• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jee u nas na Zizkove je novej super sekáč takovej vintage berlin style
    https://www.facebook.com/kukmalhilda
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PAKOBYLKA: a nějaký jiný kolem Ládví neznáš?
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    GUDRUN: párkrát jsem tam byla, je to takovej ten sekáč, co je levnější a jede spíš na kvantitu. Což ale neznamená, že se tam nedá najít něco pěkného. Spíš ale když mají nové zboží. Dobrý je třeba na věci na doma, tepláky a tak.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    slyšela jsem o dobrém sekáči u metra Ládví, ale samozřejmě už nic nevím a google zná jen Profi Second hand - http://www.profi-sh.cz/praha-8-ladvi/ - znáte? stojí za to? Díky!
    ADD
    ADD --- ---
    POZITRON: Jj, ve Stepansky z nejakeho duvodu mivaji posledni dny jen veci z defekty. Na material ev. jo, na noseni se vyplati dojit k Maji.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ADD: jo, ja jen rikam, co bylo vcera dopo konkretne na Michelsky. nez jsem sla na materskou, tak jsem chodila do Male Stepanske a tam uz to taky v patky za 20 stavalo za prd, navic se tam nedalo hnout. v tomhle ma zase Michelska vyhodu, tam neni problem ani s kocarem, jaky je tam prostor.
    ADD
    ADD --- ---
    LEENVECKA: Kdyz vis, ze deti ty kalhoty za tyden necim umazou nebo je roztrhaj, tak je ta dvacka tak akorat. :-)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Ja nejak uplne nemam chut se tim vsim prohrabovat tak chodim spis na zacatku, tenhle cyklus jsem tam nabehla hned druhy den jelikoz jsem potrebovala novy cerny sacko na pohovory na projekty a za 20 minut jsem uz sla s prakticky novym sackem od Nextu za 200 :) Nastesti ted uz mam obleceni celkem v cajku takze novy veci moc nepotrebuju ... diky boze.
    ADD
    ADD --- ---
    POZITRON: Ja mam merinovy pled pro sebe, dziny, trika, kosile mikiny pro deti, klubicka merinove vlny... Posledni dobou mi prijde, ze tam do poslednich dni zbyvaji docela slusne veci. (Halenky do prace jsem nehledala, jen "na sobotu".)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tady vyprano a ususeno, celkem 60 korun. :) ta malinka mikinka je bozi, navic jako nova a dle cenovky za ni puvodne chteli 99. sedivej svetr mel malej svetlej flek, kterej po vyprani zcela zmizel. :-o takze ho muj tata nebude muset mit jen na doma nebo na venceni, jak jsem puvodne zamyslela.
    tak zas za mesic. :)

    POZITRON
    POZITRON --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: dostala jsem se tam az dnes, kdy uz konci cyklus a pulka prodejny byla zavrena kvuli priprave novy kolekce, takze jsem nezjistila nic.

    a teda fakt ty posledni dny uz jsou to hadry na podlahu. presto mam mikinu pro starsiho syna, mikinu pro mladsiho a svetr pro dedu, kus za dvacku, takze vlastne nakonec dobry. :)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ADD: ano
    ADD
    ADD --- ---
    Prosim vas, posledni tyden v TH je ve ctvrtek po 30 Kc a az patek a sobota po 20 Kc? Diky.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    POZITRON: dej mi prosím vědět, až tam půjdeš, tak brzo se tam asi jen tak nedostanu :) Děkuji :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: v textile house na michelske mi pani prodavacka rikala, ze maj i tehotenske veci, jestli to vim. ja uz to ale mela v tu chvili za par, takze jsem se o to nezajimala a nevim, jake mnozstvi tam maj, jestli celej kout nebo jeden stojan.
    ale kdybys mela treba cestu kolem, tak se muzes podivat.
    nebo ja se tam chystam za cca 2 tydny, tak ti muzu dat vedet.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: https://www.elegantstyle-sh.cz/obchody-a-hrabarny/praha/ nevim, jestli měli mezitim šaty nebo sukně, ale měli tam celej štendr těhotenských kalhot
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, víte o nějakém sekáči, kde by mohli mít těhotenské šaty nebo sukně prosím? Praha :) Děkuji
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOLFGAR: V Humanicu mívají pěkné pánské kožené boty do dvou tisíc a v případě slevy i za míň.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MATHEA: hele ja tam kupuju boty furt, na to moje chozeni mi to bohate staci, boty mi vydrzi tak dve tri sezony a imho za tu cenu / vykon je to fakt dobry.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LEENVECKA: a v pripade rozpadu po tretim noseni je bez pyskovani berou hned zpet a posilaj prachy na ucet. Ale boty uz si tan teda nekoupim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam