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    Jo a ještě prosba o radu. Daji se někam do komise dat kvalitni panské věci? Napr. nenoseny oblek guy laroche? Košile, saka atp.? Zkoušela jsem toho Maxe na Slovenské, ale tam panské moc nechtěj...
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    Ahoj, neviděli jste nějakej trochu větší výběr kožených pánských bund? Resp. myslíte, že na to někde v Praze narazim pravděpodobněji než jinde, abych nemusel chodit do každýho sekáče, okolo kterýho pojedu?.)
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    Dneska jsem okoukla prý nový Sekáč fifty fifty na slezské. Je vymazlenej, majitelka příjemná, pěkně to tam voní. Má tam hodně bot, pekne kabelky a batuzky a je to především vintage, takže i dražší. Má i pánské.

    A vedle vinohradske vodárny je rohovej sekac s dost vecma (nevím, je-li na nástěnce). Bylo tam hodne lidi, ale mne moc nevyhovuje jejich systém (mají kulaté stendry s ruznyma vecma, neni to rozdělené podle typu. Systém jsem nepochopila, zdalo se mi to tak nahazene trochu podle barev, triko vedle kabátu vedle kalhot vedle haleny :))
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    PINK_CICINKA: vypasovanej nebo ackovej?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    V sekáči na Vysočanské spatřen moc pěkný béžový jarní kabátek Amisu. Vel. 42, cena kolem 200, ve 2. patře. Byl mi velký, oplakala jsem ho.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: tak jsem tam dala novou kolekci 25. a opakovani po 5 tydnech a az budou slevy, hlaste, budu davat a treba to zas bude funkci :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: Mountko, uz neplati, neni to aktualizovane od te doby, co sjednotili nove kolekce. Ale chtelo by to, mame to ted o dost jednodussi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam