• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    REONA
    REONA --- ---
    LUCIASHECK: A navazovalo to nějak časově normálně? Těch pět dní naprostého ticha mě dost znervózňuje…
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REONA: Prisla mi pak notifikace od balikovny
    REONA
    REONA --- ---
    Máte prosím někdo zkušenost, kdo na české straně doručuje balíky Orlen Paczka? Mám objednaný balík z Vinted, sledování končí u překročení hranic (v neděli…) a od té doby nic a nemám ani žádnou zprávu:-( na doručení je ještě čas, ale obsah by se mi hodil na víkend.
    Byla jsem se ptát na poště, ale tam na mé jméno nic nemají.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    IOM_NUKSO: Nebyl to nejaky vintage sekac? Stare obleceni miva obcas hrozny oder.
    ADD
    ADD --- ---
    BRUSINKA: Na facebooku je naléhavá zpráva, jen nevím, jak s převozem do Ostravy.
    Pomoc - povodně 2024 (dříve Pomoc Hodonínsku a Břeclavsku - tornádo 2021) | Dobrý den. Budeme rádi také za pomoc
    https://www.facebook.com/share/p/9eoTEXV1mVPvAPwd/
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MOUNTBATTEN: nene to fakt nebyla dezinfekce, ale podobny jako kdyz vytahnu ze skrine dlouho nenoseny triko (vyprane samozrejme, ale dlouho nevyttahnute).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    To mi přijde, že je obvyklé v Textil House za plné ceny. Spousta toho stojí více než nové a shein ho dost zaplavuje:-(
    HANELA
    HANELA --- ---
    LUCIASHECK: asi už nejsou zdroje jako dřív.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RIMSAK: Casteji ted narazim na obycejny trika z HM za 250 nebo hadry z sheinu, nez na cokoliv jinyho. Spouste sekacu regulerne hrablo.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    IOM_NUKSO: ten smrad dezinfekce se vypere a získat třeba krásný dlouhý svetr nebo luxusní kabát za 25,-kč je velmi milé. Je to čistá radost z lovu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IOM_NUKSO: To nebyl smrad nošených hadrů, ale čistících prostředků. Zboží v sekáčích musí projít chemickou očistou a dezinfekcí s nejvyšším stupněm účinnosti.
    V některých je ta koncentrace dost silná, není to pobyt v aromaterapeutické jeskyni:-)))
    Nevoní, ale je to čisté, dezinfikované.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Snizil se mi rozpocet, tak jsem si rekla, ze asi je na case zkusit vstoupit do sekace. Byla jsem v necem u Florence, jak je zastavka bila labut a byl tam hroznej smrad nosenyho obleceni. Nevim, zda jsem jen divna a precitlivela nebo to je jako normalni nebo to byl vadnej sekac?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni ulovek z textile housu za 25 korun. Mam radost. Je to H&M, vrsek 60% vlna, tak snad zahreje. Knoflicky krasny kovovy, mam radost.
    Posledni dny cyklu textile house jsou moje uchylka, ale pro sebe neco sezenu malokdy.
    Nabrala jsem toho vic, jeste mam svetr pro tatu, kosili pro manzela, kalhoty, rolak, body a cepici pro detu, halenku pro mamu, pyzamovy kalhoty pro me, ale nejvetsi radost mam z toho kabatu. :)

HANELA
    HANELA --- ---
    BRUSINKA: vážně? To mě překvapuje. Občas někde vidím ceduli, že dělají na ně sbírku.
    Jinak Dobrodějna na Hradčanské. Snad by to vzali.

O těch kontejnerech jsem zrovna někde teď četla, že je vykrádají a někde zase prodávají.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: hoď to do Klokana, ekotex z toho dělá hadry.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_: pani z toho azylaku v bubenci rikala, ze nejlepsi bude hodit do kontejneru na textil, ze si to ty organizace preberou. Asi to tak dopadne a budu doufat, ze to neskonci nekde na skladce...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TANKIE_: ale taky nechteji obleky a saka krome novych. Asi je lidi zahlcovali pozustalostma. (Ja v azylaku delala, bylo to tak. Ale i tak jsme kvalitni a ne demode veci brali.)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: tak to je mi líto. Teď je nově v Žitný obchod Cesty domů. https://www.cestadomu.cz/sites/default/files/cd_letak_co_prijimaji_2024.pdf
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_:
    HANELA: tak v obou mi řekli, že tenhle typ věcí vůbec :-(
    HANELA
    HANELA --- ---
    BRUSINKA: nebo azylak pro pány K srdci klic v Bubenči, Ant.Čermáka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam