• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    HORMAR
    HORMAR --- ---
    Tak dnes 5 triček v sekáči na Ládví po deseti korunách :) a v sekáči v Letňanech v metru krásné šaty za dvě stovky :) byl to skvělý den
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Můj vnitřní kompas na michelské TH pracuje naprosto bezchybně. Většinou vůbec nemám pocit, že bych tam měla jít a pak přijde den jako ten dnešní, vlezu dovnitř, sáhnu na tri věci, dvě si koupím (à 60 Kč) a jdu zase pryč :D
    Dnes smetanové bavlněné tričko s 3/4 rukávem a sukně ke kolenům ze směsovky vlna+polyester+hedvábí. A že na sebe sukně nesháním zrovna snadno :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    TRANQUILITY: JJ ten na hlavni ulici vid?Jednou jsem se tam fakt suprove oblikla, coz uz je docela davno a porad z toho ziju, jeste:-)
    Proto- dotaz- prosim, vite nekdo o nejakym sirsim, nekde v Pze, vyberu svetru ci mikyn ci jinych svrsku?
    Nejaky sukynky??

Diky moc za jakekoliv info:-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    TRANQUILITY: za to bohužel ale nemůže TH, to je v lidech
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    systém slev v TH je sice fajn, ale kdyz slevy nejsou chtějí tam za kus hadru nekřesťanský peníze a jakmile jsou slevy, je tam hned narváno k prasknutí a když jsem se naposledy při vše za 75 přetahovala s paní o svetr, který jsem si prohlížela, položila si ho na stojan a koukala jestli nemá vadu, přičemž ona přiběhla, čapla mi ho a mizela, tak mě nějak přešla chuť:)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    já v poslední době do TH ani nelezu, občas do revenge na národní nebo do mého oblíbeného u smíchovského nádraží
    HORMAR
    HORMAR --- ---
    všem děkuji za typy, udělám si výlet po sekáčích :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no já sme te´d hodně zhubla, tak ještě mám problém taky odhadnout,co mi bude a co ne, sem právě minule vzala gatě velikost 40 s tim,že to bude akorát a oblíkla sem je zapnutý, tkaže se pak šáhla po velikosti 27 s tim,že se asi ansměju a já je oblíkla v naprostym klidu,ani sem se nemusela zplna nadechnout .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ATARKA: problem kazdeho! Vsechny velikosti jsou na stendrech jen ta nase ne!:-)))
    (a 38 se sehnat da, vcera jsem na Narodce koupila v TH gothic dlouhou sukni, 38 a byla v soku, ze sem ji v poho zapnula.....i kdyz to byla nemecka 38, ta lichoti cislem:-D)
    HANELA: ja jsem stendry s fakt hezkyma XL cvecma videla v SECOND STREET sekacich. Ale pravda, je to uz par mesicu, co jsem v nejakem byla.
    HANELA
    HANELA --- ---
    TRANQUILITY: ATARKA: díky, to je totiž tak pokaždé, že vám přijde, že to, co sháníte, není, ale ve všech ostatních velikostech jsou toho mraky. :DDD
    Ale díky zy typy.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TRANQUILITY: no já mám teď 38 a mám pocit,že v týhle velikosti nenei možný nic sehnat, to už musí bejt :(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    HANELA: revenge na národce mívá vellej stojan, v každym TH maj oddělenej stojan, třeba minulej tejden na nábřeží měli moc hezký věci co sem se tak letmo jukla, v lididcký sekáč taky oddělenej stojan,,,chce to projít no,ale seženeš
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    navíc v každém TH je sekce XL a velké věci se dají najít i v normální
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    HANELA: v poslední době mám dojem, že všude vidím spoustu hezkých velkých věcí, ale klasická velikost 40-42, kterou má každá druhá je trošku nedostatkové zboží.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Nevíte, jestli je někde sekáč, kde mají větší objem velkých velikostí? Myslím tak XL - XXL?
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    HORMAR: Zkus Second street mezi náměstím Míru a I.P. Pavlova (když jdeš z Pavláku tak nalevo), tam maj šatů vždycky fůru, a hlavně v krásným stavu a za hubičku. ;)
    ADD
    ADD --- ---
    TRANQUILITY: Na vejšce jsem v sekáči pracovala. Měli jsme mít do šesti, ale byli jsme tam klidně do osmi, když chodili lidi, protože jsme měli procenta z tržby. Jenže to byl malý sekáč, kde byla jedna, max. dvě prodavačky, a bylo to na nás, kdy zavřeme. Nikdo nás nenutil, ale prostě jsme to dělali.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    ADD: chtěla jem začít rozjíždět flame na téma vykořisťování prodavaček, ale asi to radši spolknu:)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    MOUNTBATTEN: ten starý v Blanické už neexistuje. Ale neproti přes ulici na rohu s Francouzskou je nově otevřený takový malý, jmenuje se tuším Jane bond nebo tak nějak. Šaty tam taky měli a i jinak docela slušné věci, i nové. ale byla jsem tam už před delší dobou + otevřeno do 7
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jestli jeste existuje sekac v Blanicke, tak ten mel velmi slusnou sekci spolecenskych i svatebnich satu. I v tech 90,-/kus by se dalo vybrat:-D No ale v sekci za bezny sekacovy prachy mivali slusny kousky.
    Ruzove sekace SECOND STREET taky dycky disponovaly vyberem (spolecenskych) satu.
    No a na Sokolovske predrazeny Modni kouc by asi taky mel co nabidnout.

Jinak ono snad ve vsech sekacich se daji sehnat, ale prec jen vyber byva dost....otresny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam