• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MIAPAKA: pridano do zahlavi.
    I jsem dnes zadala do te mapy spoustu sekacu z nasi nastenky!

    Bohuzel ma ta mapa mouchy, ale pro prehled to staci
    (napr.: vis kde asi tak sekac je, ale nevis cislo popisny- muzes sice tuknout na mapu, bod se ulozi spravne. bohuzel v popisku mas nevyplnenou adresu-ulici a ta se automaticky doplni z predchozi ulice, kterous zadaval.Aspon teda mne. No a kdyz das jmeno ulice bez cisla popisneho, umisti se to na te ulici nahodne a posunout to nejde:-( Takze jedine kontrola pres google maps a dle toho vyzjisteni cisla popisneho.
    Nebo, ze se v ty mape neda hledat podle zadani ulice, ze by se ti zobrazila ta ulice a blizky okoli, tzn.sekace v okoli. Musis po mape brousit. Coz v pripade vetsich mest, ktera neznas a vis jen svou ulici (napr.tam mas jednani) je pekne blby:-( )
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    PAJUSAK: dík, kdyz bude nalada, pujdu to omrknout
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: co jsme si všimla, tak šaty cca 260,- Kč, halenky a košile cca 130,- Kč, obecně kalhoty kolem 180,- Kč
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    PAJUSAK: jo diky, ja sem tam jeste na novou kolekci nebyla, za kolik tam ty obleceni tak priblizne jsou?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    CHAPADLAFIALOVY: toto pondělí byla nová kolekce, takže stále plné ceny
    CHAPADLAFIALOVY
    CHAPADLAFIALOVY --- ---
    nevite jak je to dnes v TH se cenama? jestli uz je nova kolekce nebo mini ceny?
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MOUNTBATTEN: Heled, ktery den jsi tam byla? Oni to pry ted maji tak, ze v pondeli rozbaluji nove pytle a maji vyssi ceny a v patek je to totalni hruza za 10-20 korun. I kdyz tenhle patek jsem v te totalni hruze nasla jedny skvele kalhoty a okukovala 3 krasne "husarske" kabaty velikosti S a XS -___-

    ALe co jsem tak pochopila z jejich debat, tak to s nima jde dost z kopce. Minimum lidi, prodavacky to uz prestava zivit, je jich tam min... naopak se to snazej dohanet tim, ze lidem rikaj vyssi ceny za veci, coz jsem videla, ze nektere proste odradi a hadr za 20 by vzali, ale hadr za 50 uz polozej zpatky a jdou.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    M1SHULKA: a já byla u toho, když je jedna paní oboje skoupila! :D
    M1SHULKA
    M1SHULKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Byla jsem tam v pondělí a ty silonové šaty tam pořád byly :D Myslím, že takové dva kousky se nedají jen tak s něčím splést :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    TH Malá Štěpánská dnes. Odnesla jsem si béžové pouzdrové šaty a šátek SISLEY, kus za 30 Kč. A viděla jsem tam přenádhernou sukni, béžovo-tyrkysová, velikost cca 16-18 zn. Only. A k tomu takovou lehkou šifonovou halenku Next ve stejné modré i velikosti.
    ADD
    ADD --- ---
    Včera TH na Národní, vše za 30,-, nakoupeno pro celou rodinu (například jako pracovní trika pro manžela nová bavlněná reklamní trička), spousta věcí pro děti, pro mě několikery šaty. Bez zkoušení, nebyl čas stát frontu, a vypadá to, že vše sedí. Jen lidí tam bylo víc než jindy, ale prodavačky to zvládaly s dobrou náladou.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    JESTERKA_AIENE: by bylo moc prace to pak srovnat podle ciselny rady, coz? Chuderky, tolik prace a jak dusevne narocne maji!
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MOUNTBATTEN: ony hrozně řeší, že jim chybí nějaké číslo v řadě na těch šatnářských lístečcích, na které to píšou... ale to jsem tam slýchávala vždycky celkem pravidelně.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    JESTERKA_AIENE: no presne!:-(
    A sice vim,ze ty prodavacky tam nikdy nebyly vzor mile ochoty a krasne cestiny, ale docvela mne nastvalo, ze jsem si nakonec neco koupila, uvnitr. Vyptala jsem si cenu a jdu to pani uvnitr zaplatit. Ona, ze se to plati venku, napsala mi listecek s cenou. Mela sem u sebe spis vetsi bankocetli,tak sem byla rada, ze este kouknu venku, kdyby neco a pak donesu listecky k "pokladni".
    Houby! Jen sem zacla koukat po venkovnim stolu, uz u mne byla pokladni a tonem bacharky, at ji to zaplatim.
    Ja na ni,ze sem se este chtela kouknout venku, jestli mne neco zaujme a pak pujdu zaplatit.
    Ona, ze ne a ze "ono by nam to chybelo" (wtf? Jakoze by ji tech par petek chybelo tech pet minut,co bych si dal vybirala? Bylo to v docela castym odpoledni a krome mne tam byly jen dve holky, takze prehled o nakupujicich mela.)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MOUNTBATTEN: já byla asi před týdnem a podobný dojem. Ale protože to nebylo poprvé, tam mě to ani moc nepřekvapilo. Ale mrzí mě to, kdysi to byl můj nejoblíbenější.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak jsem vcera byla, asi po roce, v hrabarne na Knizeci.
    Fakt zklamani!!

    Kdyz vzpomenu, jak dva roky a vic zpet to byl muj oblibenej sekac, clovek zasnul, ze to neni hrabarna s jetejma hnusama, ze tam clovek ulovil vetsinou fakt zajimavy hadry v dobry kondici........
    .....to uz ted neni, veci venku sou fakt kekel a jen uvnitr je to takovy sekacovy standard, rozhodne nic skveleho:-(
    NEENA
    NEENA --- ---
    Dnes TH na Nabr. kapitana Jaroše vše za 40,- / mam pet jako novych kousku za dve kila, takze radost :)
    Bezte si ji taky udelat - do soboty budou porad slevy, v nedeli je zavreno a od pondelka nova kolekce.
    TICHTICZKA22
    TICHTICZKA22 --- ---
    no tak mi to nedá a musím přidat negativní zkušenost s Textile Housem v Mladé Boleslavi. Přijde mi, jak kdyby probíhala nějaká selekce co se týče oblečení, které jde do pražských prodejen, a které do jiných měst. Jako tam mi to přišlo fakt hrozný a věc druhá - dražší... Docela jsem koukala teda. Ale věc třetí.. :-d v MB je hodně draho celkově...
    LAURA_P
    LAURA_P --- ---
    Já jsem tuhle koupila v TH zánovní korzet, opravdu ten pevnej a shodou okolností přesně padnoucí, za 120 kč... Kam ho jen vzít... :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    super!Mam novou profesi do CV:-))))

    taky sem dnes byla v TH v Myslikovy a dostaly mne tam zlute (a druhe fialove) silonove saty. Mit nekoho, komu se mstit, uz mu je kupuju:-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam