• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    VIANAA: v lete měli dlouho zavřeno a když jsem tam potom byla na podzim, ptala jsem se paní, jestli náhodou nezavrou... a zatvarila se nějak neurčite. taky me to mrzí....Bodem mají i Ujezd No. 5 ale je to tam cca o 20%dražší
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    VIANAA: La femme mimi ze by se presunula z velkeho prostoru do tak pidi? Je to kousek od ni, je tam jeden charity shop a o jeden nebo dva vchody dal je ten bodenovej sekac.
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    Nevíte pls někdo, jestli se někam přesunul sekáč co byl na štěpánské 53 (skoro vedle lucerny)? Měli vždycky velký výběr značky Boden...šla jsem kolem po 3 týdnech dovolené a přesunula se tam La femme mimi, což mě celkem zamrzelo.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MAKII: ono staci pripadne napsat do zprav na fcb...
    MAKII
    MAKII --- ---
    V Hradci Králové čísla na kabince visí, ale po mém dotazu "můžu vyzkoušet" jsem do ruky žádné nedostala. Kdyby mi ale prodavačka vlezla do kabinky bez "zaklepání", asi bych se zkoušela propsat na kontakty na webu i navzdory nefungujícímu formuláři. Taková věc by mě taky vytočila.
    COURT
    COURT --- ---
    a třeba v holešovicích čísla nejsou...
    COURT
    COURT --- ---
    ADD: na národce. mají červené destičky s čísly
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    TORUVIEL: no to je právě to :-/
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    PAKOBYLKA: Nojo, Ústí je asi...specifický :o)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    TORUVIEL: jo, tak hlášení slev jako takové v Praze dělaj taky. Ale občas to prostě provolaj a je klid. V tom Ústí byste to asi museli slyšet, řvou to non-stop a ještě přeřvávaj rádio puštěný na plný pecky..
    a dávání čísel nebo hlášení, kolik má člověk kousků, to mi nevadí, v pohodě. Ale v Ústí u kabin nikdo není, koho by se člověk zeptal nebo mu to číslo dal nebo mu ty věci spočítal... prostě nic. ale když si nevezmeš sama číslo, lezou do kabiny
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    PAKOBYLKA: V Pardubickým TH taky teď asi nově dávaj ty čísla (nevim, když jsem tam byla naposledy, číslo jsem dostala, dřív nikdy ne). Do kabinky mi nikdo nelezl, jedna prodavačka tam stála u kabin a ta čísla rozdávala. Hlásit ty slevy atd. jsem je slyšela i v Praze, i v Pardubicích.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    COURT: fakt jo? tak troufnu si říct, že v Praze mám celkem bohaté zkušenosti a nikdy se mi to nestalo..
    nejsem nijak zvlášť háklivá, ale když mi někdo vleze do kabiny, ve které se svlékám a převlékám, to prostě považuju za vrchol neslušnosti
    ADD
    ADD --- ---
    COURT: V kterým pražským TH se dávají čísla? Já to nikdy nepotkala a počet věcí mi nikdy nikdo nekontroloval, ani za mnou nikam nelezl, Bohu díky.
    COURT
    COURT --- ---
    PAKOBYLKA: delaj to i v praze (to hulakani o slevickach a nakukovani do kabinky tem kdo si nevzal cislo) nevim, me to nejak nepohorsuje...kdyz vidim jak to tam nektery ty zensky lovi, hrabou a jedou jak masiny, tak je spis lituju.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nemáte někdo ponětí, jak to probíhá v TH jako síti- myslím jestli mají nějakou jednotnou "prodejní kulturu", anebo si na každé prodejně můžou dělat úplně co chtějí?
    Docela by mě to zajímalo, protože třeba pražské prodejny jsou v pohodě, někde prodavačky milejší, někde horší ... ale celkově OK. Z čeho ale naprosto rostu je TH v Ústí, to je normálně jak parodie. Řvoucí rádio a do toho tam non-stop, fakt nekecám furt vyřvávají ty prodavačky ty jejich kecy o slevičkách a nabídce, co si každej může přečíst na dveřích. Naprosto nesnesitelný prostředí. Navíc v Ústí funguje vymakanej model, kdy člověk při vstupu do kabiny musí vzít číslo podle toho, kolik má kousků, a to si pověsit na kabinu. Když neví, že to má udělat, nepochopí to tak nějak sám (a nikdo mu to samozřejmě neřekne ani to nikde není napsané), tak ho postihne trest v podobě prodavačky, která nakukuje do jeho kabiny, když se v ní převléká a zkouší věci, aby se ho zeptala, kolik má kousků...
    jako no comment. Skoro by mě zajímalo, jestli to je prostě jenom jejich režie nebo tu prodejnu takhle zkurvit nemůžou a je někdo, kdo je poučí, jak se chovat, když si lidi na tyhle praktiky budou stěžovat (ovšem na stránkách TH mi v kontaktech zpráva nešla odeslat)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Dnes v TH vyprodej za 30,- takze mam tri tricka s dlouhym rukavem a jedny uzasne dlouhy kalhoty, ktery budou chtit upravit, ale jinak jsou krasny :)
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KLERENC: včera se mi podařilo ulovit krásný zimní kabátek na nuselské s úsměvem za pouhých 170 korun, jsem nadšená
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    SOLEI: Dukelských hrdinů i na Národce.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KLERENC: kde? Já byla na Florenci a tam nic
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    Nevíte někdo, co je to za novinku v Textile House, že za úsměv dostanete 50% slevu? Platí to tento týden. Nevíte, jestli ještě budou v dělat slevy jako dřív?
    ADD
    ADD --- ---
    COURT: Bejval tam protivnej šéf. Asi už tam nedělá. Tím líp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam