• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    AMMALKA: To mi připomíná - oni zrušili sekac v blanicky? Ten velkej? Minuly Tyden jsem se dostala do Prahy a Sekáč nikde. Nebo špatně vidím :)?
    AMMALKA
    AMMALKA --- ---
    Chodívala jsem do sekáče tram "U Průhonu", ale ve čtvrtek jsem narazila akorát na chlápky, kteří zevnitř vynášeli štendry a celá prodejna je prázdná - vyklizená. Takže ten už tam asi nebude.
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    ve čtvrtek jsem objevila zbrusu nový sekáč v Ječné kousek pod I.P.Pavlova- výběrový- je fakt, že tam měli docela pěkné kousky, ceny ale slušné a hlavně výborná otevírací doba- všední dny tuším do osmi a i o sobotě a neděli mluvila slečna, ale to už si bohužel nepamatuju, mají to na dveřích :-)
    STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    MOUNTBATTEN: to říkal vždycky můj ex..ne tohle do bytu nechci, to měla moje babička:)) takže takové osobní antipatie chápu. pro mně třeba jsou osmdesátky absolutní výstřel imaginace do kosmu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    STROUHANANOHA: OMFG! My stareny, co jsme v osmdesatejch letech vyrustaly, se jedne veci desime - ze ty odporny nevkusny ejtys hadry zacnou bejt nekdy zas v mode (coz uz se deje). Takze tadle "vintage" mne vylozene desi!! Bleeaaarrrgh!!!
    To nic, to jen subjektivni nazor, fakt mne to tak vydesilo.

    Jinak pocin chvalim a dik za odkaz!
    STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    koho baví oblečení a doplňky-vintage a retro, může okouknout věci tady jen za 50,-
    https://www.facebook.com/shop.pickyme/media_set?set=a.359215070826685.81508.100002145856596&type=1
    nebo za 100,- : https://www.facebook.com/shop.pickyme/media_set?set=a.211197975628396.49870.100002145856596&type=3

    třebas se něco zalíbí:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    z mejlu
    Prodejna Radotín

    ul. Výpadová 1147

    2-3.11. Trička a tílka 10Kč/Ks

    9-10.11. Saka 10Kč/Ks

    16-17.11. Kalhoty 10Kč/Ks

    23-24.11. Ložní 10Kč/Ks

    30.11. - 1.12. Dětské 10Kč/Ks


    Prodejna Smíchov

    ul. Kotevní

    6-7.11. Svetry 40Kč/Ks

    20-21.11. Kalhoty 40Kč/Ks


    Prodejna Holešovická tržnice

    Hala č. 17

    7-9.11. Dětské 10Kč/Ks

    14-16.11. Svetry a sukně 30Kč/Ks

    21-23.11. Kalhoty 40Kč/Ks



    ...Těšíme se na Vaší návštěvu........www.mujsekac.cz
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jak tu onehda byl dotaz na cenu zbozi v TH, kdyz je cena X/kus a dotycne zbozi ma normalne cenu nizsi nez X, kolik stoji: vcera jsem byla v TH, kde bylo 75/kus a kupovala si dva doplnky a ty mne staly 40,-. Takze neplati, ze cena je X (napr.75) na vse bez ohledu.na puvodni, nizsi cenu!
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ale zase vyber volankovych suknicek luxusne rozmanity...
    TERRA
    TERRA --- ---
    Ahoj...dneska jsem prolezla cely jeden obchod u Miraku- modni mania se to jmenovalo, a nic moc pomer cena vykon myslim si- zbozi sice celkem hezky zachovale ale pritom obyc trochu onosene tak z 20% oblecky napr.sukynky okolo 300 tak Vam nevim ...:-)
    Proste ceny mi neprisly umerny kvalite sekace...ale zase pekny zachovaly kalhoty na hubenejsi postavy ...za cca 300 a fajn barvy tzv "roury"...
    Paaa
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MAKII: Tak to přeji hodně štěstí, já to tam vzdala, radši jsem číhala na Mariahilfer na výprodeje. V horní části náměstí je obchoďák kde hned ve vchodu bývaly po vánocích stojany "vše za 5 eur" Před pár lety byl jeden docela rozumný v Schottengasse - kousek od Vídeňské univerzity, ale jestli tam ještě je to netuším. Ale jak už jsem psala, ta šance že tam bude pěkný kousek je malá, rakušáci jsou chudí a to co má nějakou cenu to prodají jinak, v jejich sekáčích je většinou jen bordel co se nehodí ani na vytření podlahy a i ten je dražší než nová věc.
    MAKII
    MAKII --- ---
    SOLEI: nejsem tu jen na skok, tak mi to za trochu práce stojí..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SOLEI: takhle je to z my zkusenosti tak nejak vsude. A kdyz ne vintage, tak velka hrabarna Humany, coz vypada, jak prohrabavat se tim, co i v Nadeji daj roztstrihat a ne bezdacum zadarmiko:-))
    A ze kdyz uz, tak nekoukat po SECOND HAND, ale primo po tech CHARITAY SHOPECH, kde to byva vetsinou levnejsi a pouzitelnejsi:-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MAKII:
    můj osobní názor je, že zboží ve Vídeňských sekáčích je drahé a hodně vintage (bordel z vyklízení babiččiny půdy) být ve Vídni, neplýtvala bych časem na sekáče.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MAKII: ne, ale za tri tejdny tam jedu a mam podobny dotaz:-))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SLUNISHKO: husovo namesti, roudnice nad labem. je to hned vedle cukrarny, naproti culinarii. pokud se sem vydas, doporucuju navstivit dva vyse uvedeny podniky, skocit si do galerie na ester stocker a vysplhat na rip. dalsi tipy pripadne posta .-]
    MAKII
    MAKII --- ---
    Máte někdo zkušenosti s Vídní? Mám v plánu obejít si sekáče v článku: http://www.stadtbekannt.at/de/wien/gut-zu-wissen/2ndhand-l_den-in-wien---teil-1.html ale uvítala bych i další rady :)
    LAURA_P
    LAURA_P --- ---
    Zítra od 15ti Šicí bazar v Café v lese, Krymská 12, Praha

    Zveme vás na první šicí bazar v lese, který pořádáme nejen pro kamarády. Pokud všechno vyjde jak má, budou k dispozici nejen parádní kousky z našich skříní, ale i dva šicí stroje. Na strojích si budete moci nechat upravit či kreativne dozdobit svoje úlovky (kapsičky, lemy, aplikace, ozdoby atd..dle vaší fantazie), nebo i donesené věci (koupené věci přednostně).
    Akce bude probíhat v zadní části Café v lese.

    Pokud máte zájem prodávat, ozvěte se prosím jedné z organizátorek: Erika Cicman nebo Nina Kim . Nezapomente k vašim parádním kouskům přibalit též košíček s prodejními kousky šátků, hadříků či oděvů zajímavých materiálů a vzorů, které mohou být neatraktivního střihu či lehce poškozené - určené k účelům rozstříhání a následného použití na dozdobení jiného zakoupeného kousku oděvu.


    https://www.facebook.com/events/1413257652236373/?source=1
    SLUNISHKO
    SLUNISHKO --- ---
    SARKALINA: to bych se i zajela podivat za tu cenu a vybrala si osobne, podelis se prosim, kde si nakoupila? ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam