• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    LADY_OLIVIE: to nééé to jsem nechtěla vědět...doufám, že tam zítra budou :)
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    dnes jsem byla v TH na hájích a za tu dobu co tam chodím snad nejlepší kolekce,s trochou smutku jsem tam nechala pouzdrový šaty HaM,černý,velikost S,po slevě (exclusive) asi 120,-
    ISCH
    ISCH --- ---
    Dámy, info: TH na Husitský bude končit do konce června.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ARZA:treba sekac na sokolsky je hodne vyberovy a originalni,akorat ty ceny proste uz sekcovy moc nejsou. http://modnikouc.cz/
    bud zaplatis to, ze to nekdo za tebe vytridi a vybere,a nebo je nizka cena podminena hledanim a hrbanim v tunach hnusu.
    pro me je vyhodnejsi mit nizsi cenu, a halt ne vzdycky neco ulovim.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnešní úlovky v TH na Nábřeží kpt. Jaroše: úplně nové modré tričko a ve velmi podobné kondici tyrkysové tílko a černé šaty ze saténu s mašlí v pase, ideální třeba na koncert nebo do divadla. Dohromady 190 Kč díky 50% slevám :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak včera můj sekáč na újezdě, šla sem se juknout jen na šátky : fialový úpropínací světřík dorothy perkins, obyč růžové trígo mango + malej šátek na hlavu ala rockabilly = 120 ,- , mě se tam fakt nakupuje úplně nejlíp
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Textil house-30%
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    NIGHTFURY: a to já už pak radši rovnou vyrážím do hrabáren, kde mají věci v podobném poměru hadr : zajímavý kus, ale v cenové kategorii 10-50Kč/ks.
    SAL: takovéhle? Má to teda celkem velký vzorek, ale technicky vzato je to furt (vyšívaná a prostříhávaná bavlna, tudíž) madeira, ne? :)
    SAL
    SAL --- ---
    JESTERKA_AIENE: Dežaví? Taktéž mám odtama červené madeirové šaty, podle popisu tam stopro měli dvoje :D
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MOUNTBATTEN: já byla- funguje jenom ta první místnost, ale slibovaný e-shop tam není, jenom je ten další průchod uzavřenej. Dole na ramínkách tak nějak stejně jako předtím, uprotřed místnosti koše na hrabání.. co se týče množství věcí, je toho na hrabání asi míň než předtím, ale zase mi připadá že tam nejsou takové ty totální hadry jako povlaky na polštáře a tak... jenom halt míň místa
    LEA1
    LEA1 --- ---
    MOUNTBATTEN: Já jezdím každý den kolem, ale dovnitř už vůbec nechodím, protože ty hrůzy, které mají za výlohou /kam by měli vyvěsit ty lepší kousky/ mě vůbec nelákají, abych tam vešla. Jedinkrát jsem tam viděla pěkný zimní kabátek za výlohou, šla jsem se podívat, kolik stojí, ale 1000 korun za věc ze sekáče mě vážně odradila.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JESTERKA_AIENE: Chce to víc hledat, to jo :)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    NIGHTFURY: jo, velkých saténových společenských a svatebních šatů a šlehaček tam byla pořád hromada. Já si tam před pár lety koupila úžasné červené bavlněné letní šaty s maideirou jako nové za necelé tři stovky... a tentokrát jsem tam viděla pár pěkných topů a tílek za 30,-... takže ještě jsem ten sekáč úplně neodepsala. Ale mám dojem, že se to prostě topí v hromadě hnusných hadrů - stejně tak jsem tam našla věci flekaté a seprané a stejně drahé - jako psala ARZA.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JESTERKA_AIENE: V Blanické jsem si loni oblékla svatební šaty, ve kterých bych se klidně vdávala, nic jim nebylo :) Ale vzhledem k tomu, že jsem sháněla jen kostým a stály 1600, tak jsem si to rozmyslela (a tamtéž mi slečna v té nejlevnější sekci odložila perfektně kýčovité šaty za 90 Kč :D)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Jestli je tady nějaká Popelka z Brna a okolí, tak dnes jsem v Paris looku na Novobranské narazila na troje botičky číslo 35, jedny kožené béžové lodičky s páskem okolo kotníku, uzavřená špička a pata, jinak otevřené, vpředu s mašličkou, jedny růžové balerínky se štrasovýma motýlkovýma sponkama na nártu, neskutečně sladké a půvabné, a třetí otevřené stříbrné sandálky na klínu. Hned bych si minimálně dvoje koupila, ale tyhle byly opravdu pro mininožku.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Druhy second street je na Zizkove, u zastavky Biskupcova.

    Byl jste tam nekdo v posledni dobe? Maji tam ceduli, ze zaroven je to vydejna eshopu, neni to tam o to zmensene a to vcetne nabidky?
    (jinak SS, kdyz sem mivala cestu pres Zizkov, byval muj oblibeny sekac a to vcetne zlevnenych kosu. Praveze tam mivaj vsechno takovy lepsi, zajimavejsi)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    ARZA: jo, mám stejnou zkušenost ze stejného questu. V Blanické mě teda zaujaly jedny šaty - šedomodré šifonové z Primarku... ale zatrhané nitky a chtěli za to tři stovky, což si představuju, že není daleko od ceny nových. Navíc za mnou prodavačky pořád proaktivně chodily a vnucovaly mi ať se ještě kouknu na kdeco.

    Kde bych si ale vybrala hned - jen jsem se u daných kousků neshodla s velikostí - je ten malý růžový sekáčo-outlet mezi I.P.P. a Mírákem (dle nástěnky Jugoslávská 25). Měl by to být Second Street, ale na vývěsce teda mají napsáno "Módní mánie". Na to, že ceny jsou víceméně na stejné úrovni jako Blanická, je to imho nebe a dudy.

    Skončila jsem na Kohinoru v Textile housu a taky má dva štendry s šatama a ještě nějaký ten "exclusive", koupila jsem barevné elastické neskinny džíny, které jsem chtěla už nějakou dobu... ale ze šatů mě nic nezaujalo ani natolik, abych to šla zkusit.
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    KLERENC: Podle místní nástěnky je adresa Jugoslávská 25...
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    ARZA: Na šaty se určitě podívej do sekáče pod náměstím Míru, myslim, že se jmenuje Second street. Maj jich tam neuvěřiteknej výběr, vůbec je ten sekáč plnej takovejch dámskejch a společenskejch věcí, na sepraný triko tam narazíš stěží...
    ADD
    ADD --- ---
    MOUNTBATTEN: To bude ono. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam