• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    KLERENC: asi jo...ikdyz ja tam sla takhle prec cca dvema mesici a viz: LEENVECKA: ale je fakt, ze jsem tam sla na tu 9 rano.
    ADD
    ADD --- ---
    LEENVECKA: Taky bych tam byla utratila víc, mít víc času - navíc taky ve šťastné půlhodince. Ale hedvábná retrohalenka, kterou potřebuju na dnešní divadlo, za dvacku, potěšila hodně. :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ADD: zajela jsem tam dneska rano kvuli ten trickum, mela jsem predstavu, ze tam budou i nejaky bile..ty sice nic, ale mam cerne sacko, cerne tricko s dl rukavem, kostkovanou kosili kr. r. a jedno takovy kvetinovy tricko :) stastna pulhodinka za 15kc:) jsem spokojena:)
    ADD
    ADD --- ---
    V TH na Hájích je hned za dveřmi stojan s tričky, z nichž většina vypadá nenošená. Dnes bylo vše za 30,- (když jsem tam byla, tak za 20,-), bohužel jsem si toho všimla až při odchodu a už jsem spěchala. Jestli někdo třeba malujete na trička, tak tam bylo min. 20 černých různých střihů a značek.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    FRANCINE: super, díky, Prahu jsem tam zapomněla připsat. :) Zkusím omrknout tyhle krámy.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    OBLUDAZLA: díky díky
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ERGIEN: Jestli mluvime o Praze, tak vetsi vyber bot mivali v sekaci na Vysocanske. Obcas se da neco ulovit v siti sekacu Textile house (viz nastenka, mrkni, ktera pobocka je pobliz lokalite, kde se pohybujes). Pripadne Ruzyne, tam jich maji pomerne dost, ale jsou to z 95% ohavne skrpaly. Jako mimoprazsky tip na boty prihazuji sekace Front v Plzni.
    OBLUDAZLA
    OBLUDAZLA --- ---
    ATARKA: T
    ehotensky meli na Vysocansky Od vchodu vlevo, vedle detskeho. Ale co to nevim, neprohlizela jsem. A moc tam toho nebylo.
    ERGIEN
    ERGIEN --- ---
    zdravím, chci se zeptat, mívají v sekáčích i boty?
    chci dát dohromady jeden postapo kostým, takže nepotřebuju nic extra kvalitního a nechci do toho vrážet příliš moc peněz. Budu v tom dva dny a pak to nejspíš skončí v krabici ve sklepě na někdy příště :D
    sháním: černé (popř šedivé či jinak univerzálně barevné) šněrovací boty kotníkové, černý šortky nebo jeany a ideálně nějakou bundu k tomu (nějakou tvrďáckou :D)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    KOTENCE: no to sem právě taky zjistila v pondělí na veletržní,mě nebaví se hrabat v celym tom stojanu no,díky za postřeh
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ATARKA: Nemaj, ale mivaj kalhoty a sukne v XXL casti.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    prosim vás nevíte, jestli maj v nějakym th oddělenej stojan s těhotenskejma věcma ? nebo nějakej sekáč jen an těhotenský věci okolo anděla, národky, míráku ? díky moc
    YGA
    YGA --- ---
    Dneska TH za MY... několik zajímavých tenkých svetříků, jenže s ošklivě zašívanýma dírama... fuj. U jednoho jsem to přehlídla a přinesla si ho domů...
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Mám takový pocit, že tu někdo před nějakou dobou psal o army outletu/sekáči. Kde to je? Funguje to ještě? Hodily by se mi kalhoty...
    ARCADA
    ARCADA --- ---
    NÁSTĚNKA: Humana už není v Králově Poli, ale v centru, Masarykova, kousek od hlavního nádraží :-)
    TYEN
    TYEN --- ---
    dívky, ženy, holky, dámy - já a sestra děláme dnes na Vinohradech velký výprodej. hezký nový i starý věci, boty, kabelky, značkový i neznačkový. friendly prices 20 - 150Kč - potřebujeme si odlehčit, abysme mohly nakupovat dál :) přijďte! Korunní 45, zvonek Katka, 18-22 hod.

    [ Výprodej všeho - levně / ostatni / 28.5.2015 / CR - Praha - Praha, Korunní 45, zvonek Katka ]

    fotky:
    https://www.facebook.com/events/419467608232390/
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    NIGHTFURY: Ja v TH ve Vrsovicich ve stastne pulhodince objevila dve halenky do prace. Ale o den pozdeji jsem byla v TH v Holesovicich a tam jsem nenasla nic zajimaveho...
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NIGHTFURY: ja predminuly tyden pri vyrodeji sedy svetr s 15% vlny za 35. A to jen proto, ze jsem se blbka blbe oblikla a potrebovala neco na sebe a kdyz byla ta cena tak jsem si rikala, ze si tam zkusim na tu cestu neco na sebe koupit.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SOLEI: Zvláštní, totéž mi napsala moje nejlepší kamarádka :D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    NIGHTFURY: nenavidim te
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TH Horky - dvě hedvábná tílka (pudrové a královská modř) za 180 Kč ve šťastné půlhodince :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    ORISKOVANUTELA:
    Na Hybešce je sekáč na váhu, tak se do těch 10 Kč vejdeš. Na Křence je Genesis...vše za 29,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam