Byla jsem se podívat ve Fifty Fifty a bohužel žádný úlovek. Každopádně mají skvělý výběr pánských bot. Bylo tam pár pánů, kteří šli vysloveně po botách a chválili si, že takové v normálním krámu neseženou.
Po cestě zpět po Slezský na Mírák jsem málinko níž na druhé straně ulice narazila na zajímavý větší sekáč nevím jak se jmenuje. Tam jsem ulovila hezké šaty a pestrobarevný šátek. Přijde mi, že tam ujíždějí na šátcích. A měli tam parfém Chanel Nr. 5 za nějaké 3-4 stovky.
Každopádně jsem se úplně zamilovala do sekáče v Sokolníkách v Kobylisích (takový nenápadný v patře mini obchodního centra, vedle hospody). Mají to spojené s prodejem dárkového zboží. Mají tak tak hezké zboží! Dlouze jsem mluvila s paní majitelkou a je mi jasné, že to dělá s láskou, oblečení pečlivě vybírá, pere a spravuje když je třeba. Hezké věci srovnatelné s Revenge na Národce, akorát tam není narváno a člověk může projít úplně všechno. Zkoušela jsem asi 15-20 kousků a vybrala jsem si 5. Zelené společenské šaty za 180,-, krásnou červenou halenku, úžasný hnědý svetřík za 150,- (fotka), další svetřík a tričko. A to mám velikost XL a tím pádem docela omezený výběr. Kdybych mohla utratit víc, vzala bych si i další věci.