• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ANNE
    ANNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak když už jsme u toho doplňování, v koloNce Praha 7 mě napadá ještě nová pobočka Thrift storu: Dukelských hrdinů 21 (http://thriftshop.cz/) a další Textile House na zast. veletržní palác, Dukelských hrdinů 563/24. To už máme 3 sekáče v jedný ulici:) (NASTENKA)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANNE: dik, uz tam je.
    Jinak lidi, kdyz chcete neco pridat, nebo zrusit z nastenky, napiste, prosim, k vasemu prispevku (na konec, zacatek, doprostred, to j fuk:-) ) termin NASTENKA. Nesklonne, idealne velkejma;-)
    Kvuli filtrovani;-)
    Jednou za cas, vetsinou ob mesic tady delam filtr, abych upravila nastenku.
    ANNE
    ANNE --- ---
    Ahoj, chtěla bych doporučit nedávno otevřený sekáč Crashily kousek od Strossmayeráku (fb:https://www.facebook.com/crashily). Je to tam vážně moc hezký, oblečení )dovoz z Anglie) naprosto skvělý a za dobrý ceny. Já si dneska odnesla oversized béžový svetr HM za 125 Kč, pánské tričko s potiskem Family Guy za 119 Kč, úplně nový "haircuff" HM za 20 Kč a nové sluneční brýle (i s látkovým obalem) za 199 Kč a k tomu mě holky nechaly jako bonus vybrat si něco z krabice "vše za 20" zadarmo k nákupu. Kdo bydlí poblíž, rozhodně tam zajděte, nebo můžete nakupovat i přes facebook.
    Navrhuji, aby byl přidaný na nástěnku!:)
    KYO
    KYO --- ---
    Ahoj vsichni,

    říkala jsem si, že by Vás to možná zajímalo, budeme dělat teď ve firmě výprodej skladu a bude tam opravdu všechno za babku... móda, obuv, šperky, hračky, dětské zboží, drogerie, potravinové doplňky, potřeby pro dům i zahradu, nádobí ... no prostě je toho hafo! Všechno je za nákupku a bude to hned k odběru. Pro lidi, co chtějí ušetřit, ideální.

    tak Vám posílám pozvánku a třeba se tam uvidíme:)

    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    NEMESIS: Marwill je pojízdnej sekáč, kterej hadrama na ramínkách i na stolech naplní prostor zvíci sokolovny. Na první letmý pokus jsem na netu žádnej "kalendář štací" nenašla, ale třeba se ti to při důkladnějším hledání podaří. Bohužel nemám ten správnej šestej smysl, abych často uspěla v sekáči, tam se mi to daří bez výjimky. Mají vždycky čtyřdenní zastávku různě po ČR a poslední dva dny je všechno za 50 % původní ceny, resp. za 10,-.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NEMESIS: Ruzyne (to je ta Tocna,ne?), nebo hrabarna v Hloubetine, nastenka poradi adresy. Ale cekat v hrabarnach, kde kus vyjde na dve tri petky , luxusni vyvoneny hadriky, to muze nekdo s nizsi inteligenci:-) Hledej a hrab, obcas najdes perlu.
    Majitele sekacu nakupuji ve velkoobchodech, to byva spijene s temito hrabarnami, nebo koukni na web brittexu, mujsekace atp.,tam byvaji i info pro velkoprodej.
    S tim mne jeste napad sekac, ma taky spojeny maloprodej, kus tri petky, na Sychrove za Pocernicema.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    NEMESIS: Brit tex ma několik poboček, které můžete obrazit. Pak zlatniky a točná, to je kousek od sebe ;) good luck. Gůgl poradí adresy.
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    Ahoj,

    koukala jsem na nástěnku, ale hledám sekáč, který by splňoval jistá specifika, tak se zeptám konkrétně:
    zítra pojedeme se scénografkou nakupovat kostýmy do jedné inscenace. Rády bychom narazily na halový sekáč typu hrabárna – takový ten, kde kus stojí kolem dvaceti korun, nakupující občas fasujoí pytle už u vchodů a hrabou a přebírají hromady. Nebo něco, kde nakupují sami majitelé sekáčů.
    Celkově budeme brát třebas až pět pytlů oblečení...ale žádný vysloveně rozpadavý a páchnoucí hadry, to ne!
    Vím, že kdysi býval takový dobrý v Králíkách – ale to je přeci jen už moc daleko.
    Nicméně pojedeme ráno autem z Prahy a klidně bychom obrazily dvě tři taková místa...máte tip?
    COURT
    COURT --- ---
    nevíte, kdy mají nové závozy v sekáči na Ruzyni?



    slyšela jsem, že se tam dá sehnat spousta značkových věcí za minimální cenu, ale když jsem tam pokaždé byla, připomínalo mi to spíš blešák..nic tam nebylo, jediný, kdo tam něco sežene, je přítel (košile Hugo Boss, svetr z angorra vlny..) a já nic, žádné hezké šaty jsem tam nenašla, a to to tam zkouším poměrně často.

    IMPROVES
    IMPROVES --- ---
    Ahoj holky, Mám prodejní místo na tuhle sobotu 24.5. na Jarmark OnaDnes, ale bohužel se tam nedostanu. Pokud máte některá zájem, prodám místo za cenu 200 Kč :) Místa byla rychle prodána, tak pokud jste to nestihly, tak máte možnost :) Případně pište do zpráv :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PINK_CICINKA: jo, ale nic mne nezaujalo.
    Pripomnel mi sekac na rohu Ostrovskeho a Nadrazni (brit wave, nebo tak nejak)- je i obdobne velky, veci spis slusne, zadne hadry, ceny vyssi
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    včera revenge na národce : šedý lepardí svetřík na knoflíky next 100, fialový svetřík na knoflíky s nabíranejma rukávama atmosphere 120, červenobílý pruhovaný tričko s pirátem a nabíráním na zádech mango 90

    maj tam spoustu fakt moc hezkejch letních věcí, spoustu šatů, sukní, triček, halenek, kdo nemá jako já vybavení, tak doporučuju
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Bylas tam? Já chodím denně okolo a nikdy jsem nevstoupila... :D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    objevila sem novy sekac&outlet: Korunni, hned u zastavky Orionka. Jmenuje se NIN, ne jako nine inch nails, ale jako nove i nosene:-))
    KRESICI
    KRESICI --- ---
    Čaute, jsme nový sekáč na sedmičce. Co kus, to originál pro mladé lidi. Ceny 49-199kč. Náš sortiment si můžete prohlédnout na FB https://www.facebook.com/crashily. Zasíláme i poštou. Pokud budete mít čas, přijďte se mrknout i na prodejnu. Váš kreš tým :D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nezahledli jste někde někdo pěkné zavinovaci saty
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Dneska na Michelské identifikovány dvě originální japonské yukaty (="kimono"), pánská a dámská, bohužel asi dost zběsilý syntetický materiál, měla jsem cukání to vzít a pak střelit nějakému japanofilovi
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: ptala jsem se na fb, uvidime
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevsiml jste si nekdo jak maji zejtra textilhousy? Jako v nedeli, tj do dvou? DIk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam