• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: Myslím, že se pak může stát, že manažer prostě řekne "Mařka, přendej ty svetry a přendej je HNED". A Mařka to radši udělá. A samozřejmě že to není správně.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Muj stredecni zazitek v Textile House a diskuse nekde tady na Nyxu na tema "jak je akceptovatelne, kdyz se blbe a s chybama chovaji zamestnanci s nizkym platem" mne privadi na otazku do plena; no nebo spis postezovani si na chovani prodavacky v TH: bylo pred polednem, davy lidi tam nebyly. Shanim cerveny svetr, takze u stendru s cervenymi svetry sem se jala vybirat, kdyz tam ze spodniho stendru zacla prodavacka prendavat veci. Snazila sem se ji uhnout, lec povazuji se za zakaznika a myslim si, ze prodavac by mel mi nechat cas a pak teprv zacit premistovat veci, at se nepletem. Ale asi ne, nejdriv mne zastihlo velmi nevrhle ZDOVOLENIM. Ja teda nechtela jit pryc, tak jsem poskakovala jak husa ve snaze kompromisu - abych si mohla vybirat a pritom pani co nejmin prekazela. Ve vysledku jsem stala bokem metr od sekce cervenych svetru a na dalku se snazila si vybirat.
    Ale asi sem mela vypadnout uplne, protoze naskedovalo prodavacky fakt nasrany "ja potrebuju prendat ty veci". No to by ji asi fakt zabilo pockat minutku:-/ Tak sem ji rekla, kdyz chce, abysme nenakupovali, tak ze teda pujdu.
    Jasny, ze ty zobce je u prdele, esli tam vubec neco koupim, ale...
    Ale ja fakt nehraju na to "my jsme sekac, mame levny veci a nizky plat, tak my se muzem chovat jak chcem a vy to musite vydrzet, kdyz vam dodavame laciny hadry"
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Jsem mega zastance proflaknuty Textile Housu. Nikdy neodejdu s prazdnou. A miluju stastny pulhodinky! :D
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak jsem jela kolem radotinskeho sekace..ocekavani velka nebyla, taky jsem ale nic neobjevila. Ceny sice nizke, ale veci ani ne retro, ani pouzitelne - pro me nejak bez duse. Navic tam bylo stejne zima jako venku. Takze jedinym ulovkem namornicka mikina za osmdesat..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    REALLK: já se dostanu jen do té štěpánské takže ostatní moc nevím, taky mám ze SR pár věcí, ale spíš pro sebe, dětské ne. Ta Michle se mi nelíbila, ale už je to nějakou dobu co jsem tam byla, takže moje informace nemusí být aktuální.
    REALLK
    REALLK --- ---
    jinak nevím jestli v té Michli mají pobočku tak jako u Karlova,Štěpanské a tak,ale včera a dnes tam je větší bazar přímo v tom divadelním sále...
    REALLK
    REALLK --- ---
    SOLEI: no vidíš a já u Karlova a na Žižkově vždycky objevila pěkné dětské kousky,je pravda,že jich tam opravdu moc nemají,ale včera bodíčka mothercare-myslím si,že nové- 25/ ks a krásnou dřevěnou hračku a ještě krásnější knížku o klaunovi.. a sobě tričkomikinu H&M taky skoro nové... takže tam je to spíš hrabárna?:) a nevíš ještě prosím jestli tam mají mimo oblečení také knížky,dekorace,nádobí atd. ? děkuji moc za odpověď .)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    REALLK: V Michli jsem byla jen jednou, tam je to spíš pro staré lidi než pro děti. Buď jsou tam klasické věšáky a na nich oblečení a nebo je jednou za čas akce, že si koupíš pytel ve kterém nevíš co je.... ale jsou to věci co se neprodaly předtím na těch věšácích. Navíc mi přijde, že Sue Ryder těch dětských má minimum, například ten ve Štěpánské nemá vůbec nic, když jsem se ptala tak řekli, že nebyl zájem ani tam nosit ani od lidí kupovat (což naprosto chápu, protože body FaF zaprané a žmolkaté za 60 korun je vážně přestřelené).
    REALLK
    REALLK --- ---
    máte prosím někdo zkušenosti s tím bazar oblečením v Michli co je v Domově Sue Ryder? je to prý na pytle .) jestli je to hodně hrabárna...jde mi nejvíce o oblečky pro malé dítě ,díky
    SARKAD
    SARKAD --- ---
    HENKIE: na stránkách to ještě nemají, ale byla jsem se tam podívat - klasická hrabárna, hrozný hadry, ale i pěkný věci, např. svetry á 30 Kč, vlněná saka, značky např. s.Oliver, More&More, Esprit a klasika HM,CA,Only
    PETATA
    PETATA --- ---
    HENKIE: autem nebo na Tocnou jezdi bus a pak pesky...
    ja jsem tam nakupovala pouze pro mimino a poprve meli pekne veci, podruhe to bylo horsi
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    PURPURKA: Etcimex. http://www.etcimex.cz/cz/ jak ctu, tak ta hrabarna je jen v Hradci.. v Praze jen velkoobchod, ale nevim.
    HENKIE
    HENKIE --- ---
    Byls te nekdo v sekaci na Tocny? Je to za Modranama. http://second-hand-textil.cz/cz/ nejak nevim, jak se tam dostat. Pry tam maji fakt pekny veci.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    SOLEI: spíš někdo kašle na dobré odvětrání...většina těchto plynů je strašné svinstvo, ale z látky prostě vyprchá...
    SARKAD
    SARKAD --- ---
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TERRA: vekoobchody s pouzitym oblecenim desinfikuji pradlo proti breberkam, vodou se to nepere, ale pouziva se desinsekcni plyn. ...... svrab, vsi, moli, atd. a taky proti plisnim.
    SAL
    SAL --- ---
    JELLYBEAN: Já tedy počítala spíš s těmi většími :). Při takovém kvantu věcí by si asi těžko mohli pak dovolit ceny za kus třeba 100-200-300.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    SAL: ja ti nevim, mam nekolik kamaradek, ktere maji male second handy a vsechny perou v pracce a zehli. Budto sami nebo na to nekoho maji.
    U velkych sekacu nevim...treba si to nechavaji nekde prat, dodavaji ve velkem mnozstvi a maji nejakou zvyhodnenou cenu?
    SAL
    SAL --- ---
    TERRA: Sice nevím, jak to dělají, ale zamysli se nad tím praním - kolik by potřebovali praček, spotřebovali vody, prášků, kolik místa by zabralo sušení takového kvanta oblečení? Kdo by to pak žehlil? :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    SOLEI: Olajkovala jsem ti ten prispevek, protoze mi prijde rozkosny:-)ale s Tvym "problemem" si bohuzel nevim vubec rady...myslis, ze fakt zmenili nejaky "plyn"?Ono se "to" "strika" nejakym plynem?

    Btw: to slysim poprve vite nekdo cim??
    Myslela jsem, ze to vyperou a pak proste prodavaji...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemate tip na sekac v Rime? Dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam