Prosímvás, nemáte někdo představu, jakým způsobem (ne)funguje sekáč Second móda na Korunní (naproti zastávce Šumavská)? Já to nějak intenzivně nepochopila - je to poměrně malý prostor, ve kterém je hrozná hromada věcí, některé opravdu zajímavé, ale majitelka působí poněkud padle na hlavu. Otvírá naprosto eklekticky, jednou jsem to našla otevřené, tak jsem se šla kouknout, podruhé mě odtamtud po dotazu "co jdete kupovat?" extrémně nepříjemně vyhodila, že to je prý jenom po domluvě a prohlížející lidi ji strašně zdržují (pro představu - seděla v rohu a cosi tvořila na počítači, nesnažila se to tam typově nějak přeskládávat). Když jsem se zeptala, co bych teda měla dělat, kdybych si chtěla něco koupit, odvětila, že se domluvit přes eshop. Když jsem se zeptala, jaký je teda eshop, vysvětlila mi, že eshop neexistuje a pracuje se na něm a bude o tom informace ve výloze. Na další dotazy (třeba proč tam teda má rozcapené dveře a po celé výloze nápisy o tom, co vykupují a prodávají, popřípadě čím přesně bych ji asi tak strašně zdržovala nebo jestli se inspirovala Hlavou XXII.) už jsem nějak nenašla energii. Netušíte někdo, jestli existuje nějaký způsob, jak se tam propašovat? Je tam opravdu hodně pěkných věcí, mj. spousta různých historicky vyhlížejících šatů za slušné ceny.