• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    CONTINUITY: jsem si nemohl pomoct vzhledem k tomu co bylo v ty knizce.. Vira souvisi s UFO velice blizce, protoze vzhledem k nedostatku dukazu nezbyva nez verit (nekdy dokonce verit navzdory dukazum). Je to jak s nabozenstvima, konpsiracema,.. btw ID TLUSTEI nam mohl poskytnout zasadni dukaz existence mimozemskych civilizaci, protoze se mu jiz pred nekolika lety s nekolika dalsimi lidmi povedlo privolat mimozemske plavidlo.. dukazy ale poskytnout nechteli, protoze se dost nezname. takze tak.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VRBIK: Reaguješ na spoustu věcí, které Tlustei vůbec nenapsal, to je racionální a vědecké ? :)
    Vyjadřovat se k tomu, jakým věcem někdo jiný věří...totéž...jak to souvisí s UFO ?

    Přijde mi, že rozdíl mezi vámi je spíš v tom, jaké důkazy akceptujete a jaké ne. Nevidím důvod, proč by tvoje volba, čemu věřit a co si vyhledat, měla být ta jedna správná.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: V pořádku, hlavně se nenech zmanipulovat. :) Just keep calm and carry on...
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: ja verim vecem, ktery jsou podlezeny overitelnyma dukazama, narozdil od tebe.
    a diky, konecne jsem zjistil, ze me naprogramovali amici technikama ze sedmdesatejch let a dokonce, ze ze me chteji udelat homosexuala, to je skandalni!. ja jsem dycky myslel ze tohle dela satan nebo jestirci.
    a mas pravdu, nepresvedcis me, nenecham se zmanipulovat par TOP SECRET HIDDEN TRUTH videama z youtube ktery maj uroven prace deti z 2 tridy a par ukricenejma lidma, nastesti... na to nejsem dostatecne duverivej a blbej
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    HYENA: Nevim jak Lazar, ale proč je podle tebe Daniken "blábolící loutkou propagandy"? Četls od něj někdy něco? Například ty novější věci kolem Puma Punktu jsou docela zajímavý a literatury tohohle typu se dá najít myslím si dost, přičemž nikdo to zatím nevysvětlil.
    Jistou skepsi chápu, ale když si každýho automaticky zařadíš do škatulky pomatenec, tak jak pak poznáš, když se náhodou vynoří někdo, kdo zrovna mluví pravdu? Těch materiálů je dost, ale nikdo ti je servírovat nebude.

    "Protože lidi je strašně jednoduchý přesvědčit o čem kdo bude chtít."
    – no právě, tak se na to taky zkus podívat z druhý strany... ;)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: Ne, ze by na tom zalezelo, ale... Ver cemu uznas za vhodny. Ja te nepresvedcim a nehodlam o to usilovat. Lec vez, ze schopnost podprahove vnimant a NLP se pouziva/zneuziva i v jinych oblastech nez jsou uzavrene psychologicke studie nebo marketing. Plosny programovani masy prijatelnyma (pohodlnyma) nazorama a nasledne zneuzivani tohoto programovani je fakt, kterej uvidis pouze ve chvili, kdy si pripustis, ze jsi sam taky naprogramovanej. Ale to uz je pro mnohe "too far out" - a treba prave i to je programming. :)
    Jen pro priklad jedne ze zneuzivanych oblasti prikladam knizku o manipulaci masy medii pres sex.
    A tech oblasti je vic, vcetne pristupu k ETs, ale uz je to OT a nemam chut se v tom placat. Takze k tomuto uz jen howgh.



    VRBIK
    VRBIK --- ---
    HYENA: nerekl bych to lepe, dik.
    CONTINUITY: o projektu Camelot jsem nikde nemluvil, mluvil jsem o Dislosure project.
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Protože lidi je strašně jednoduchý přesvědčit o čem kdo bude chtít.

    Osobně jsem stoprocentně přesvědčenej, že ve vesmíru jsou tisíce, miliony možná miliardy inteligentních civilizací.

    Jakmile ale kdokoliv vstane a - je mi jedno jestli to je třeba bývalý šéf CIA - začne vykládat, jak s nimi jedná / zkoumá jejich plavidla / cestuje s nima na jejich planetu, stává se pro mě blábolající loutkou propagandy, stejně jako to svého času dělal třeba Bob Lazar, Erich Daniken a jim podobný pomatenci...

    Přitom jako důkaz stačí trapně málo. Vzorek DNA, záznam několika kamer, vzorek materiálu a tak dále - dotlačenej na univerzitu nebo laboratoř s nějakym vědeckym kreditem. Libovolné množství textu a tisíce hodin záznamu řečí má proti tomu důkazní hodnotu nula.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    HYENA: To je nedorozumění.
    To video je neprůkazný úplně zjevně, od pohledu, dělala jsem si spíš legraci :)

    můj dotaz CONTINUITY: je reakcí na [ VRBIK @ UFO ], ptám se tedy, proč je podle Vrbika neprůkazný projekt Camelot.

    To si myslím, že je daleko méně jasné, viděla jsem nějaké dokumenty a slyšela pár výpovědí těch svědků a působilo to na mně docela důvěryhodně, a velmi střízlivě a pečlivě zpracovaně.
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Tak začněme tím, že je to je na youtube v kanálu thirdphaseofmoon. Už tento fakt mě odrazuje na video vůbec koukat, ale bylo krátký, tak jsem se přemohl.

    Pokračujme tím, že je to záznam z plátna. Proč, když je to taková pecka a definitivní důkaz nepošlou rovnou originál?

    A co na tom vlastně je? Jak těžký je vyrobit podobnej trik v 3dmax nebo jiných studiích? Nebo pověsit nějakej model s propanbutanovym hořákem, kterej to na kraji rozsvítí? Až uvidím záznam ze spektrálního fotometru, kde bude jasně vidět, co za světlo to vlastně svítí, budu hned o několik procent menší skeptik.

    Je to záznam jenom z jedný kamery - jako důkaz, že něco letí se myslím považuje záznam ze 2 kamer z různých směrů (z různých výšek a úhlů).

    Nejspíš to bude nějaká komunistická (nebo kapitalistická, je to vlastně jedno) propaganda :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUKIDE: jestli to není fejk, tak zrovna tohle bych tipla spíš na nějakou tajnou pokročilou pozemskou technologii, je to imho naprosto lidskej armádní styl :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VRBIK: Proč je neprůkazný? Můžeš nějak konkrétně zdůvodnit?
    ATHAM
    ATHAM --- ---
    Návrh zákona o kontaktu s mimozemskými bytostmi pro ČR :: Exopolitics Czech Republic
    http://www.exopoliticsczechrepublic.cz/...s/navrh-zakona-o-kontaktu-s-mimozemskymi-bytostmi-pro-cr-/
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: kecy stary blazkovy byly na poznamku o naprogramovani do hloubky, coz je hroznej kec. ale tak jasny v youtube top secret videich to slysis furt
    disclosure project je neprukazny (a lidi jako edgar mitchell tomu duvery nedodavaj)..
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: No vidis, nekolik set (i kdyby jen desitek), meritkama dnesni spolecnosti hodnoceno, verohodnejch lidi (svedku) z techhle oblasti, co jsou ochotny jit s kuzi na trh, smetes bez blizsiho ohledani kecama stary blazkovy - s takovym nastavenim diskuze rozhodne zbytecna je a vzdycky bude. Ale to nevadi. Keep calm and carry on... ;)
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: kecy stary blazkovy. ale tak ty umis emzaky i privolat, takze zbytecna diskuze ne ;)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: F poho. Vetsina lidi je naprogramovana tak do hloubky, ze by sami sobe vyvratili i primy setkani s ETs, protoze "to proste neni mozny", takze necekam, ze takovejhle slabej odvarek nekoho nepresvedcenyho presvedci. ...

    Co treba dukaz nekolika set primych svedku z oblasti vladnich a vojenskych organizaci a la Disclosure Project? Taky stehno? ;)
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI:On January 13 Ambassador called on Dushanbe Mayor and Chairman of the upper house of Parliament Mahmadsaid Ubaidulloev at his parliamentary office. The Mayor began the meeting with a lengthy discourse on Afghanistan, thanking the United States for its contributions and sacrifices there, and saying that U.S. activities there were very important “as we enter the third millennium and the 21st century.” Ubaidulloev thought the main task there was to build a sense of national identity among ethnically disparate groups, and said the United States was an example for this. He noted that “war is very dangerous”, and said “we know there is life on other planets, but we must make peace here first.

    Dukaz jak stehno zase :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Wikileaks Cables Confirm Existence of Extraterrestrial Life | Collective-Evolution
    http://www.collective-evolution.com/.../wikileaks-cables-confirm-existence-of-extraterrestrial-life/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    WOW! ALIEN CRAFT CLOSE UP UFO FOOTAGE Final Proof? Share NOW! April 18,2014
    http://www.youtube.com/watch?v=sBbocB96TKM#t=59
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MTO: skoda ze tehdy v armade nemeli jeste fotaky a kamery, aby to nahrali.. jo, vlastne meli, a tohle se nestalo, sorry :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam