• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ADD
    ADD --- ---
    MOUNTBATTEN: To bude ono. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ADD: Chizo?
    ADD
    ADD --- ---
    ARZA: V Holešovicích ten druhý, co je směrem k tržnici (jak poslední roky pořád mění název), mají hodně nenošených outletových věcí, a v Lidické ten nejblíž řece. A nebo rovnou zajet o outletu do Štěrbohol.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    já momentálně shánim holinky, enviděl někdo někde ?
    PETATA
    PETATA --- ---
    Včera jsem zahlédla v Radotíně fialovou novou kabelku United Colors of Benetton (ještě s cedulkou) za 190 kč, měla jak odepínací dlouhý popruh přes, tak do ruky.. kdyby měl někdo zájem
    Mají tam hezké věci, hodně halenek, košil, šatů, ale vesměs všechno S/M
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ARZA: taky mam pocit, ze uz si nevyberu a ze vetsina veci je fuj:-)

    Ja teda take nenavstevuju uz moc sekace, co drive a vetsinou chodim do Textile house a do prtaveho sekace na Albertove (tam maji hodne satu, i novych a voni to tam, ale ty, novy, saty byvaj hodne sileny, takovy look ala desigual a je to hodne malej kvelb).
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ARZA: já hodně nakupuju v sekáči na újezdě, vdycky si tam něco vyberu, ale šatů tam maj pomálu a eště nic moc, zkus kdyžtak sekáče v lidický,tam sem si taky vdycky vybrala a maj takový vcelku hezký neošuntělý věci...co sekáč na floře ? dvě patra, všeho maj vdycky tři zadky, taky si vdycky odnesu nějakej ten kousek
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ARZA: Já poslední dobou lovím jen v TH, když jsou slevy, včera dvě "pašmíny", zrovna akční půlhodinka, takže za asi 180 Kč obě dvě. Šaty jsem tam ale koupila jen jednou a do těch ještě musím trošku zhubnout. Zato sukní, svetříků a kabelek mám odtamtud už docela hromadu.
    ARZA
    ARZA --- ---
    Takže prosím: Nemáte někdo tip na nějakej větší sekáč, kde mají hezký a normální - jakože současný - věci?:)
    Shánim teď hlavně ty šaty (ideálně černý), ale samozřejmě i všechno ostatní:))

    Nevim jestli mi to přijde, nebo jsem tak vybíravá, ale dřív jsem si z těch sekáčů fakt odnášela různý zajímavý, ale i obyčejný hezký věci. Teď nikde nic neni.
    I sekáč v Holešovicích, u zastávky U Průhonu, kterej jsem mívala ráda a měla jsem odtamtud různý kalhoty, trika, svetry, tak je čím dál tím slabší; myslim, že jsem si tam dobře rok nic nekoupila a to tam relativně často lezu.
    ARZA
    ARZA --- ---
    Včera jsem v marném pátrání po nějakejch šatech na kamarádčinu svatbu vlzela do dvou sekáčů a teda hrůza hrůz:/
    První jsem šla do Blanický - a nevěřila jsem vlastním očím. Nechápu, jak můžou za to, co se tam prodává, chtít nějaký peníze. Vesměs to byly věci, který já bych prostě vyhodila, mít je doma. Ceny jako 180 nebo 220kč za sepraný tričko...? Úplně dole v tý nejlevnější sekci byl i takovej ztuchlej puch. Utíkala jsem tamodtud.

    Doufala jsem v úspěch v relativně novym sekáči na rohu Budečský a Slezský, protože zvenčí vypadal dobře, ale taky nic. Šatů tam bylo sice celkem dost, ale vesměs modely, do kterejch mi zapadala tak možná kámoška Pretty Woman. Navíc to tam bylo naskládaný celkem bez ladu a skladu, jakože na jednom věšáku bylo tričko, šaty, nějakej top, sukně, na druhym zas vesta, jiný šaty, tričko... Ani podle barvy, ani podle ničeho jinýho. A všechno jako ze sedmdesátejch let. Zaujal mě tam jenom bílej šátek s kovovejma hrotama, ale 140kč mi za něj bylo líto dát, protože to byl fakt jen hadřík.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    NIGHTFURY: ooo to znie dobre :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MARINNE: Pokaždé jsem si vybrala v tom dvoupatrovém sekáči na Vysočanské (hned u zastávky tramvaje). Mám odtamtud hromádku triček, pár pěkných svetrů a naprosto boží jarní kabátek - a to jsem se krotila, jinak bych měla i nějaká saka a určitě i halenky :)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Máte tipy na dobré sekáče mimo Textil House a Prahy 2 a 10? Normálne nemám čas trepať sa niekam na druhý koniec mesta do obchodu, ale zajtra možno budem, tak by som bola vďačná za tipy. Počula som o Ruzyni a vraj je niečo v Radotíne.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dneska jsem vlezla do Textile House na Národní, jen tak se podívat, když jdu okolo. Ani jsem moc neměla hrabací náladu, takže jsem žádný úspěch nepředpokládala.
    Asi třetí věc, na kterou jsem sáhla, byl červený svetřík v mojí velikosti - 55% hedvábí, 45% kašmír a jako nový. Brala bych ho i za ty dvě stovky, ale slečna na pokladně mi ještě 40 korun odečetla :)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    TICHTICZKA22: Myslíkova je taky celkem velká a nebývá tam tolik lidí jako na Národce.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    TICHTICZKA22: tak ať se líbí ;)
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    PAJUSAK: i tak děkuju, myslím, že dvoupatrový mi bude bohatě stačit :-))
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    TICHTICZKA22: bohužel netuším, znám jich málo, ale hodně zboží mívají na Koh-i-noorce a u Národní třídy je dvoupatrový
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    PAJUSAK: ahaaa a nevíš která pobočka je největší?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GEISHA:
    Jo s tím souhlasím,
    já když kupuju tak nefiltruju značky, ale právě většinou materiál a barvu. Náhoda je někdy opravdu zajímavá věc. To, že je HM považována za značku mne taky dojímá. Proto jsem taky psala, že odvíjet cenu toho co člověk prodává od kvality není až tak úplně možné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam