• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ADD: Tak jsem byl v Textile House u Krizikove a super :D necekal jsem to ale odesel jsem hnedle s trema skvelima kosilema. No to s emi nepovedlo snad ani v dobe kdy jsem lozil po obchodacich jako drtiva vetsina lidi. Tehda jsem byl vzdycky nestastnej ze nic nemuzu najit :D a ted se mi podaril ulovek ze jsem z toho mel usmev na rtech cely den :)
    HANELA: Super, dekuju, mrknu tam, uplne 'jak' nahodou budu menit zamestnani a budu jezdit pres Hradcanskou, no super :D
    MOUNTBATTEN: Sorry, uplne jsem an nastenku zapomnel, ale tak hlavne mi slo o to jestli a kde se da sehnat neco na me, protoze v beznych obchodech jsem mel vdy problem s dylkou rukavu, divnyma velikostma a tak. Ono prestoze 190/80 je docela bezna chlapska mira, tak mi prijde ze se sije na hobbity nebo obry :D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    HANELA: tak to mne zajima, jeden byval u I.P.aku, ale uz tak dva roky to je, co cinnost ukoncil. Takze kdyz mi potvrdite, ze existuje nekde, lupnu to na nastenku.
    Protoze JAYBEE, na nastence mame tipy na sekace (aktualizuju jednou za cas dle mistnich reportu) a hned PRVNI VETA je o panskych sekacich, resp. zbozi pro pany v sekacich.
    Jako zena nevim, zda se neco proti uvedenemu zmenilo, kdyztak se ozvete. Jinak cituju: takrka v kazdem secondhandu je sekce, ci minimalne stojan s panskym oblecenim. Ciste zamereny jen na panske odevy vsak jiz neni (znam), ale dobrou zasobu muzskych odevu nabizi pobocky Genesis, Second hand land (cela CR), anglicky secondhand v Blanicke ul. (Praha), Senior bazar (Karoliny Svetle, Praha), dvoupatrový second hand v Praze ve Vysocanech...
    Mam pocit, ze muzi tu si nejvic chvalili ten na Vysocansky, coz z Invalidovny mas tri stanice metrem
    HANELA
    HANELA --- ---
    JAYBEE: na Hradčanské je sekáč pro pány, na konečné 131. Nevím, přesně jak se jmenuje, je tam klasický dámský a za rohem, v Muchovce je pánský. A přišlo mi, že tam mají opravdu moc hezké věci :))
    ADD
    ADD --- ---
    JAYBEE: Na Nábřeží kapitána Jaroše (hned u zastávky tramvaje) je Textil House. Zrovna v tomhle jsou prodavačky docela milý (reaguju na předchozí příspěvek) a pokud tamtudy jezdíš, za občasné nahlédnutí nic nedáš. Svého muže do sekáče nedostanu a bez zkoušení si troufám kupovat jen trička a letní kraťasy na gumu, takže po pánském sortimentu moc nekoukám, ale určitě tam mají vše od triček po kabáty. Zboží doplňují každý den, takže je to o náhodě, co člověk uloví. (Ovlivnit jde cena, mají systém slevových týdnů v různé hladině, na konci je vše za 20 Kč - ale to už nebývají věci vhodné do práce.)
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Ahoj,

    potreboval bych radu. Kde jakozto muz 190/80 bych mel hledat neco na sebe? Posledni tri roky jsem si nejak nic neporizoval, jel jsem ze zasob :D a dnes se mi uz vyhazovat za drahy smejdy v klasickych kramech nechce a sekacu je vic a vic, takze je cas na hledani.
    Jaky sekac byste pro chlapa doporucili, jestli mate neco v merku. Pohybuju se z Letny pres Republiku na Invalidovnu.

    Hledam kosile, kalhoty.

    Dekuji
    MAMET
    MAMET --- ---
    čau, neznáte někdo jěště starý sekáče v okolí Flory, Míráku či Florence? všechny supr sekáče jako třeba u Průhonu či Míráku začly podivně mizet ve chvíli, kdy se začlo podivně rozmnožovat TH..., osobně to tam nesnášim a včera na Národce jsem byla obviněna, že kradu, pro mě psolední kapka. dík za info
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    MOUNTBATTEN: díky :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUSKA: no minuly tzyden zacla nova kolekce, takze plny ceny a stastny pulhodinky
    (Dnešním dnem začínáme se šťastnými půlhodinkami, během kterých získáte 20% slevu. Zboží doplňujeme neustále po celý týden.
    Těšíme se na Vaši návštevu.
    )
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    jak je na tom tento týden TH?
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    FRANCINE: Fifty-fifty je moc fajn a moc milá paní
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    FRANCINE: Spíš bych potřebovala lehce burtonovské hadry :)) ale dík, možná to tam zkusím jet prozkoumat.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    FRANCINE: Díky moc.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    NIGHTFURY: jestli sháníš šílenosti typu 80. a 90. léta, tak vřele doporučuji sekáč v Ruzyni. Celé druhé patro je hrabárna dovozového textilu z této doby. Mají tam velký stoly, kde si z hald textilu můžeš vyhrabat různý podivnosti (a mimochodem, kus za 8 Kč). Kamarád si tam pořídil na jednu stylovou akci velmi věrnou vizáž podnikatele raně 90. let (zelené sako, košile s pestrým vzorem, světlé kalhoty ke kotníkům a šálku k tomu:))
    http://www.oblecenisvycarsko.cz
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ZUZANA: Už nějakou dobu mám na svém seznamu k vyzkoušení tyhle dva vintage sekáče, ale zatím k osobnímu průzkumu nedošlo. Mrkej, třeba tě něterý zaujme.

    Fifty-fifty secondhand - Praha 2 - Prague | Yelp
    http://www.yelp.cz/biz/fifty-fifty-secondhand-prague
    Boho vintage concept store - Praha 2 - Prague | Yelp
    http://www.yelp.cz/biz/boho-vintage-concept-store-prague
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Diky za tip. Myslím že jsem tam něco takového viděla a byl to pěkný shit. Myslela jsem jestli třeba neexistuje nějaký sekáč specializující se na takové hadry.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nemáte tip na sekáč, kde by za opravdu nízké ceny mohli mít zvrácenosti typu zlatá halenka, červené sametové/saténové šaty nebo sukně a podobně?
    Zase se blíží moje narozeniny a vymyslela jsem si šílené téma na kostýmy :))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZANA: v textile house na Narodce je stojan VINTAGE - krimplenove saty, plaste, dederonove halenky....no, vetsinou teda peknej kejkel:-D
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Neznáte někdo sekáč kde je možné sehnat oblečení ve stylu 60s nebo 70s?
    TERRA
    TERRA --- ---
    Sukne sukynky?? posle me nekdo nekam ?prosiiiiiiim shanim vetsinou raseny- volankovy kratky ale hodila by se mi i nejaka ackovka z tvrdsiho matrose...kdybyste nekdo videl nekde budu vdecna velikost S:-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Koleduje, nic jinyho na Nyx nenapsala:-(
    (onehda holky z votocvohoz slusne napsaly do posty nejprv a az pak sem info o votoci, tak sem nemela problem je pridat na nastenku)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Nekoleduje si taky někdo o read-only? :-)
    MISSBEKY
    MISSBEKY --- ---
    Jukněte na http://hand-second.cz/ :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam