ISCARIOT: pořád mi něco nehraje. neni poprvy co jsem videl zaber, jak strili nekdo po UFO. docela by se na tom dala vystavět myšlenka celý podstaty všeho o čem tu diskutujeme a konsporace. ? bo se pletu?
Aztec 1948 UFO Crash - The Secret Recovery of Alien Technology HD MOVIE - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=nYxVwsAD-KA&feature=youtube_gdata_player
SVANC: třeba taky je možný, že pre-lidská rasa je stará klidně 10 miliard let či více. a je velmi vyspělá.
HYENA: souhlasim s tim co se tam pise. dost podobnou , ne li stejnou teorii jsem diskutoval s profesorem biologie v roce 2001. jako fanda ufo me napadnul nejen dřívejší vznik, ale s tím související uryvky z kronik lidstva, jako Starý zákon z Holy Bible. Některé pasáže v cca původním znění jsem musel číst vícekrát, protože nějak na sebe logicky nenavazovaly.
Mířím ke genetické manipulaci lidstva případně zvířat. Ono po vyhynutí dinosaurů, kteří tu byli desítky milionů let, a byli jen lepší a lepší predatoři, prostě zmizeli a během času, dost krátkého oproti evoluci plazů, tu je homo-sapiens? dost velký skok. ale jsou starší galaxie.
Shodli jsme se na tom, že toto je také jedna z možností. Chybějících článků v mnoha oborech, je mnoho.
Sic zatím poze mluvíme v rovině evoluce tvorů na buněčné úrovni.
mě spíš dost zajímá otázka, jestli při formování soustavy, ano třeba jako naše, bylo formování bezez zbytku. nebo kde se vzaly odpadní části - asteroid belt ... nebo došlo ke srážce třeba jedné planety co na tom místě byla a jiného tělesa (jiné planetky, jiného slunce, potulují cí se planety) rozhodně to muselo být díky mnoha kusům drastické, a pokud to byla planeta, mohla krásně přinést nějaké ty menší planetky, třeba měsíce, třeba to byla planeta co letěla omylem kolem, a nesla právě náš měsíc, který je mnohem starší než naše země. ostatně potulující se planetu našli vedi snad před týdnem "konečně".
SVANC: jo proč ne. klidně po srážce s tím co třeba bylo kde je nyní pás s šutrákama v velké mezeře mezi Marsem a Jupiterem. těkžko se nám to bude zjištovat, mohli by nám to max říci, kdo tu jsou déle, nějací ufoni třeba...