• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MAGULEE
    MAGULEE --- ---
    pardon za ot ale kdyby nekdo nahodou , dneska na parukarce bazarek :)
    [ bazárek pod širým nebem !! / ostatniother / 7.7.2015 / CR - Praha - park PARUKÁŘKA ]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    KLERENC: dík, to už najdu :-)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    KLERENC: Je to Módní Mánie, z větší části outlet než sekáč, ale šatů je tam fakt dost. Na protějším chodníku je ještě britský sekáč, tam taky mají fajn věci. Na Miráku na Francouzske ulici je pak ještě Jane Bond, ale tam nevím jestli mají i něco nad 44...
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    KAWALSKI: Zkus sekáč , co je mezi IP Pavlova a náměstím Mírů. Nevím přesně, jak se teď jmenuje, ale měla bys tam uspět. Specializuje se na dámskou módu (maj fakt spoustu šatů) a mají i sekci větších velikostí. Snad Ti tu někdo poradí přesnější popis obchodu. Já mohu říct jen to, že je na pravém chodníku, když jdeš od míráku, cca blok pod ním, na protějším chodníku je český porcelán a teta drogerie...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    zdravím, sháním nějaké vhodné letní šaty na svatbu na zámku, velikostně 46-50cca, nějaký sekáč v praze, případně mezi prahou a řevnicema, prosím? pokud možno i adresu nebo jaká je tam zastávka čeho, nejsem z prahy a moc se tam nevyznám. děkuji :-)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: dík, mažu se
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_: Hod to spis sem [ Výměna hadříků ] , tady je to trochu mimo (viz zahlavi)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BARA_ONLY_ONE: v Belehradske su kusok od seba tri sekace, kde maju dost dobry vyber vsetkeho mozneho na kostymy, jeden je 40/kus (v podstate na rohu s Rumunskou vedla vietnamskej samosky), naproti je dalsi, ktory je trosku drahsi, ale obrovsky a zoradeny podla farieb, a ten treti (na rohu Belehradskej a Bruselskej) mava velky vyber divnoveci a ma rozumne ceny, tak ak by si tam mala cestu, mozes skusit...
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Krizovka... ve středu jedu s děckama na tábor, téma Star Wars. Nicméně je to dost punk tábor a já jsem dost ukecaná, takže jsem schopná obhájit i kostým víly. V Textile house je teď draho, když jsem to spočítala, kostým Jedi by mě vyšel bezmála na pětistovku. Chci do toho dát max. 2 - 3 stovky, vzhledem k tomu, že to bude po táboře na vyhození.

    Tipy kam v Praze? Existuje sekáč s divno kostýmama? To by bylo ideální. Čím divnější, tím lepší :) Beruška taky dobrá. Nebo nějakej hodně levnej sekáč s velkým výběrem, kus za 20Kč apod. abych zůstala u tématu?
    PAIA
    PAIA --- ---
    ATARKA: přítelkyně prodává své těhotenské věci na vinted, něco málo tam i pořídila, takže pokud nepochodíš v kamenných ochodech, zkus internet.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Jenom jeste bych mela jeden dotaz...mate nekdo nejaky oblibeny sekac na delsi kalhoty? proste takovy, kde vite, ze kdyz prijdete a prohrabete si to tam, tak tam na tu prodlouzenou delku narazite? teda pokud je tu taky nekdo kdo ma dlouhy nohy.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Tak nejak...ja potrebovala mazat tak jsem jen prolitla vyzkousela a letela dom. Hlavni bylo sako a tricko s dl...ty dalsi dve polozky byly spis navic :)
    ADD
    ADD --- ---
    LEENVECKA: Taky bych tam byla utratila víc, mít víc času - navíc taky ve šťastné půlhodince. Ale hedvábná retrohalenka, kterou potřebuju na dnešní divadlo, za dvacku, potěšila hodně. :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ADD: zajela jsem tam dneska rano kvuli ten trickum, mela jsem predstavu, ze tam budou i nejaky bile..ty sice nic, ale mam cerne sacko, cerne tricko s dl rukavem, kostkovanou kosili kr. r. a jedno takovy kvetinovy tricko :) stastna pulhodinka za 15kc:) jsem spokojena:)
    ADD
    ADD --- ---
    V TH na Hájích je hned za dveřmi stojan s tričky, z nichž většina vypadá nenošená. Dnes bylo vše za 30,- (když jsem tam byla, tak za 20,-), bohužel jsem si toho všimla až při odchodu a už jsem spěchala. Jestli někdo třeba malujete na trička, tak tam bylo min. 20 černých různých střihů a značek.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    FRANCINE: super, díky, Prahu jsem tam zapomněla připsat. :) Zkusím omrknout tyhle krámy.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    OBLUDAZLA: díky díky
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ERGIEN: Jestli mluvime o Praze, tak vetsi vyber bot mivali v sekaci na Vysocanske. Obcas se da neco ulovit v siti sekacu Textile house (viz nastenka, mrkni, ktera pobocka je pobliz lokalite, kde se pohybujes). Pripadne Ruzyne, tam jich maji pomerne dost, ale jsou to z 95% ohavne skrpaly. Jako mimoprazsky tip na boty prihazuji sekace Front v Plzni.
    OBLUDAZLA
    OBLUDAZLA --- ---
    ATARKA: T
    ehotensky meli na Vysocansky Od vchodu vlevo, vedle detskeho. Ale co to nevim, neprohlizela jsem. A moc tam toho nebylo.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    zdravím, chci se zeptat, mívají v sekáčích i boty?
    chci dát dohromady jeden postapo kostým, takže nepotřebuju nic extra kvalitního a nechci do toho vrážet příliš moc peněz. Budu v tom dva dny a pak to nejspíš skončí v krabici ve sklepě na někdy příště :D
    sháním: černé (popř šedivé či jinak univerzálně barevné) šněrovací boty kotníkové, černý šortky nebo jeany a ideálně nějakou bundu k tomu (nějakou tvrďáckou :D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam