• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    TLUSTEI: jak tak koukam tak sou nervozni dost i jeho spolusedici...dost zamyslene vyrazy cukajici koutky...neustale mnuti prsty
    HYENA
    HYENA --- ---
    Rekl bych, ze to sem patri...
    :: OSEL.CZ :: - Všichni můžeme být Marťané
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=7091
    Nejvic me prekvapil fakt, ze RNA nesnasi vodu :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    UFO News - Meet MUFON's New Executive Director Jan Harzan - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LX7q--QLz1k
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    Astronaut natočil UFO. Je to jen anténa, odbyla ho NASA – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...i/amerika/311846-astronaut-natocil-ufo-je-to-jen-antena-odbyla-ho-nasa.html
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    MORTWYRTHA: JJ klidne me osobne tyhle veci dost zajimaji (nemyslim to, ze se ptas blbe :D )
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ALIQUPISO: čarodějové? to snad ne... :) podle mě to nebude s nimi taky tak horký
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    TOMINO_I: budu se blbě ptát častějc :))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    Já jsem, co se týče ufo a mimozemšťanů, dost skeptická a málo čemu věřim. Naprosto nevylučuju, že by mohli existovat, dá se říct, že i věřím tomu, že existujou... nevěřim ale lidem a tomu, co vyplodí - často jen výmysly, kterým nadšenci tak moc chtějí věřit, že je automaticky přijmou za pravdu. Můj známý je teď už skoro fanatik do UFO/emzáků a pořád každýmu posílá a nutí videa, fotky, tak někde letí ufo atd atd... a přitom jsou to, v drtivý většině, na první pohled rozpoznatelný podvody. Tohle mě na celý týhle problematice hodně unavuje a proto mě to de facto ani nikdy nijak zvlášť neupoutalo - mam za to, že jsou to z 90% všechno podvody - buď těch, co to točí, nebo vlády apod., takže pro mě nemá smysl tím ztrácet čas. Asi bych se musela osobně účastnit nějakýho výzkumu, abych tomu opravdu uvěřila.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Temné nebe / Dark Skies (2013) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/318498-temne-nebe/
    JIKE
    JIKE --- ---
    ISCARIOT: ten link? to nesmíš brát doslova.
    zybtek co jsem psal, ok..

    doporučuju se vypsychovat na DARK SKIES 2013
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    MORTWYRTHA: Setkání 4. druhu považuji za zdařilý snímek, dokázal mě vypsychovat. :-D Co se týká mimozemšťanů, tak už se o ně intenzivně zajímám asi 11 let, hlavně tedy o kruhy v obilí a vůbec jsem se za tu dobu nepohnula, prostě to nechápu a občas si namlouvám, že je vytvářejí čarodějové.
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    JIKE:
    a tohle ti zni jako nejaka vedecka teorie nebo fakt? nenech se vysmat! :D
    :"Zemské energie se posunou od převahy jangu k převaze jinu
    Energie Země se změní z mužské na ženskou 22. prosince 2012, podle Melchizedeka, a ženy budou mít mnohem lehčí vzestup do 4. dimenze. "Mužský aspekt letos končí a ženský začíná. Podle proroctví si ženou vzpomenou, kdo jsou, vzpomenou si, jak jít do srdce".
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Kurnik sopa, tu se to tu rozjelo.. vic vic viiic.... :P
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA: jak nahore, tak dole ;) to mas stejne jak s lidma. neda se rict, ze bychom vsichni byli jen hodni nebo zli. i my jsme proste ruzni a na ruznem stupni duchovniho vyvoje. i u nas najdes monstra typu Hitler a Stalin anebo naopak duchovne vyspele jedince jako Ghandi nebo Einstein.

    jinak lidi vnima pes, ktery je milackem rodiny a jinak zase zvire, ktere zilo v koncentraku a jde zrovna na jatka. dokazeme byt zaroven hodni i kruti k sobe i k jinym tvorum. jsme zli nebo dobri ? ;)

    a pokud jde o ty rasy... jen v nasi galaxii je cca 200 miliard hvezd, kolem kterych muzou obihat planety, kde muze byt zivot. galaxii je celkem jen v nami viditelnem vesmiru cca 120 miliard. myslis si, ze se na vsech techto svetech v naprosto odlisnych podminkach vyvinula jen jedna stejna rasa ? ja myslim, ze ne a potvrzuji to ociti svedkove, dalkovi patraci i stare myty. a pokud jde o mou jistotu, je to tim, ze 3 ruzne rasy jsem osobne videl /ale podotykam, ze to bylo v Peru pod silnym vlivem Ayahuascy a pri OOBE zazitku ;)) takze to samozrejme nemusis brat vazne /
    JIKE
    JIKE --- ---
    událo se toho tu opravdu hodně a nejen zde. to si myslím já, podle toho co jsem měl čest si dohleávat. faktem je, že tu bla kdysi velká válka, a to se píše i v písmech, ale co se týče filmu 4 druhu, tak to byl trochu marketingový tah, ale otázkou je, co z toho je pravda- a to by mohli říci i ti, co byli a stále jsou si zatím a tvrdí že byli tohot svědkem či účasntíkem v jiných situacích. Třeba book of Enoch . Nebo moderní situace. Nebo jak by měla asi vláda vysvětlit, že tu ufoni unášejí lidi a testujou je, a oni s tím nemohou nic dělat :-)
    Jak píše JAXXE ohledně Taken, to je podle skutečných výpovědí , jeslti to je o těch 5 klucích co jeli autem a jednoho to uneslo?


    Otázka , špatné úmysly. Co když jedni měli a druzí nás bránili, a jak se píše v tý indický Marahabatě tak mezi sebou válčili města na nebi. Asi bych měl začít psát knihu jako Dainiken :D


    jinak tohle je starý: ale.. ?

    Ruští vědci rozluštili kruhy v obilí: Planetě hrozí posun pólů | Společnou cestou domů
    http://znojmo-spirit.blog.cz/1204/rusti-vedci-rozlustili-kruhy-v-obili-planete-hrozi-posun-polu
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    JAXXE: mě by zajímalo, proč jsi si tak jistej, že jich existuje více ras a že se dělí na "hodní a zlí" - podle mého názoru jsou to všechno jen domněnky a představy o tom, na co se kde kdo podívá a co mu podsunou
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA:

    Abductions: Not All That Glitters is Gold | Sirius Disclosure
    http://www.siriusdisclosure.com/cseti-papers/577-2/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA: film jsem nevidel, takze netusim, jak to muze byt realne... mozne je vsechno ;) ale taky jsem cetl dost rozhovoru s byvalymi vojaky, kteri tvrdili, jak fingovali unosy lidi mimozemstany prave proto, aby v lidech vytvorili predstavu o zlych emzacich, proti kterym se musime branit.
    sezen si knizku "Utajovana pravda" od S. Greera. tam se o tom hodne pise. zajimavy je taky serial Taken /Uneseni/

    jako netvrdim, ze unosy vubec neexistuji, ale je imho chyba podle toho soudit vsechny "emzaky". stejne jako u lidi tak urcite i u nich existuji ti "dobri" a ti "zli" a taky existuje vice ruznych ras, ktere jsou na ruznem stupni vyvoje jak eticky tak technologicky.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    To já bych spala dobře, kdybych na to měla čas :))... jen mě zajímalo, jaká je pravděpodobnost, že by to mohlo být reálný. Hlavně, pokud by bylo, tak pochybuju, že by to vůbec pustili ven...nicméně to splňuje mojí představu o "emzácích" :)). Ono i v tom filmu mají pár nepřesností. Tak díky za odpovědí.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    MORTWYRTHA: Nz, ale nez jsem to zjistila, tak jsem v noci moc dobre nespala... :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam