• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrý sekáč v Krakově?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no asi taky zalezi, co za styl, treba ta Hilda mi prijde vic takova ala vintage a takovej berlin styl, rozhodne treba ne na sportovni znackovy veci...mzslim tedaza ona vseobecne luxusni znacky nema
    A co treba ty Nusle a 1981 nebo jak se to jmenuje
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MART1NKA: Co takové ty předražené hipsteřiny jako Ujetá číča, Crashilly, Kuk mal Hilda?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MADIETTA: Z podobnyho soudku asi bude Tak trochu jiny sekac na Vinohradech, mozna ma nekdo zkusenost? (Ja ne, ale cpe se mi reklama na fb, at jim prodam sve znackove kousky)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MART1NKA: mno,však majitelka "Malé černé" jezdí lovit na Točnou. Pak to vyperee vyžehlí a patřičně naceni.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MART1NKA: Skvela bejvala 5. Avenue, ale nevim, jak na tom je
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Nieco take som chcela, Textile House je furt hrabarna.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska jsem byla v takovém jakože luxus sekáči na Letné, Malé černé se to jmenuje. Měli tam moc hezké věci, většinou teda drahé značkové, jako třeba Givenchy, Jill Sander a podobně. Prodavač byl velmi milý, velmi přesvědčivý a velmi gay, pokecali jsme o nehtech a ukecal mě na fialové conversky o půl čísla větší, než potřebuju. :D
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    MART1NKA: Catchy na zizkove, kousek od divadla JC, pan majitel poradi, pokeca, nalije prosecco a ma skvely nesecondhandovy nausnice navic
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: ještě mě napadá Comtessa v Karlíně u viaduktu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: Dobrý je Textile house za Májem na Národní, případně Textile house v Lidické naproti zastávce Zborovská.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tip na prazsky vyberovy sekac, kludne drahsi, kde sa nemusi clovek tolko hrabat?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Máte tipy na sekáče v Kolíně a v Kutné Hoře?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Doporučuju sekáč nahoře na náměstí ve Valašském Meziříčí.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hehe, Sheim. To opravovat nebudu. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V sekáči v Libochovicích, kde se jednou za rok vyskytnu, se naštěstí Sheim prodává závratnou rychlostí, takže se tím nemusím prodírat a mám volnou cestu k těm místními zavrženým vlněným svetrům, koženým bundám a hedvábným halenkám. Obvyklé ceny jsou bundy za 50, zbytek po 20. Před pár dny jsem tam nechala 600 a odnesla jsem si jen vlnu, len, viskózu, hedvábí, kůži a bavlnu. Plus teda jugoslávskou plátěnou sukni s obřími kapsami, na které bylo složení oprané. Budu muset podniknout tour po sudetských second handech.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Také jsem poslední dobou byla asi v 3 sekáčích a... onošené šaty z SHEINu v sekáči za cenu dvakrát takovou, jako nový na SHEIN? Těch SHEIN oděvů v sekáčích mne zarazil (i když je to logické.... ačkoliv je překvapivé, že se to po pár nošeních nerozpadlo:-) )
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ATARKA: Presne no!! Jako kdyz to clovek chytne, ma appku este treba, tak uz je to fakt cena novych veci.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Já sem si dneska koupila černý lehký široký kalhoty v hm nový za 359, ty samý sem před 14 dny viděla v sekací v žitný za 420 a ještě k tomu vcelku seprany, paní říkala, že prej vintage...je to fakt bida
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Prave jsem se vratila z obchuzky po nekolika sekáčich a potvrzuju, ze je to dost tragédie. Bud hruza a veci typu Esmara, Tchibo nebo to stoji tolik, kolik podle me kdyz to clovek vychyta, tak nove veci nekde na Zalando. Smutne. A veci typu Shein to ani nekomentuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam