• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ADD
    ADD --- ---
    MARINNE: Mám takovej divnej pocit, že by mohli mít i dýl, ale nedaří se mi to nikde ověřit...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ADD: myslím že tam sú do 19:00, ale odkedy neviem, to som nikdy nepozerala
    ADD
    ADD --- ---
    Jakou má otvírací dobu TH na Hájích, prosím vás? Nedaří se mi to vygooglit. Díky.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    TH kpt. Jaroše, dnes vše za 75 - spousta opravdu pěkných věcí!!! Asi o tisíc procent lepší než národka, kam jsem včera zašla jen na chviličku a přišlo mi to tam hrozně přebrané.
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    Dneska TH na národce vše za 90,-
    Přinesla jsem si krásný džíny a kožený sandály ,)
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA
    AIJA --- ---
    ORISKOVANUTELA:
    Minulý týden jsem si všimla nového? levného sekáče pod viaduktem na Kolišti...I vykupují, ale uvnitř jsem nebyla. Je to na místě bývalé zastavárny nebo co tam bylo...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Koukala sem na nástěnku, ale stejně... Nevíte kdy a kde bude v tomhle týdnu v Brně třeba za 30? nebo 50% sleva? Dík:-)
    HELA
    HELA --- ---
    PINK_CICINKA: já tu bydlím, tak tam občas zajdu (do té hrabárny za 30 korun, v dražší části jsem byla jen jednou), je tam toho hodně, mám odtud pár hezkých věcí, ale že by to byl zas nějaký velký zázrak, mi nepřijde... a leze mi na nervy, že v té levné části není ani zkušební budka, ani jediné zrcadlo:)

Ale ted jsem díky tobě koukla na jejich stránky a zjistila, že budou mít výprodeje triček za 10 korun, to se tam asi zas zajdu podívat:)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Co Můj sekáč v Radotíně? Jezdíte tam někdo? Vyplatí se to?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    TH Myslíkova -50%. Odnesla jsem si podle mě novou pouzdrovku Benetton za 90 Kč, spokojenost. :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes (resp. včera) jsem si pořídila přesně ten jarní kabátek, po kterém jsem toužila - v sekáči na Vysočanské, za tři stovky a je světlý, řekla bych vanilkový, vypasovaný, sedí mi jako ulitý :) Asi jsem objevila ten svůj sekáč :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    NEVENA: no bud bude 50% v ct nebo pa. Kdo prvni zjisti, da vedet. O Vanocich se vsechno zmenilo a jeste jsme to nevysledovali. Driv nasazovali padesatku v ct.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Takže ta 50% sleva ve čtvrtek v kalendáři od Mountky už neplatí?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    SIMCIIQ:
    GUDRUN: vychází to tak, že tento týden bude v pátek 50% a zbytek přesně jak píše GUDRUN
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SIMCIIQ: v pondeli to bude 2 tydny od nove kolekce, tak bych cekala, ze uz maji 30% a treba do konce tydne bude 50%. od pondeli 18.3. bych pak cekala vse za 90, od 25.3 pak 50 - 30kc. jen odhad. pak dalsi pondeli nova kolekce. uvidime. vychazelo by 2. dubna.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Nekdo info, kdy budou mit TH velky slevy na vsechno zbozi?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SAT_ANN: Lehce vypáslej.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    SPYYDY: čt, pá je vžprodej vše za 10,- v sekáči na Řepích (v Ovusu), a kožené bundy tam většinou jsou, ale musíš přijít včas..
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    Jo a ještě prosba o radu. Daji se někam do komise dat kvalitni panské věci? Napr. nenoseny oblek guy laroche? Košile, saka atp.? Zkoušela jsem toho Maxe na Slovenské, ale tam panské moc nechtěj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam