nemáte někdo ponětí, jak to probíhá v TH jako síti- myslím jestli mají nějakou jednotnou "prodejní kulturu", anebo si na každé prodejně můžou dělat úplně co chtějí?
Docela by mě to zajímalo, protože třeba pražské prodejny jsou v pohodě, někde prodavačky milejší, někde horší ... ale celkově OK. Z čeho ale naprosto rostu je TH v Ústí, to je normálně jak parodie. Řvoucí rádio a do toho tam non-stop, fakt nekecám furt vyřvávají ty prodavačky ty jejich kecy o slevičkách a nabídce, co si každej může přečíst na dveřích. Naprosto nesnesitelný prostředí. Navíc v Ústí funguje vymakanej model, kdy člověk při vstupu do kabiny musí vzít číslo podle toho, kolik má kousků, a to si pověsit na kabinu. Když neví, že to má udělat, nepochopí to tak nějak sám (a nikdo mu to samozřejmě neřekne ani to nikde není napsané), tak ho postihne trest v podobě prodavačky, která nakukuje do jeho kabiny, když se v ní převléká a zkouší věci, aby se ho zeptala, kolik má kousků...
jako no comment. Skoro by mě zajímalo, jestli to je prostě jenom jejich režie nebo tu prodejnu takhle zkurvit nemůžou a je někdo, kdo je poučí, jak se chovat, když si lidi na tyhle praktiky budou stěžovat (ovšem na stránkách TH mi v kontaktech zpráva nešla odeslat)