• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    RYSSA: tolik vzdělných lidí a všichni stejný blázni? jo proč ne, za třetí říše se tomu říkalo jinak ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: naopak, a i b je může být zároveň správně. do určítého kroku. a to asi bude hustší, když do toho zahrnu i zvířata co?

    KUKIDE: ta jede i na jinačích věcech :-)


    HYENA: no vidíš, to a u mě to byla do teď než jsi to napsal jen fantazie. proč by tedy nemožné mohlo být nemožné ?

    RYSSA: tím líp :-)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    RYSSA: VRBIK --- --- 23:27:27 8.5.2012
    RYSSA
    RYSSA --- ---
    mozna to tu uz bylo...

    19 minut, které ti změní pohled na svět - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zX-Kw7fcVDs
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KUKIDE: První tři body spolu úzce souvisej. Věda na tom bude vždycky dobře, jakýkoli změny jsou pro ni fajn, vývoj jde dopředu. Náboženství v případě nějakejch příchozích změn může dostat pěkně na prdel, ale zase některý teologický nauky to může dost posílit, pokud se tam bude něco shodovat. Příroda dostává na frak pořád a čím dál víc a bez nějaký změny budeme brzo v hajzlu. Už teď je to mnohem horší, než jak se to v médiích dělá a všechno retušuje. Společnost... je součtem všech bodů. A ufo je nejspíš čím dál víc, ale jelikož je i čím dál víc podvodů a kravin na netu, těžko se v tom orientovat... :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    SVANC: Možná něco zásadnějšího a třeba i vnějšího, ale těžko říct. Třeba žádný global warming není a jen se k nám přibližuje desátá planeta... Třeba se začneme přesouvat do jiný dimenze. Třeba najdou na Měsíci černej monolit - a dokonce se to dostane na veřejnost (!). Třeba...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    1) politika
    2) peníze
    3) ekonomický systém
    4) věda
    5) náboženství
    6) příroda
    7) společnost
    8) ufo

    co se stane s jednotlivými položkami?
    SVANC
    SVANC --- ---
    JAMILLOS: Ono postupně a nenápadně se děje stále něco, s takovou předpovědí toho člověk moc nezkazí :). Nebo máš na mysli něco konkrétnějšího?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já bych řekl, že se něco začne dít, ale postupně a skrytě, takže žádný otevřený drasťáky bych moc nečekal, i když by to třeba byla sranda.
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Já si myslím, že se nestane vůbec nic nebo nic podstatného. Lépe řečeno se toho obávám, protože tahle civilizace by nějakou změnu - alespoň myšlení - potřebovala jako sůl. A kdyby se potvrdila existence mimozemšťanů, zvláště tady na Zemi, tak by to - kdyby nic jiného - relativizovalo rozdíly mezi rasami, různými náboženstvími atd. Ale bohužel to je zřejmě jen utopie... :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: ok výstižně řečeno :)

    k tomu 2012 a odhalení... neposune :D
    nikam jsme to tu nepostoval neb se nezdá že by to někoho zajímalo ale Cobra mě tuhle dostal :D tak ti to teda postnu sem :D
    "I have received intel from a very credible source that Keenan is not the trustee for the collateral accounts. The real trustee's identity must remain hidden for now so that he can work for the benefit of humanity uninterrupted. There are a few positive groups working for the same goal of returning the funds back to humanity but you will not find intel about them anywhere on the net. They will not announce anything. When they are successful, things will just start happening."
    - to je tak výstižný .)

    jinak druhá varianta 5D ta to taky řeší po svém tam se přesvědčení také neposune... neb když žiješ v 3D tak ufo "nevidíš"

    atd...

    PS: interně .) a co si myslíš na kolik "velmi" se podle tebe něco stane?

    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: "Velmi" především proto, že stávající vysvětlení (navzdory chybějícímu článku), tedy evoluční teorie, mi připadá dostatečně propracovaná a jakoby "selským rozumem logická", líp to vyjádřit neumím.
    Kdyby emzáci opravdu přiletěli a třeba nám i sdělili a ukázali, jaké ty zásahy v minulosti byly, tak to samozřejmě přijmu, nejsem ignorant. Ale možnost příletu se mi také jeví jako nepravděpodobná. Kdyby se vesmír hemžil cizími civilizacemi, nejspíš bychom o nich tak či onak věděli, v současnosti se vesmír zkoumá na velké části celého rozsahu vlnění, v němž může být jakákoli informace přenášena.
    A když už jsi nakousl ty "úvahy o posunech přesvědčení" - posune se nějak přesvědčení těch, kdo věří na přítomnost ufonů na Zemi, když se ani v roce 2012 nestane vůbec nic? :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    JIKE: Tk na tom už fungujou zařízení - UV laser ionizuje vzduch a přes něj se pak pustí oblouk. Někde jsem t viděl i na nyxu, ale nemůžu to dohledat.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: ok a kde bereš to přesvědčení, že o to "velmi"? Ze školy?

    No nic posuneme úvahu o kousek jinam... Co kdyby prostě přiletěli, jak by se to tvoje "velmi" změnilo?

    Jo je tam slovíčko kdyby, ale mě tyhle úvahy o posunech přesvědčení podle okolností zkrátka baví... :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: No vždyť já přece netvrdím, že uměle "stvořit život" není možné. Jenom se domnívám, že je to velmi nepravděpodobné vysvětlení našeho původu.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: ale diť to dnes už umíme, vytvořili jsme úplně novou baktéri (někde bych to musel najít)... takže z pohledu té bakterie jsme třeba takový ufo, třeba vyhyneme bakterie se změní v inteligentní a pak bude pátrat kdo ji vytvořil - ha to mi připomíná tu poslední hrůzu od Ridleyho Scotta :D :D :D
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Klidně, i takový pohled je legitimní. Ale nic to nemění na tom, že představa vzniku inteligence zásahem jiných bytostí (které se k inteligenci také musely nějak dopracovat) celou věc jenom komplikuje.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JIKE: blesky - nechce se mi to hledat ale americká armáda už dávno takový výzkum jede ;)

    SVANC: "až vznikly opravdu inteligentní bytosti" - no co třeba pohled že všichni tvorové jsou inteligentní jen člověk je tak arogantní, že se s většinou bytostí téhle planety nebaví a z vrchu je ignoruje :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: "většinou nejjednodušší řešení bývá správné" - tohle bych dvakrát podtrhl.
    Zjevně se lišíme v tom, co komu připadá nejjednodušší. Zřejmě se shodneme na tom, že se vyvinul život a postupně nabýval inteligence, až vznikly opravdu inteligentní bytosti. Tvoje vysvětlení je ovšem o to složitější, že se to neodehrálo na Zemi, nýbrž někde světelné roky daleko, pak přiletěli sem, pohráli si s genomem opic a bylo to :). Já tuhle komplikaci vnímám jako nadbytečnou, nezjednodušující a nanejvýš nepravděpodobnou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: právě to vysvětlení se dá použít defakto na cokoliv. ono většinou nejjednodušší řešení bývá správné. ale to je otázka. kterou jednou lidstvo bude mít zodpovězeno.
    tak blesky, taky to bylo dlouho pro lodi tajemství, ale proč by nemohla být zbraň, která vrhá blesky ? vždyť to jde i vyrobit- Tesla - pán blesků :-) stačí je jen nasměrovat a... nosnou částicí by mohla být směrovatelná plasma.
    Tak směšné přijde každému něco jiného, o tom žádná, vlastně proto jsme tak rozdílní a nejednotní - neznalost, nízký stav mysli -všichni("až na vyjímky") . Ale video jsem pastoval, neboŤ každý názor, může někomu něco říct a posunout ho v myšlenkových pochodech tam, kam by se nedostal, ostatně díky tomu jsme tam kde nyní lidstvo je. viz Nyx samotný :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam