• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    KRESICI
    KRESICI --- ---
    Čaute, jsme nový sekáč na sedmičce. Co kus, to originál pro mladé lidi. Ceny 49-199kč. Náš sortiment si můžete prohlédnout na FB https://www.facebook.com/crashily. Zasíláme i poštou. Pokud budete mít čas, přijďte se mrknout i na prodejnu. Váš kreš tým :D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nezahledli jste někde někdo pěkné zavinovaci saty
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Dneska na Michelské identifikovány dvě originální japonské yukaty (="kimono"), pánská a dámská, bohužel asi dost zběsilý syntetický materiál, měla jsem cukání to vzít a pak střelit nějakému japanofilovi
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: ptala jsem se na fb, uvidime
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevsiml jste si nekdo jak maji zejtra textilhousy? Jako v nedeli, tj do dvou? DIk.
    TERESTRIS
    TERESTRIS --- ---
    ahoj vsem, kdo mate radi;y hadyrky a spol..prijdte na bazarek s vecmi ktere uz nenosite a odneste si to, co uz nechteji ostatni.. po 3 mesicich jarni vydani:] pozor, dalsi nejspis az v zari
    [ Tradiční jarní bazárek!!:) / ostatniother / 12.5.2014 / CR - Praha - Café V lese, Krymská 12 ]
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    ADD: Tak jsem byl v Textile House u Krizikove a super :D necekal jsem to ale odesel jsem hnedle s trema skvelima kosilema. No to s emi nepovedlo snad ani v dobe kdy jsem lozil po obchodacich jako drtiva vetsina lidi. Tehda jsem byl vzdycky nestastnej ze nic nemuzu najit :D a ted se mi podaril ulovek ze jsem z toho mel usmev na rtech cely den :)
    HANELA: Super, dekuju, mrknu tam, uplne 'jak' nahodou budu menit zamestnani a budu jezdit pres Hradcanskou, no super :D
    MOUNTBATTEN: Sorry, uplne jsem an nastenku zapomnel, ale tak hlavne mi slo o to jestli a kde se da sehnat neco na me, protoze v beznych obchodech jsem mel vdy problem s dylkou rukavu, divnyma velikostma a tak. Ono prestoze 190/80 je docela bezna chlapska mira, tak mi prijde ze se sije na hobbity nebo obry :D
    PETATA
    PETATA --- ---
    GUDRUN: jj, staci se prihlasit na ten mail a dat si nekam stolecek (napr u lavky je spousta mista a lavicky)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PETATA: i nedobrichovicti mohou?
    PETATA
    PETATA --- ---
    SATINELLE: přijeď se stolečkem na Garage sale :) http://www.garagesalecernosice.cz/?p=1062

    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SATINELLE: na 90% naprosto nerealny, zmineny vykuparny berou do komise. Jestli existuje sekac, ktery vykupuje a plati slusne, tak si ho jeho objevitel schovava.
    Takze votocvohoz, nyxi trziste, jit prodavat na blesak (kde ti ale na vec za kilo lidi reknou "pffff"!)....
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SATINELLE: Co jsem tu tak četla v minulosti, maximálně ti to vezmou do komise a ani náhodou nedostaneš za kus tolik peněz. Jestli jsou to kvalitní věci, zkus spíš místní tržiště, ale ani to není záruka ničeho.
    KULA
    KULA --- ---
    MOUNTBATTEN: děkuju, já jsem prošel Karlín a ať jsem byl kde jsem byl, jen dámská móda, proto jsem se zkusil zeptat.
    Díky za tipy!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KULA: i bych zkusila ten, tady jinymi muzi zminovany, na Vysocanske.
    Ja tam teda byla tak skoro rok zpet, pro muze vyber, tak min.40% sortimentu a to vcetne kuze (muzi jsem tam uz kozeny veci koupila;-) ). Jako zazrak s poklady to neni, proste sekac, tedy o stesti;-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KULA: doporucuju ten sekac u zastavky nademlejnska - hrabarna
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, já jsem v bazaru nikdy nebyl, tak nemám idee, kde tu co je. Nemáte někdo tip na pražský bazar, kde bych mohl najít nějaký kabát v kůži? Nebo kde je zastoupená i pánská móda? Beru i superjeté, je to pro focení.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BOROMIR007: tak uz vis:-) V pohode (proto sem k lemre dala velky smich;-) ), my tady tento klub mame uz docela dlouho, snazime se prave, aby nastenka byla updateovana (co vim, ci zde prectu tak jednou za mesic opravim, doplnim), i ji mame nastavenou verejne viditelnou, aby se dala linknout i lidem, co na Nyxu nejsou (a uz jsme se i dozvedeli, ze to je seznam nejakeho navrhare, ci co:-)) Na ruznych strankach a-la votocvohoz je ten seznam kopirovanej apod.)
    A (cizi) aktivita mapy sekacu je taky podporyhodna a uzivatelum prinosna, takze proste zamerem je, aby clovek se nemusel ptat, ale nasel dost informaci;-)
    BOROMIR007
    BOROMIR007 --- ---
    MOUNTBATTEN: jejda, tak to pardón, to se stydím :-), byla jsem tady poprvé a na nyxu nejsem dlouho, tak jsem ani nevěděla o nástěnce, tak teď už vím, díky.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak nsk th u veletržáku 30% sleva, mám velkou chlupatou kabelu, menší koženej batůžek rpo mámu k anrozkám, bílorůžovou košili zara, červený tílko pimkie s bílejma puntíkama, lackovej pásek s mašličkou, černej plastovej náramek = 600
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam