Zcela bez emocionálního zabarvení jsem uvedla faktický důvod, proč si o informaci říkám, abych nebyla v první odpovědi odkázána na nástěnku, jelikož nástěnka je neaktuální v těchto bodech, které sem píšu z počítače, jakmile na to mám čas, tedy nyní, protože sice můžu být naštvaná, když se mnou někdo jedná takhle hrubě, zejména, když mu nepřímo říkám: "Mám pro tebe informace, dodám je, jakmile to půjde," ale zas nejsem úplná kráva a snažím se plnit sliby:
* Bělehradská 73 | Exklusive Second Hand – zrušeno nebo minimálně rekonstruují
* Bělehradská 35 | KusKus 2nd fashion – zjevně zrušeno
* Ječná | London street – nenašla jsem, ale vzhledem k chybějícímu číslu domu jsem to taky mohla jen nějak záhadně minout (Google říká 37 a taky říká, že tam teď je pobočka Fio banky a RED boutique)
* Jugoslávská | DRUHA VLNA – opět chybí číslo domu, nenašla jsem, ale Google říká, že existuje second hand Druhá Vlna na adrese Nitranská 26, asi se přestěhovali
* Korunní 31 | Ujetá číča – přestěhováno na adresu Korunní 55
* Korunní 33 | Shopaholic – tady by asi bylo dobré doplnit otevírací dobu, protože 16.00–19.00 není úplně běžná
* Lipová 4 | Second hand U Dvořáků – zjevně zrušeno, není tam ani cedule
*Sokolovská, u metra B Vysočanská | Second Hand Market – zrušeno
Ještě chci znovu důkladně projít Sokolovskou, jestli jsem další dva z obchodů z nástěnky taky nějak záhadně neminula, ale myslím, že ne. Z 11 informací o obchodech na nástěnce mi jich 10 bylo k ničemu, tolik k těm 90 %, která mi byla vytýkána. (Podotýkám, že jsem nikde nemluvila o 90 % obsahu nástěnky, ale pouze o 90 % toho, co jsem si z ní vybrala.) Což neříkám proto, abych se ještě víc dotkla již tak dost dotčené Mountbatten, ale proto, abych to číslo obhájila, protože jsem za něj napadána. Ano, kdyby na těch adresách ty second handy byly, asi bych nestihla navštívit jedenáct v jeden den. Ale když člověk jezdí po Praze a na každě adrese se otočí a jde zpátky na tramvaj, stihne toho objet překvapivě dost. Tolik ke kauze nástěnka.