• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TRANQUILITY: já miluju můj sekáč na újezdě,. stavuju se pravidelně jednou tejdně když du zu práce a vdcyky si pár kousků odnesu .)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    ale nejradši mám stejně můj sekáč na smíchově:))) Zajdu tam pokaždé, když jedu k našim a jdu kolem... minulý pátek za 204 Kč dohromady krásné černé bokové slim džíny v prodloužené délce!!! + dvě moc pěkný halenky s dlouhým rukávem pro mamku.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já chodím na Národní, občas Kohinoorka - ale je fakt, že většinou poklady nelovím ve slevách, to už mi to zpravidla přijde jako hrozná hadrárna, možná tak občas na nějaké tričko. Ale mívám štěstí na šťastné půlhodinky. V minulé kolekci jsem takhle krásně ulovila sáčko s´oliver a božskou krátkou džísku old navy a oboje mě stálo dohromady asi 280 kaček:)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Já chodím na Kohinoor a většinou něco najdu. (A většinou mi to není:( ) A jednou jsem na šaty zkusila Horky, šaty jsem sice nenašla, ale nechala jsem tam dost peněz:)
    Ale jinak zůstávám věrná Kohinooru. Jednak to mám cestou z práce, druhak jsou tam milé prodavačky, které mi poradí - kamarádky s sebou po nákupech netahám..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOUNTBATTEN: obvykle něco ulovím na Horkách a na Hájích, naposledy jsem byla úspěšná ve Zborovské, za to na Jarošovi byly v pondělí jen hrozné hadry a v Malé Štěpánské v pátek též.
    ADD
    ADD --- ---
    ELIE: Narodni a Haje, ale Kapitana Jarose taky dobry. Minuly tyden jsem byla nahodou v Butovicich a taky fajn (nova znackova hedvabna kravata za pade, jeste original zabalena). Jak kupuju pro sebe, muze a dve deti, skoro vzdy se neco najde.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    jojo, to mne taky zajima, v tomto tydnu jsem prosla Narodni, nabrezi Jarose, Myslikovou a nic. Vse mi prislo takovy jety (jo, vim, ze je vyprodej,male na Narodni jsem byla v patek), nezajimavy.... Jen vcera v Maly Stepansky jsem neco koupila (napr.miniboticky na vysokym podpatku v barve oranzovo-cervene:-D)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VENIKA: textil.house bude mit konec vyprodeju a kus za 30kc, takze bys mohla mit stesti, ale Kolbenka je asi fakt vetsi sazka na jistotu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    VENIKA: imho blešák na Kolbence v sobotu dopoledne
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    prosim o radu - na sobotu vecer potrebuju "kozich" nebo cokoli podobneho (tematicka party). Ale zitra a patek jsem mimo CR, takze na sehnani budu mit jenom sobotu. Predpokladam, ze nejakej sekac by mohl neco takovyho mit... levne, bude to pouzito jenom jednorazove. Kam vyrazit s nejvetsi jistotou neco takoveho ukoristit? (Praha)
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Fifty Fifty ve Slezský!
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    MIFKAL: jj, maj i pánský :) tak přeju a't něco seženeš!
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIFKAL: pánské převažují, bejt chlap už mám několikery....
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    FRANCINE:
    TRAMVAJ_22: Díky moc, zkusím. A prosímvás, nemají tam náhodou i pánský?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Já dnes byla v sekáči na Sofijském náměstí (u silnice, kde staví autobusy) a měli tam několikery pěkné boty (černé lakovky 38, ale i velikosti 40,41), docela dost šatů (ceny 130/180 Kč) a mraky legín a vůbec pěkných tepláků na cvičení apod.
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    REJBEN_BREJLE: conversky cca 600,-
    REJBEN_BREJLE
    REJBEN_BREJLE --- ---
    TRAMVAJ_22: Sekáč se jmenuje Fifty Fifty, Slezská 28. Po dnešní návštěvě můžu jenom doporučit, bylo tam aspoň 15 párů pěkně vypadajících bot. Cen jsem si bohužel nevšiml, ale za návštěvu to určitě stojí :)
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    TRAMVAJ_22: a klobouků!
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    MIFKAL: retro sekáč ve Slezský naproti tržnice (přesnej název si nepamatuju), celkem slušnej výběr pankáčskejch bot typu Martensky, konversky, kožený polobotky...co jsem viděla naposled, všechy ve výborným stavu.
    plus ještě nemůžu nezmínit nádherný kožený kabelky! ;)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ATARKA: Díky za info, které se mi hodí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam