• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RIMSAK: Casteji ted narazim na obycejny trika z HM za 250 nebo hadry z sheinu, nez na cokoliv jinyho. Spouste sekacu regulerne hrablo.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    IOM_NUKSO: ten smrad dezinfekce se vypere a získat třeba krásný dlouhý svetr nebo luxusní kabát za 25,-kč je velmi milé. Je to čistá radost z lovu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    IOM_NUKSO: To nebyl smrad nošených hadrů, ale čistících prostředků. Zboží v sekáčích musí projít chemickou očistou a dezinfekcí s nejvyšším stupněm účinnosti.
    V některých je ta koncentrace dost silná, není to pobyt v aromaterapeutické jeskyni:-)))
    Nevoní, ale je to čisté, dezinfikované.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Snizil se mi rozpocet, tak jsem si rekla, ze asi je na case zkusit vstoupit do sekace. Byla jsem v necem u Florence, jak je zastavka bila labut a byl tam hroznej smrad nosenyho obleceni. Nevim, zda jsem jen divna a precitlivela nebo to je jako normalni nebo to byl vadnej sekac?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni ulovek z textile housu za 25 korun. Mam radost. Je to H&M, vrsek 60% vlna, tak snad zahreje. Knoflicky krasny kovovy, mam radost.
    Posledni dny cyklu textile house jsou moje uchylka, ale pro sebe neco sezenu malokdy.
    Nabrala jsem toho vic, jeste mam svetr pro tatu, kosili pro manzela, kalhoty, rolak, body a cepici pro detu, halenku pro mamu, pyzamovy kalhoty pro me, ale nejvetsi radost mam z toho kabatu. :)

HANELA
    HANELA --- ---
    BRUSINKA: vážně? To mě překvapuje. Občas někde vidím ceduli, že dělají na ně sbírku.
    Jinak Dobrodějna na Hradčanské. Snad by to vzali.

O těch kontejnerech jsem zrovna někde teď četla, že je vykrádají a někde zase prodávají.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: hoď to do Klokana, ekotex z toho dělá hadry.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_: pani z toho azylaku v bubenci rikala, ze nejlepsi bude hodit do kontejneru na textil, ze si to ty organizace preberou. Asi to tak dopadne a budu doufat, ze to neskonci nekde na skladce...
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TANKIE_: ale taky nechteji obleky a saka krome novych. Asi je lidi zahlcovali pozustalostma. (Ja v azylaku delala, bylo to tak. Ale i tak jsme kvalitni a ne demode veci brali.)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: tak to je mi líto. Teď je nově v Žitný obchod Cesty domů. https://www.cestadomu.cz/sites/default/files/cd_letak_co_prijimaji_2024.pdf
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_:
    HANELA: tak v obou mi řekli, že tenhle typ věcí vůbec :-(
    HANELA
    HANELA --- ---
    BRUSINKA: nebo azylak pro pány K srdci klic v Bubenči, Ant.Čermáka
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TANKIE_: Jj, darovat, pardon, to jsem nenapsala. Dík, zavolám tam.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BRUSINKA: jestli to chceš darovat, tak azylový dům sv. Terezie v Karlíně uživí pánský dolečení dozajista. Užijou se tam hlavně tenisky, mikiny a trika, ale jsou tam i chlapi, co se rádi oblíkají dobře a občas jsou potřeba i košile, saka a kabáty, protože chlapi potřebujou na pohovory/do práce formálnější oblečení. A ds se tam zavolat a zeptat se přímo. Tel 224815995
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Omlouvám se za OT, jdu si pro radu z opačných pozic – nemáte tip, kam v Praze s větším množstvím (třeba 5 přetékajících ikea tašek) pánského oblečení? Žádný úplný výkřiky poslední módy to nejsou, ale jsou to zachovalý kvalitní věci typu zimní kabáty, saka... Nechci tím zahlcovat Šatník, protože tuším, že na tenhle segment věcí nemají úplně odbyt, tak budu ráda za radu, kde by se to mohlo hodit víc. (A kdyby vadilo, tak mě prosím smažte)
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Připravujeme to na večer, budeme rádi, když se zastavíte :) malá ukázka pro představu. Vyfocena na rychlo. Cedulky provizorní, abychom se v tom pak neztratili.

SOARSS
    SOARSS --- ---
    Ahoj,
    Budeme dělat v Comebacku https://www.comebackshop.cz/ ve středu 14.8.2024 večerní výprodej. Od 19.00 do 22.00. Hlavní cíl projektu Comeback je nabízet podporované pracovní pozice pro lidi, kteří mají zkušenost se závislostí. Tak si přijďte vybrat originální kousek (nejen oblečení, najde se toho u nás hodně... hračky, knihy, lapače prachu na poličky..), a podpořit dobrou věc :)

Většina oblečení bude za 30,- 60,- 90,-
    Potřebujeme uvolnit štendry před podzimem :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrý sekáč v Krakově?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOUNTBATTEN: no asi taky zalezi, co za styl, treba ta Hilda mi prijde vic takova ala vintage a takovej berlin styl, rozhodne treba ne na sportovni znackovy veci...mzslim tedaza ona vseobecne luxusni znacky nema
    A co treba ty Nusle a 1981 nebo jak se to jmenuje
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MART1NKA: Co takové ty předražené hipsteřiny jako Ujetá číča, Crashilly, Kuk mal Hilda?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MADIETTA: Z podobnyho soudku asi bude Tak trochu jiny sekac na Vinohradech, mozna ma nekdo zkusenost? (Ja ne, ale cpe se mi reklama na fb, at jim prodam sve znackove kousky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam