• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOUNTBATTEN: pravda, v seznamu nejsou Háje a Myslíkova, ale všechny v seznamu uvedené pobočky existují
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MOUNTBATTEN: Svůj dotaz jsem myslela tak, zda existuje nějaký konkrétní seznam jenom poboček TH - ideálně oficiální, kde jsou uvedeny všechny aktuální provozovny. Ano, v nástěnce jsou některé uvedeny, ale je potřeba je hledat zamíchané mezi ostatními. Minimálně o jedné pobočce vím, že neexistuje a tipuju, že je jich mnohem více než je v seznamu nástěnky uvedeno.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SOLEI: jo, ve vseobecnym sou vsecky sekace, o kterych upravovaci nastenky vi (tj.vygugli, nekdo sem napise zminku apod.).
    Bylo by divne, kdyby do nich jim zname pobocky TH nepatrily....
    .....jako trebas hned treti zaznam: * Charvátova 11/58 | Textile House (za obchodním domem My, vedle Humanicu) to je jako co? Nic? .... a takovejch zaznamu je tam asi osm:-/

    Lidicky pardon, ale maminky vas neucily trikrat mer a jednou rez?:-(
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    LADY_CANDAR: včera v TH Narodní vše za 50. Tento týden slevy dobíhají. Nová kolekce je od 2.4. (V Gudrunině kalendáři je vyznačeno 1.4., ale asi všichni chápou, že o svátcích tam nikdo nebude).
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SOLEI: hledej lépěji, jsou tam
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    SOLEI: nástěnka nkpc?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    btw:kdyz jsme u TH, zanesl jste nekdo do kalendare? Kdyz ten Gudrunin puvodni uz nepla, dik tomu, ze vsechny TH pobocky jsou sjednoceny. Ze po konci cyklu bysme meli jasno, ja bych info, resp. kalendar hodila na nastenku..... a beda, kdo se pak bude ptat!:-)))))))
    Ne, hlavne, ty tejdny bezej rychle, mam pocit, ze to bylo vcera, co sem byla v TH, kde bylo kus za 30,-, tak aspon strucny prehled pomuze;-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    kdyby se tu TH nepobiralo petkrat do mesice.... jak sou jejich cykly.... kdyby tady 4-6 prispevku zpet nebyla rec o aktualni (tj.v ten den) sleve....
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    LADY_CANDAR: určitě jsou slevy, v pátek bylo vše za 60 Kč a já dokonce chytla šťastnou půlhodinku za pajdu:-P
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Jsou uz slevy v TH, nebo jsem je propasla, nevite nekdo kdy je nova kolekce?
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Abych nezapomněla. Z TH Na Knížecí jsem si minulý pátek odneska krásný tmavomodrý svetr a fialové kalhoty s výšivkou...
    ADD
    ADD --- ---
    Viděli jste v nějaké TH v Praze větší množství džínů nebo jarních kabátků / sak (v barvách černá, modrá zelená...)? Nemám čas obíhat a inovace by mému šatníku dost prospěla. Díky.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    navštíven náhodou módní kouč v karlíně na křižíkově. obchod moc pěkný co do výzdoby (měli teda až lehce děsivou leopardí výlohu=D), věci stylový, ale cena někdy a až moc vysoká na sekáč.některý věci asi budou nový,ale já nemám peníze nazbyt,a třeba šaty,docela jednoduchý černý za 450 (myslim ze perkins,nebo asos) je na mě moc,to pro představu.
    veliký výběr stylovývh pásků. hodně bot,pěkné,hodně extravagantních jehel apod.

    ideální pro někoho kdo hledá originální kousky a je si ochoten lehce připlatit za to že je už je někdo někde vyhrabal.
    ADD
    ADD --- ---
    TH na Hájích zoufale přebraný. Vojenská bunda a sametový šátek potěšili, ale že by se tam člověk nemohl rozhodnout, co všechno vezme, to ne.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    NIGHTFURY: na národní taky včera za 60 - odnesla jsem si triko a naprosto luxusní dlouhou mikinu s velkým rozepínacím límcem ve stylu atomrat:-P
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dneska jsem vlezla do Textil House na Husitské (byla akce Vše za 60 Kč) a odnesla jsem si perfektní tmavomodrou sukni :) Zdálo se mi to tam celkem přebrané, zahlédla jsem pár dost hezkých triček, ale jinak celkem nuda..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GUDRUN: taky značky moc neřeším, jdu po barvách a materiálech. Ale občas se směju, když vidím že na něčem visí cena vyšší než za tutéž věc novou v prodejně. Ale jinak sekáče obcházím s oblibou, kde jinde můžu ulovit vyteplené vlněné kalhoty nebo tričko z hedvábného úpletu (blaho exematikovo).
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    SOLEI: Mne je total egal kto to vlastní, trochu ma teší fakt, že tam majú prefláklé značky drahšie bez ohľadu na výsledné spracovanie. Kvalitná práca sa pozná aj bez cedulky, ostatní nech sa mlátia o benetton.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SOLEI: aha, zajimave... to jsem nepozorovala, ale me znacky nezajimaji...
    uplne neonosene, nekozene boty za 150Kc (newlook nebo tak neco) a hezka drevena soustruzena miska za 50... nevsimla jsem si, ale je to jednorazova zkusenost. A nemuže každej Maďar za to, že je Maďar :-D
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MOUNTBATTEN: majitel je maďar, mluví anglicky a trochu česky, manželka je američanka. Výhoda je, že se tam dá platit kartou, když najdete víc věcí.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: ona je cizinka prodavacka a krome me tam nakupvali taky jen cizinci. Asi pro turisty a expaty. Ale ja tam chodit budu :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GUDRUN: proc web o sekaci v Praze maj celej jen v angline?:-O :-/
    A myslim, ze sem do nej onehda zapadla, ale nic to ve mne nezanechalo (potreba znovu otestovat!:-)) ); jinak ja "na charitu" utracim asi nejvic v Nadeji.
    Ted sem tam koupila hezky saticky, na raminka, empirovy strih, dole zelene, nahore prusvitna cerna.....ale nevejdu se do nich:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam