• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    PAJUSAK: A vysvětlil by mi, někdo, prosím, jako osobě vpravdě neznalé, jak přesněji funguje ten systém nových kolekcí a mini cen? Tedy jak často se to asi obnovuje? Děkuji.
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    Jela jsem kolem sekáče v Radotíně, na ceduli měli, že kalhoty za 10,-
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Před pár dny jsem šla v Budečské (Vinohrady), kolem nějakého sekáče, který při nahlédnutí z venku vypadal jako čistě dětský. Ale jestli je dobrý, netuším, dětské nesháním, takže jsem to nijak blíž nezkoumala. Kousek vedle vinárny U Stréců to myslím bylo.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ještě jsme byla na skok v žitný v belltexu ( nevim jestli nekomolim ), tam měly taky moc hezký věci,ale měli jen do šesti,takže sem to taky jen prolítla aodnesla si za kilčo růžovočerný lepardí trígo bez ramínek,, a teda enchala sem tam nový džínový šedý kratasy gucci za 350,- páč sem neměla tolik peněz
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    jinak sem včera šla po národce a revenge ( ten růžovej ) prodloužili otvírací dobu do 21 a včera měli 50% slevu na všechno, ale v těch půl sedmý tam bylo tolik ženskejch,že sem to prolítla fakt jen velkmi rychle, spoustu super kusů tam musela nechat, protože nenbyl čas na zkoušení a odnesla si jen jednu červenou mini terranova za kilo...jo a přidělali další tři zkušební kabinky
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    KLAIR: na břevnově na zastávce drinopol je obrovskej sekáč s dětskejma věcma
    SARKAD
    SARKAD --- ---
    pěkný věci mívají na Hloubětíně (kousek od metra v Havaně), každé pondělí je nové zboží
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: známá si dost chválila ty na sokolovský.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Nevíte prosím o nějakém dobrém dětském second handu? Děkuji
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    V tom novém TH jsem byla hnedle v otevírací den a slintala jsem na všechny strany:) Bohužel mi nic nebylo, tak jsem si odnesla aspoň kabelku.. Nekonfekční velikost je potvora:D
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Nastenka:
    Textil House prisel s novou prodejnou - Praha 5, Zborovska 6 (50m od tram Zborovska smer Ujezd) a zrusil prodejnu Praha 3, Husitská 78.

    Jo a dneska jsem navstivila hrabarnu Brit-tex v Repich. V sobotu a nedeli maji nove zbozi (1kg = 180 Kc) a teda musim rict, ze jsem odjizdela zklamana. Meli docela dost veci ve vetsich velikostech (vel. 18-20) a jinak standardni kousky, jakych jsou napr. pobocky Textile house plne. Tudiz vazit tam (pro me) dlouhou cestu MHD je ztrata casu. Nebo jsem jen mela smulu a jindy jsou tam k mani skvele kousky?
    ADD
    ADD --- ---
    Prosím, neviděl jste někdo někde v Praze vhodné oděvy na výrobu kostýmu lva? Nepředpokládám, že by se vběžně vyskytovaly kalhoty ze žlutého plyše, ale času málo a samet taky dobrej. :-) Díky.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    došlo mailem, přeposílám:


    Dobrý den,

    vážení a milí,

    dovolte mi Vás upřímně pozvat na charitativní událost a to Multikulturní bazárek, který se bude konat 11.7. od 14:00 na Praze Libuši. Na hřišti Go Green na rohu ulic Klokotská a Mílová (zastávka Libuš nebo u Libušské Sokolovny) si budete moci zakoupit zajímavé kousky do Vašich skříní a šatníků doslova za hubičku (5-20 kč). Zažijete atmosféru opravdového lidového bazaru, kde to žije.

    Na programu bude také bleší trh, malování transparentu Lačhe Čhave, turnaj v nohejbalu, loutkové divadlo s loutkových workshopem (20:00), africká a vietnamská kuchyně, výborné grilování, domácí sangrie a orientální hudba.

    Zároveň bych Vás tímto moc poprosila o šíření informace i mezi Vaše kolegy, klienty, kteří se zábavného bazárku mohou také zúčastnit.

    Pakliže byste chtěli občanskému sdružení věnovat oblečení či zboží k prodeji, dejte nám prosím vědět nebo ho do čtvrtka 11.7. 13:30 hod. přineste na hřiště Go Green (pro dary si ale také můžeme přijet).

    V příloze prosím nalezněte plakát a mapku.

    Budeme se na Vás těšit,

    za občanské sdružení s pozdravem,


    Bc. Alžběta Smith Kiganda (Jirásková)
    výkonná ředitelka / Executive Director

    Lačhe Čhave, o.s.
    tel: + 420 774 871 203
    email: reditelka@lache-chave.cz
    web: http://www.lache-chave.cz/
    GALE
    GALE --- ---
    Právě teď v Brně, sekač u nádraží za tím ementalovym nákupním centrem. Dokonale padnoucí šedé manzestrove sako Clockhouse, hnědý merino svetrik H&M, cervenohneda sukně Banana Republic. Celkem za 250 Kč.
    SULTANKR
    SULTANKR --- ---
    MOUNTBATTEN: diky Moutko
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    http://www.textilehouse.net
    maj konecne web!

    A v Husitske vyprodej do soboty, kdy konci. Vse za 30,-
    (Sultane, ja kalhoty nenosim, ale ruznych kalhot prevazne dzinsu tam meli asi tri stendry. Tedy vic nez sukni:-) )
    SULTANKR
    SULTANKR --- ---
    Cus...potreboval bych poradit, kde bych mohl sehnat (pokud mozno) uzke dziny(mrkvace-slimky), potrebuju si z nich vyrobit takove ty extra kratke kratasy ala 80 leta .))
    Mate nekdo typ kam zajit? Centrum Prahy. Pisu v celku pozde, musim/mel bych je koupit zitra. Diky moc!
    DNF
    DNF --- ---
    Zitra je v Brne v KD Rubin (Zabovresky) hrabarna, vse za 30 ... v patek za 20, v nedeli zbytky za 10 :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MIAPAKA: pridano do zahlavi.
    I jsem dnes zadala do te mapy spoustu sekacu z nasi nastenky!

    Bohuzel ma ta mapa mouchy, ale pro prehled to staci
    (napr.: vis kde asi tak sekac je, ale nevis cislo popisny- muzes sice tuknout na mapu, bod se ulozi spravne. bohuzel v popisku mas nevyplnenou adresu-ulici a ta se automaticky doplni z predchozi ulice, kterous zadaval.Aspon teda mne. No a kdyz das jmeno ulice bez cisla popisneho, umisti se to na te ulici nahodne a posunout to nejde:-( Takze jedine kontrola pres google maps a dle toho vyzjisteni cisla popisneho.
    Nebo, ze se v ty mape neda hledat podle zadani ulice, ze by se ti zobrazila ta ulice a blizky okoli, tzn.sekace v okoli. Musis po mape brousit. Coz v pripade vetsich mest, ktera neznas a vis jen svou ulici (napr.tam mas jednani) je pekne blby:-( )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam