• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Myslím, že implementace pouze tvaru letounu a ne dalších technologií, jako je třeba nějaká lepší antigravitace, aby se talíř hned nerozmlátil atp. nesvedčí spíš tak o "přejímání mimozemských technologií", ale spíš o "nápodobě vzhledu". Takže je mnohem víc pravděpodobnější, že se technici pokouší udělat stroj, který by připomínal "hlášená ufo" (což mohou být samozřejmě i fejky a výmysly), než že by opravdu využili nějakou technologii.

    Asi jako když se orangutan snaží kusem klacku zastřelit oběť, protože to viděl u lovce. :) (Až na to, že u nás jsou o těch lovcích jen fotky a zprávy.)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DSTEPZ: to samozrejme nevyvraci
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    mozna neznate tohle video:)
    Moller m200x - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3MwxVAZuFOs&feature=player_embedded#!
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    coz ale nize zminene nevyvraci :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DSTEPZ: tak ono si staci projit historii letectvi a konkretnich jmen autoru a jejich motivaci. Je to leckdy vic sexy, nez konspiracni teorie.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    :))
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    NAGASAWA: s tvrzenim, ze lidstvo neprebralo zadne mimozemske technologie bych manipuloval opatrneji, progres tvaru letounu, ktery se nekolik poslednich dekad profiluji do tvaru letajiciho disku je vic nez zajimava.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JIKE: a podle ceho tak soudis? Copak existuje dukaz o tom, ze nechala vlada nekoho odpravit kvuli hlasenim ufo a skoncil pod drnem? Kdyz si zpetne projdes historii onech hlaseni, tak dojdes k zajimavemu vysledku. Valna vetsina z nich, byla i v onech docasne v ramci bezpecnosti statu utajovanych a zverejnenych materialech vysvetlena. Ona cela ta manie kolem ufo, znacne koresponduje se situaci a vyvojem v ramci studene valky, kdy vznikala rada vojenskych programu v oblasti letecke spionaze. V soucasne dobe muzes narazit na zucastnene osoby, ktere se v onech programech pohybovaly a po padu zelezne opony, vydaly svedectvi o tom, ze armade ufo manie vyhovovala, protoze se mezi lidmi generovala sama a odklanela pozornost od konkretnich preletu letounu. Staci se podivat na timeline, nakolik vzrostl pocet pozorovani ufo, pri uvadeni letounu jako F117 Nighstorm a spol do provozu. Bylo to v radu tisicu procent, kdy se paradoxne puvodne profil letajiciho talire, pretavil do povedomi o ufo trojuhelnikoviteho tvaru atd. Predstava o tom, ze existuje nejaka tajna divize, ktera desitky let drzi tajemstvi o ufo pod sebou, aby nikdo nikdy nepromluvil, je znacne nainvi. Jak se zpetne ukazuje, zadne mimozemske technologie lidstvo take neprebralo. Jaky jiny duvod by pro ono utajeni byl, aby kvuli nemu umirali lide a udrzovala se takova masinerie utajeni, ktera by v historii nemela obdoby? Myslis ze utajuji info kvuli obave z paniky, pripadne kvuli tomu, ze probiha spoluprace s mimozemstany na vladni urovni?
    JIKE
    JIKE --- ---
    NAGASAWA: blbý je to, že pokud by jsi měl důkazy, tak buď jen chvíli, a nebo pod drnem. tohle si nenechají uniknout. pouštějí jen co chtějí...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak koukam ze je dalsi driv zajimavy auditko, ktery bylo pruchodny vicero nazorum, infikovany imbecilama. Prima.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Chcete postnout screen jak vypadá tahle diskuze s ignorovaným Nagasawou? :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    moje siminka(the sims) mi namalovala

    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Chápu, ale dezinformace byla, je a bude, vždyť se to na to logicky už ze samý podstaty toho problému nevyhnutelně váže. A že to je BIZARNÍ... ono je tady kolem hodně bizarních věcí, tohle by ani nebyla ta nejdivnější.
    Oh well...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAMILLOS: co se tyce ufo, skeptik nejsem, co se tyce tve teze o spiknuti, skeptik jsem. Dal na me reagovat nemusis :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NAGASAWA: Omyl, já mám různý odůvodněný podezření a leccos už jsem taky o tom na netu četl, Kdežto ty, kterej nemáš - a logicky nikdy nemůžeš - mít důkaz o tom, že to tak jednoznačně není, jsi mimo.
    Ale rozhodně se o tom nebudu s nikým hádat, tohle je můj názor, a jak to tak vypadá, nejen můj.
    Kvůli přesvědčování skeptiků sem fakt nechodím...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABDULAH: co se tyce UFO, tak zalezi akorat na mire paranoie.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    NAGASAWA: Jezis STBak nebo BISak ... vzyt je to jedno stejne je kazdej den potkavam a delam ze nevim ze tam jsou :-D nebo byli ...

    No heled jak myslis ... v nasi televizi je spouta bizardnich veci ... v novinach taky ... a bezny clovek ma taky hodne bizardni mysleni ... Takze o bizardni veci jako desinformace bych nepolemizoval ... byly jsou a budou ...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA: to bych tě musel znát ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GULLSY: pracuju pro mossad samozrejme.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Helejďte, buďme rádi za to, co máme. Taky tu mohl být Nagasawa placeně ještě k tomu z našich daní. Takhle je tu zdarma a dobrovolně. Tak co se čílit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam