• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    UFO v Číně: Z nebe spadly na zem zvláštní kovové ozubené předměty | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/.../56524/ufo-v-cine-z-nebe-spadly-na-zem-zvlastni-kovove-ozubene-predmety.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    UFOTV® Presents - THE SECRET MARS COLONY:

    UFOTV® Presents - THE SECRET MARS COLONY
    http://www.youtube.com/watch?v=OKAyH6_96oQ
    JIKE
    JIKE --- ---
    OLA44: co to?
    BYDK
    BYDK --- ---
    Dost z nas je tady mimozemstanu. Staci si jen rozpomenou odkud jsme prisli a mnozi zjisti, ze na tehle planete jsou poprve. :)
    PSYION
    PSYION --- ---
    dost bylo kecu, kdo to bude nonstop sledovat, tak podle místních teorii snad na něco určitě narazí! .)

    ISS HD Earth Viewing Experiment on USTREAM: ***QUICK NOTES ABOUT HDEV VIDEO***Black Image = International Space Station (ISS) is on the night side of the ...
    http://www.ustream.tv/channel/iss-hdev-payload
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Hehee
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO: Psala jsem tam výslovně, že se příspěvek NEvztahuje k žádné konkrétní fantasmagorii z internetu.

    Ale koukám, to nemá cenu, ti, co to chtějí natřít těm alternativcům, co neuznávají fyzikální zákony, si takové poznámky stejně nepřečtou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: ano, ale nema smysl se bavit o fantasmagoriich kreslenych pro fanousky internetu, protoze proste perpetum mobile nelze vytvorit.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale vy furt reagujete na něco, co jsem nikde nepsala. Naprosto uznávám, že fyzikální zákony platí.

    Jen si myslím, že se přichází na stále nové způsoby, jak jich využít, a těžko můžete předvídat, jaké technologie budou jednou možné.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: ano, ale jak rika id hyena, jsou zakony, ktery plati i kdyz jim nerozumis a uvazujes alternativne... :)
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    HYENA: jakmile zacnes pouzivat v mysleni pochod, ze na zaklade toho, ze se nekdo mylil nekdy, v cemkoliv, je mozna existence cehokoliv o cem snis, co si prejes, tak naky termodynamicky zakony te preci nerozhodi :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Ale nikdo z nich neporušuje základní termodynamické zákony. Přes to nejede vlak :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO:
    HYENA:

    Samozřejmě, že se hranice posouvají díky novému poznání, které je pořád v rámci tohoto vesmíru a jeho fyzikálních zákonů. Neřekla jsem ani slovo o tom, že by to mělo být nějak jinak, a ani si jinou možnost neumím představit :)

    S tím textem mi šlo spíš o to, že v každé době byli lidé, kteří tvrdili, že něco v žádném případě nejde. A jiní lidé, kteří s na to snažili přijít a nakonec se jim to podařilo.....což předpokládá, že vymysleli nějakej způsob v souladu s fyzikálními zákony :)

    Technologickej bulvár je jiná věc, jasně že to existuje, byznys s touhou lidí po neznámém a fascinujícím, normálka, ale to taky bylo vždycky, jen v dnešní technologické době si tito obchodníci vymyslí nějaké plánky, zatímco před dvěma sty lety by dělali do kouzlení nebo cirkusu :) .....
    HYENA
    HYENA --- ---
    CONTINUITY: Záleží na tom, co čteš za noviny. Bulvár (i ten internetový) bude informace podávat velice zajímavě se slovy nepřekonatelný a podobně (přitom u disků se to, co píšeš, stalo za 20 let jenom 2x a bez komentářů o nemožnosti zvětšování). Lepší je číst rovnou zdroje, jejichž informace se postupem komolí, jak cestují ke čtenáři přes různý lemply až skončí na novinkách. Doporučuju Science a Nature. Omezený jsme u procesorů velikostí tranzistorů, proto máme vícejádrový a ne mnohemvícegigahertzový :)


    CONTINUITY: K tý diskuzi... všechny ty pokroky se staly na základě fyziky. Je to přirozenej vývoj, žádný super boření hranic. Dr. Dionysus Lardner je popularizátor. To, co píše, je zajímavý a směšný :)

    Einstein taky nevěřil, že bůh hraje kostky v kvantový mechanice... a taky se pletl (podle toho co teď víme) :)

    Jak říká prof. Kulhánek... Když vaše teorie vyžaduje úpravu Maxwellových rovnic, je všechno v pořádku. Jakmile ale porušuje druhý termodynamický zákon, zahoďte ji :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: ty neprekonatelny hranice se pousouvaji diky vyvoji ve fyzice a v moznostech nasazeni novinek do masovy vyroby, napriklad. nic tajemnyho... pred deseti lety mobil taky nemel dotykovy displeje a dneska?? :)

    myslim, ze tohle dost lidi celkem v pohode chape :)

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TLUSTEI:
    to mi připomíná všechny ty "nepřekonatelné" hranice maximální kapacity harddisku počítače - za dobu, co jsem to sledovala, jich padlo několik, pak jsem to přestala sledovat a jen čas od času se zájmem zaregistruju, že už je to zase x1000 :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    CONTINUITY: Ty ses musela dočista zbláznit! Dnešní poznání je přeci absolutní a nesmí se zpochybňovat! Na hranici s tebou! ... ;))
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    TLUSTEI: lol, i mistr Kelvin se utne :)

    Vzhledem k tomu, že se jeho jméno učí na základní škole, předpokládám, že i jemu se zamlada mnozí smáli a rýpali, že jeho objevy nemohou fungovat ;-DD....ale pak někde časem a věkem trochu zatuhl, a létání na něj v 70 letech už bylo moc......to se dá pochopit....:)

    Ale my tady jsme všici mladí a žijeme ve 21. století a máme bleskovej vývoj všude kolem sebe, myslím si, že jediný co dává smysl je předpokládat, že možné je všechno ;-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam