• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ANCHIE: díky za tip, teď jsem tam byla. Ještě se dá ulovit. Prý budou v úterý naposledy.
    ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    ATARKA: Ano ten :-(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ANCHIE: ten velkej dvoupatrovej na rohu ?
    ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    POZOR! V Praze na Flore rusi muj milovany sekac, tento tyden vse za 20,- (detske za 10,-) konci 30. dubna, pocitam ze pristi tyden bude vse za 10,- a ano da se tam jeste leccos ulovit, i kdyz je to uz trochu prebrany…
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Prosím nevíte v Praze sekáče, kde mají pánské kožené oblečení?
    Nemyslím speciálku, ale sekáč, kde maji štendr s tímto zbožím?
    Ty "moje" už jsou zrušené a vůbec nevím
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Přijďte se mrknout někdy k nám do Comebacku (Rokycanova 10) sice sme malinký, nemáme jen oblečení, ale shein u nás nenajdete.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    je to všude a "vtipný" je, že v sekáči to je dražší, než na tom sheinu:-((
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VESINA: je to všude, třeba na vinted představuje shein tak 80 procent nabídky, bych řekla. Ale tam se dá filtrovat, žejo.
    VESINA
    VESINA --- ---
    Ta záplava hadrů z Shein, to je teď všude? Oběhla jsem dnes Genesis a TH v centru Prahy a je to fakt hrůza.
    Na druhou stranu se mi podařilo ulovit krásný sako Hugo Boss, 70 % vlna, 30 % hedvábí za 120 korun.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví o nějakém second handu / hrabárně s pracovním oblečením v Brně nebo okolí.
    Kdysi jsem na něco takového narazil v Kolíně a tenkrát tam našel pár fajn kousků do práce.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: jdi s tim tri tecky nekam :D ja si snad nekdy udelam vylet, tohle je proste sileny, v Praze takovy *racky ze to nelze rict a pak pridjes Ty s timhle ... kruci pisek! :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já ten libochovický sekáč miluju.
    Svetr s kapucí. Falconeri, 100 % kašmír. V perfektním stavu.
    30,-
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Textile house v Jablonci mě hodně potěšil. Dva kašmírové svetry, jeden půl vlna a půl kašmír, jeden čistá vlna, jedno sako Ralph Lauren vlna kašmír. To a jeden z nich je pro kamarádku, protože jsou to Ska :D
    REONA
    REONA --- ---
    Díky za rady, balík je v Balíkovně.

MOIRAIN: Musím přiznat, že jsem mezi nákupem a dotazem jednoduše zapomněla, co jsem zvolila za dopravu a na Vinted nakupuji velice málo. Jak je člověk zmlsaný rychlou dopravou a prodávající odeslala také velice rychle, tak jsem akorát zbytečně panikařila.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    REONA: Z Polska to doručuje buď Balíkovna nebo Zásilkovna, podle toho, co sis vybrala při placení.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REONA: Ne. Od notifikace orlenu, ze opustilo Orlen, tejden ticho.
    REONA
    REONA --- ---
    Aha, tak přeci jen update, teď tam vidím “na cestě z třídícího centra” s dnešním datem.
    REONA
    REONA --- ---
    LUCIASHECK: A navazovalo to nějak časově normálně? Těch pět dní naprostého ticha mě dost znervózňuje…
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    REONA: Prisla mi pak notifikace od balikovny
    REONA
    REONA --- ---
    Máte prosím někdo zkušenost, kdo na české straně doručuje balíky Orlen Paczka? Mám objednaný balík z Vinted, sledování končí u překročení hranic (v neděli…) a od té doby nic a nemám ani žádnou zprávu:-( na doručení je ještě čas, ale obsah by se mi hodil na víkend.
    Byla jsem se ptát na poště, ale tam na mé jméno nic nemají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam