• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ADD
    ADD --- ---
    TH na Hájích zoufale přebraný. Vojenská bunda a sametový šátek potěšili, ale že by se tam člověk nemohl rozhodnout, co všechno vezme, to ne.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    NIGHTFURY: na národní taky včera za 60 - odnesla jsem si triko a naprosto luxusní dlouhou mikinu s velkým rozepínacím límcem ve stylu atomrat:-P
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dneska jsem vlezla do Textil House na Husitské (byla akce Vše za 60 Kč) a odnesla jsem si perfektní tmavomodrou sukni :) Zdálo se mi to tam celkem přebrané, zahlédla jsem pár dost hezkých triček, ale jinak celkem nuda..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GUDRUN: taky značky moc neřeším, jdu po barvách a materiálech. Ale občas se směju, když vidím že na něčem visí cena vyšší než za tutéž věc novou v prodejně. Ale jinak sekáče obcházím s oblibou, kde jinde můžu ulovit vyteplené vlněné kalhoty nebo tričko z hedvábného úpletu (blaho exematikovo).
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    SOLEI: Mne je total egal kto to vlastní, trochu ma teší fakt, že tam majú prefláklé značky drahšie bez ohľadu na výsledné spracovanie. Kvalitná práca sa pozná aj bez cedulky, ostatní nech sa mlátia o benetton.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SOLEI: aha, zajimave... to jsem nepozorovala, ale me znacky nezajimaji...
    uplne neonosene, nekozene boty za 150Kc (newlook nebo tak neco) a hezka drevena soustruzena miska za 50... nevsimla jsem si, ale je to jednorazova zkusenost. A nemuže každej Maďar za to, že je Maďar :-D
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MOUNTBATTEN: majitel je maďar, mluví anglicky a trochu česky, manželka je američanka. Výhoda je, že se tam dá platit kartou, když najdete víc věcí.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: ona je cizinka prodavacka a krome me tam nakupvali taky jen cizinci. Asi pro turisty a expaty. Ale ja tam chodit budu :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GUDRUN: proc web o sekaci v Praze maj celej jen v angline?:-O :-/
    A myslim, ze sem do nej onehda zapadla, ale nic to ve mne nezanechalo (potreba znovu otestovat!:-)) ); jinak ja "na charitu" utracim asi nejvic v Nadeji.
    Ted sem tam koupila hezky saticky, na raminka, empirovy strih, dole zelene, nahore prusvitna cerna.....ale nevejdu se do nich:-D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Welcome to Thriftshop.cz - The Prague Thrift Store - Home
    http://thriftshop.cz/

    znate? sem tam byla, mila pani prodavacka, docela fajn veci, ne za hubicku, ale rozumne... odnesla jsem si botky a drevenou misku. Tesi me, ze je to na charitu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ADD: imho po-pá od 10 do 19 a so 10-16, ne 10-14
    ADD
    ADD --- ---
    MARINNE: Mám takovej divnej pocit, že by mohli mít i dýl, ale nedaří se mi to nikde ověřit...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ADD: myslím že tam sú do 19:00, ale odkedy neviem, to som nikdy nepozerala
    ADD
    ADD --- ---
    Jakou má otvírací dobu TH na Hájích, prosím vás? Nedaří se mi to vygooglit. Díky.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    TH kpt. Jaroše, dnes vše za 75 - spousta opravdu pěkných věcí!!! Asi o tisíc procent lepší než národka, kam jsem včera zašla jen na chviličku a přišlo mi to tam hrozně přebrané.
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    Dneska TH na národce vše za 90,-
    Přinesla jsem si krásný džíny a kožený sandály ,)
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA
    AIJA --- ---
    ORISKOVANUTELA:
    Minulý týden jsem si všimla nového? levného sekáče pod viaduktem na Kolišti...I vykupují, ale uvnitř jsem nebyla. Je to na místě bývalé zastavárny nebo co tam bylo...
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Koukala sem na nástěnku, ale stejně... Nevíte kdy a kde bude v tomhle týdnu v Brně třeba za 30? nebo 50% sleva? Dík:-)
    HELA
    HELA --- ---
    PINK_CICINKA: já tu bydlím, tak tam občas zajdu (do té hrabárny za 30 korun, v dražší části jsem byla jen jednou), je tam toho hodně, mám odtud pár hezkých věcí, ale že by to byl zas nějaký velký zázrak, mi nepřijde... a leze mi na nervy, že v té levné části není ani zkušební budka, ani jediné zrcadlo:)

    Ale ted jsem díky tobě koukla na jejich stránky a zjistila, že budou mít výprodeje triček za 10 korun, to se tam asi zas zajdu podívat:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam