• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TANGERINE: na Palmovce je jednou za cas akce vse za deset, víceméně tam nic neni ale třeba něco ulovis - Vacínova 13, zrovna to vychází na dnešek a zitrek
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TANGERINE: hrabarna Na Knizeci, velky sekac v Hloubetine (adresy, jak se tam dostat, mas na nastence)
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Prosím vás, poradíte co nejlevnější sekáč v Praze? Nejlíp nějakej velikej typu Ruzyně, ale blíž centru. Potřebuju nakoupit libovolný hadry na tábory, je mi celkem jedno, jak to bude vypadat. Čím levnější, tím lepší.
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    tak jsem nakonec klobouk koupil novej, na slovenskejch folklornich slavnostech. kdo by to kdy řek )))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak dneska teda Tocna pekny zklamani :) na dvorku nic a nahore jsem si teda nasla 3 obycejna jednobarevna tilka po 10,- Kc, abych mohla vyhodit uz nejaka stara :) tak snad tam priste bude zase neco poradnyho :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MYJKA: vysočany,tam toho maj asi nejvíc ..ale pokud bytelný tak armyshop nějakej
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    TRANQUILITY: Díky, priatel zhana kalhoty a po sekacoch v prahe nelietal uz par rokov. Ja poznam len jeden, kde nakupujem.

    Napada vas nejaky typ, kde zohnat panske veci? Klasicky to nchal na poslednu chvilu. Chce nieco bytelne s kapsami na festak... :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    MYJKA: určitě ne!
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Holky, funguje este na hlavaku hrabarna v praze?
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MOUNTBATTEN: Senior bazary podepisuju, pokaždé vídám několik dámských a často pár pánských klobouků, některé i v perfektním stavu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIMECEJ: vsude a nikde. Skoro v kazdym sekaci maj nejakou hucku, ale clovek neodhadne, zda tam sezene to, co chce, klobouky moc nebyvaj.
    Primarne bych zasla do senior bazaru (Senior bazar, Nadeje - ta Na Slupi uz zas funguje, jen nevim,esli nemaj letni dovcu, Sue Ryder)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    cus, nevíte v jakym sekáči by se dal v praze sehnat pánskej klobouk? na stavu moc nezáleží, potřebuju ho na postapo larp :)
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Z dnešních úlovků vypíchnu dva: tmavě modré námořnické šaty asos s bílým proužkem (59,-) a hlavně - Pulp Fiction triko s Vincentem a Julesem!!! :)) (29,-) (a přísahám, že pár vteřin před nahmátnutím jsem si říkala, že bych chtěla něco s Pulp Fiction nebo s Hrou o trůny)
    NEMESIS
    NEMESIS --- ---
    ARQANA:
    MOUNTBATTEN:
    IDENTITY:
    Ahoj, jen jsem vám chtěla všem poděkovat za rady a podat raport.

    Největším objevem byla asi ta Točná - měli oddělení hrbárny v rámci normálního obchodu. Věci čisté, nezničené za slušné ceny - to platilo i v normálním obchodě.
    tam jsme pořídili asi nejvíc věcí.

    Zlatníky už byly trošičku víc chucpe - ale myslím, že to bylo špatným dnem - jinak zlatníky znám a nic proti nim nemám. Ale našli jsme tam asi deset pánských bílých a solidních košil pro naše potřeby. Včetně takových těch smokingových.

    Největším zklamáním byl Brit-tex v Uhřiněvsi. Přišla jsem si jako v nějakém postapokalyptickém filmu z utečeneckého tábora. Vypadalo to, že před chvílí halou prošlo komando, které uneslo velký počet lidí a ti lidé se bránili - po hale byly různě rozházené klece, v nichž nebylo skoro nic jen sem tam cár hadru či dětské šatičky. Kusy oblečení se povalovaly i na šedé betonové zemi. Do toho se spustila průtrž s kroupami.
    Nic jsme tam sice nesehnali, ale musím uznat, že ten obraz mě bude pronásledovat ve snech asi až do smrti. Čili zážitek největší.

    Tak ještě jednou dík
    AIJA
    AIJA --- ---
    COURT:
    Na trase 8 a 9 v Brně je na zastávce Geislerova na ulici Táborská sekáč a outlet, kde se šaty sehnat dají.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NEMESIS: jo, Točná je báječná :) mám odtamtud taky nejlepší úlovky :) včetně kožených bot TUK za 40,- Kč :))
    AIJA
    AIJA --- ---
    IDENTITY:
    Ono se to dá spíš dohledat podle programu sokoloven. Teda alespoň u nás. Vím, že jezdí na určitá místa a na webovkách to většinou mají.
    ANNE
    ANNE --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak když už jsme u toho doplňování, v koloNce Praha 7 mě napadá ještě nová pobočka Thrift storu: Dukelských hrdinů 21 (http://thriftshop.cz/) a další Textile House na zast. veletržní palác, Dukelských hrdinů 563/24. To už máme 3 sekáče v jedný ulici:) (NASTENKA)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam