• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MIFKAL: Tuším ještě pořád funguje ten sekáč na Hradčanské (naposledy jsem tam ale byla v lednu a tehdy vypadal otevřeně) za kolejemi kousek vlevo (z pohledu od metra a tram zastávky), asi je to v Muchova ulice.
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Tušíte prosím, kde v Praze najít secondhand se slušným výběrem pánského (ideálně společenského) oblečení? Co mi zavřel Pátý element, jsem jak bez ruky.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no a aktuálně, v Praze, jsou TH ve svém druhém týdnu!
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SEBEL: textilehouse má měsíční cyklus:
    1. týden nová kolekce = plné nasazené ceny
    2. týden happy hours (20-30% sleva v náhodnou dobu), koncem týdne 50 % dolů
    3. týden vše za 90-50 korun
    4. týden vše za 50-20 korun
    K tomu se každý den náhodně vyhlašují tzv. "šťastné půlhodinky", kdy se na půl hodiny zlevní sortiment o něco málo procent nebo korun navíc.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Nevíte jak jsou výprodeje textilhouse? Jsou nějak pravidelně, nebo nárazově?
    Díkes ;)
    HANELA
    HANELA --- ---
    CAMELLA: mne se odpol nepodařilo nástěnku otevřít. A díky, tak tam někdy mrknu, vím, kde to je.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: Tak není, prosím Nástěnka https://g.co/kgs/1Ge38P Křenova 9, Praha 6
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HANELA: Secondhand knoflík, kousek od metra - na nástěnce není?
    HANELA
    HANELA --- ---
    CAMELLA: a na Petřinách kde?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Dneska jsem na Petřinách zas udělala meganakup - čtvery šaty a jedna tunika. Dvoje šaty navíc jsou Pepperberry, ve velikosti vhodne pro megakozy, což se hodí (kojim)
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    PAKOBYLKA: Když maj třeba vše za 90, může se samozřejmě stát, že to vyjde dráž než u slevy 50 %. Levněji ti to dají, jen pokud byla původní cena nižší než aktuální cena slev.
    Oni to prodaj, ale třeba za pár dní, až budou větší slevy a daná šála vyjde zase na 50, 40 nebo i míň.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEBEL: Zkus hrabarny na Harfe, jedna je mezi zastavkou nadr.Liben a Kabesova, druha u zast.Nademlejnska. Tam mivaj (Grimmovi sem tam sehnala pekny, jemny za 70 kacek)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Kdyby jste někdo narazil na velkou merino deku, dejte mi prosím vědět.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Sháním kožené kalhoty. Poradíte kam v Praze na nákup, kde by měli nějaký rozumný výběr?
    Díky ;)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    MOUNTBATTEN: tak to je teda slušná kokoťárna :-D
    no nic, hodila jsem jí to na hlavu, jejich věc, když nechtěj prodat
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAKOBYLKA: jo, bohužel!
    Já se teda setkala většinou s tím, že u těch věcí, co byly běžně třeba za 70,-, tak v době akce "90,-/kus" tyto stály 50,-. Ale šlo o věci vyloženě určené za cenu řekněme 70,- (většinou doplňky v koších u pokladny). Jednotlivé kusy ze štendru, kdy takto vyjde cena dráž, než den předem, podle mne neřešej a dopadá to tak, jak sis zažila.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    simvás, systém slev v TH jsem už myslím pochopila, ale nechápu další věc- když nějaké zboží stojí dejme tomu 100 kč (šála), jedou slevy, tak je 30%, 50%.. tak stojí 50,-Kč a potom nastoupěj slevy "vše za 90", tak opravdu ta samá šála stojí zase najednou 90,-? To je snad nesmysl ne?
    neměli nějaké pravidlo, že ty levné věci stojej nějak míň?
    Asi jsem nikdy nebyla v takové situaci, ale prostě dneska jsem si chtěla koupit šálu, která by včera při 50% slevách stála asi 55 a dneska mi nějaká kyselá Ruska na Veletržní tvrdila, že prostě 90 a čau.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Hele tak par veci k nastece. V brnw uzbta unimoda neni ani na zvonarcea ani na cejlu. Slunecnice v Blansku taky ne.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KLAIR: ju, kousek id caresse; kdyz jsem jela naposled kolem (tyden), tak tam bylo furt logo, ale zatazena roleta.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MOUNTBATTEN: jestli je to to naproti caresse, tak se podívám... mám pocit, že tam je nějaká kosmetika.... jo, myslím, že sekáč už není. ale mrknu se zítra
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam