• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    MOUNTBATTEN: Myslím že zrovna ty by sis tam něco vybrat mohla :) šatiček nepřeberně. Ostatní věci vypadají celkem slušně, je to všechno na ramínkách,podle barev, žádná hrabárna.
    ADD
    ADD --- ---
    SAL: Od metra nějakým podchodem, řekla bych - ale nevím jistě, u mě to byla náhoda, že kamarádka bydlí ve vedlejším domě a muž zaparkoval přímo před TH. :-)
    SAL
    SAL --- ---
    ADD: Butovice? Kde, co?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CERNY_KOCOUR: neznam, ale super tip!
    Tyjo, tam vytahnu babicku, kde je slovo "viden", musi to byt super a dokonaly, si mysli :-))
    CERNY_KOCOUR
    CERNY_KOCOUR --- ---
    Už jste někdo na Čechově náměstí ve Vršovicích objevili Vídeňský secondhand? Zvenčí to vypadá jako úplně malý krámek, ale je tam spousta místností a jedna z nich plná rakouských lidových krojů. Nejen drindly, ale i pánské haleny a dětské kroje, byla jsem nadšená :D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TRANQUILITY: maj taky 230kg/kilo, šátky apásky za 40/kus a boty a tašky maj taky oceněný n akus...já si tam vdycky vyberu, pokaždý odcházim minimálně se třema věcma
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    ATARKA: a na tom Újezdě je to nějaký výběr, nebo mají taky 230/kg?
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    MOUNTBATTEN: je fakt, že tam nemají hezký šatičky jako třeba v TH, ale i za poslední dobu se to tam dost změnilo. Mají srovnáno podle barev a když chci kalhoty, uspěju tam vždycky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja mivala uspech v Muj sekac v Holtrznici, ale posledni rok taky ne. Zacina mi pripadat jako ten na Smichove, kde ja proste vidim neforemny, jety, vybledly, vytahany, zmolkovaty hadry, ktere i kdyz byly novy, byla to desna nuda:-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TRANQUILITY: já miluju můj sekáč na újezdě,. stavuju se pravidelně jednou tejdně když du zu práce a vdcyky si pár kousků odnesu .)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    ale nejradši mám stejně můj sekáč na smíchově:))) Zajdu tam pokaždé, když jedu k našim a jdu kolem... minulý pátek za 204 Kč dohromady krásné černé bokové slim džíny v prodloužené délce!!! + dvě moc pěkný halenky s dlouhým rukávem pro mamku.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já chodím na Národní, občas Kohinoorka - ale je fakt, že většinou poklady nelovím ve slevách, to už mi to zpravidla přijde jako hrozná hadrárna, možná tak občas na nějaké tričko. Ale mívám štěstí na šťastné půlhodinky. V minulé kolekci jsem takhle krásně ulovila sáčko s´oliver a božskou krátkou džísku old navy a oboje mě stálo dohromady asi 280 kaček:)
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Já chodím na Kohinoor a většinou něco najdu. (A většinou mi to není:( ) A jednou jsem na šaty zkusila Horky, šaty jsem sice nenašla, ale nechala jsem tam dost peněz:)
    Ale jinak zůstávám věrná Kohinooru. Jednak to mám cestou z práce, druhak jsou tam milé prodavačky, které mi poradí - kamarádky s sebou po nákupech netahám..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOUNTBATTEN: obvykle něco ulovím na Horkách a na Hájích, naposledy jsem byla úspěšná ve Zborovské, za to na Jarošovi byly v pondělí jen hrozné hadry a v Malé Štěpánské v pátek též.
    ADD
    ADD --- ---
    ELIE: Narodni a Haje, ale Kapitana Jarose taky dobry. Minuly tyden jsem byla nahodou v Butovicich a taky fajn (nova znackova hedvabna kravata za pade, jeste original zabalena). Jak kupuju pro sebe, muze a dve deti, skoro vzdy se neco najde.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    jojo, to mne taky zajima, v tomto tydnu jsem prosla Narodni, nabrezi Jarose, Myslikovou a nic. Vse mi prislo takovy jety (jo, vim, ze je vyprodej,male na Narodni jsem byla v patek), nezajimavy.... Jen vcera v Maly Stepansky jsem neco koupila (napr.miniboticky na vysokym podpatku v barve oranzovo-cervene:-D)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VENIKA: textil.house bude mit konec vyprodeju a kus za 30kc, takze bys mohla mit stesti, ale Kolbenka je asi fakt vetsi sazka na jistotu.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    VENIKA: imho blešák na Kolbence v sobotu dopoledne
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    prosim o radu - na sobotu vecer potrebuju "kozich" nebo cokoli podobneho (tematicka party). Ale zitra a patek jsem mimo CR, takze na sehnani budu mit jenom sobotu. Predpokladam, ze nejakej sekac by mohl neco takovyho mit... levne, bude to pouzito jenom jednorazove. Kam vyrazit s nejvetsi jistotou neco takoveho ukoristit? (Praha)
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Fifty Fifty ve Slezský!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam