• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    MINERWA: No, nepostřehl jsem, že by bylo nalezeno zoufale málo kostí a výrobků neandrtálců, spíš naopak...homo erectus taky a sapiens rovněž...třeba Sierra de Atapuerca, aj...nezdá se mi to...
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    a co tohle?
    Další těžká rána pro darwinismus: Vědecký výzkum potvrzuje stvoření, jak je popsáno v Bibli. Souhlasí s tím i archeologické nálezy. Staví se evolucionisté u faráře? | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...-i-archeologicke-nalezy-stavi-se-evolucioniste-u-farare.htm
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VRBIK: Uf...nějak na mně působí nedůvěryhodně už stylistika toho textu... A narážky na Velikost Stvořitele......za tímhle vidím člověka hlásícího se k nějakému patriarchálnímu monoteistickému náboženství, které se strukturou vesmíru nemá moc společného.
    A jak někdo začne trousit konkrétní jména obrovských a nekonečně vzdálených vesmírných objektů (či mimozemských ras, atd.), taky mi to nesedí.

    Osobní názor:
    a) Buď si to vymyslel ten pán (ne nutně vědomě, hlasů v hlavě si můžeme vygenerovat kolik chceme), styl by odpovídal úplně obyčejnému člověku starší generace, průměrně humanitně vzdělanému (zjevně ne přírodovědně, jak říkáte:), tipuju 60-70 let...

    b) Nebo si z něho udělaly legraci nějaké entity, které se baví posíláním "channelingů" takovýmhle důvěřivým lidem (omlouvám se přítomným, co nevěří na entity ;-D, ignorujte a čtěte jen možnost a:)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nepsali tam něco jako že se jim pak snažili vygumovat mozek, takže si některý detaily pamatujou mlhavě?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: jistě.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: "touto možností"??? Slovo možnost vyjadřuje pravděpodobnost, znamená něco, co se stát může nebo se stát mohlo. Ale ten report je plný tak brutálních nesmyslů, že brát ho jako "možnost" opravdu nelze.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: už jen samotná představa je dost příjemná. věřit tomu co říká? to je na každym z nás. Ten článek tu je, a může nás vést k diskuzi, i zamyšlení. A co víc, je to další možnost.
    a věřím: že pokud cestovat v čase i zpět jde, tak už k tomu došlo a dochází --- logicky .
    // třeba na Hitlera bylo spácháno 42 atentátů. // každý krok v dějinách nás nasměruje jinam, je možné, že to bylo směrováno záměrně ? - a to je otázka do pranice :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    S_O_V_A: vem si že by pak bylo přežití lidstva v pohodě. jen jako zamyšlení
    SVANC: jako zajímavé, či případné zamyšlení nad touto možností
    THE_BALROG: nebo byť scifi ale jako myšlenka se mi to líbí
    --- nikdy jsem nepsal, ani neřekl že to beru vážně. ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    THE_BALROG: a dokazali nahodit mimozemske generatory potme. na to jsi zapomel.

    a jen Duncan umel precit mimozemske archivy, ale vlastne nerekl co tam bylo.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    JIKE: Supr článek, speciálně ta část, jak je vyslali (jako hlavní cíl mise) do podzemí Marsu a oni si s sebou nevzali žádné světlo. :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    VRBIK: Tak to je cool. centrální hvězda našeho vesmíru má průměr mléčné dráhy? Nejmasivnější černá díra, kterou jsme zatím našli má cca průměr naší sluneční soustavy. Jinak díky za výcuc, celý bych to nechtěl číst :)


    S_O_V_A: Na kvantové úrovni to není nic neobvyklého. Elektron emituje foton ještě předtím, než do něj narazí částice se stejnou energií. Prostě vyzáří energii, kterou teprve v budoucnosti dostane. A není mi úplně jasný, jak kmůžou simulovat interakci se sebou samým, když místo sebe sama použijou jiný foton.

    SVANC: Jamilos a tantraman? Uvěří všemu, co najdou na internetu :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    VRBIK: Fakt žasnu, že tyhle reporty (i např. JIKE) někdo bere vážně.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    JIKE: 693. Tvoření vesmírů. (Přijal Jaroslav P.) 20.10.1998. 20:40-21:10 hodin.

    Místo: Strakonice.

    "Zdravíme tě dnes poprvé od nás tady z vesmírných lodí nad vámi a jsme tuze rádi, že jsi teď právě usedl k psaní. Chceme ti předat informace ohledně tvoření vesmírů nejrůznějších.

    Tak tedy co do tvoření vesmírů nekonečných, je to s tím tak, že každý jednotlivý tento vesmír je vytvořen tak, že rotuje celý se svými planetami a malými slunci kolem centrálního slunce.

    Centrálním sluncem Galaxie Mléčné dráhy je Alkyone. Toto slunce září velice silně bíle a jeho velikosti stěží dovedete vy pozemšťané představit. Nebudeme ji zde uvádět - není důležitá.

    Dále je však ještě jedno mnohem větší slunce, centrální hvězda vašeho Vesmíru, kolem níž otáčí se na miliony slunečních galaxií. Její jméno jest Anapur (nachází se ve středu obří eliptické galaxie s výtryskem M87 v souhvězdí Panny, blíže viz sdělení 496 - pozn. zpracovatele). Toto těleso je tak gigantické svými rozměry, že odpovídá zhruba průměru vaší Galaxie Mléčné dráhy.

    Toto vše tvoření hvězdných systémů a jejich sluncí je důkazem velikosti a neomezenosti hranic tvoření našeho Stvořitele prvotního. Neznamená to tedy, že je gigant Anapur nějak nadřazen nad Alkyone a ono zase nad vaše malé Slunce a to nad vaší planetu Zemi, ale vše v jednom jest a to byl původní záměr, vytvořit vše a toto mělo se zase kumulovat do původního jednoho. Můžeme si ještě pro dnešek sdělit, že takto vytvořených vesmírů jest skutečně hodně, že tu není ten váš sám se svými hvězdnými systémy a centrálními slunci.

    To by ale už bylo pro dnešek vše o tomto a na shledanou zítra se těšíme my, všichni tví vesmírní přátelé."
    JIKE
    JIKE --- ---
    Cestovatel v čase: Dostal jsem se do roku 2137 - Svět kolem nás
    http://www.svetkolemnas.info/...troverzni-realita/1264-cestovatel-v-case-dostal-jsem-se-do-roku-2137
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---


    ARCHIVED - Clan Lake, Northwest Territories, June 22, 1960 - Canada's UFOs: The Search for the Unknown - Library and Archives Canada
    http://www.collectionscanada.gc.ca/ufo/002029-1000.01-e.html
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    SVANC: ja doufam ze nas druh (homo sapiens sapiens) se jeste vyvine v jiny, ze nejsme slepa vyvojova vetev v evoluci :)
    S_O_V_A
    S_O_V_A --- ---
    SVANC: Souhlasím. Zapoměl jsem tam napsat, že výjimečností přežívat velké katastrofy viz. ty kosmické, jak zmiňuješ. Jinak jsme samozřejmě odolnější, než vypadají naše na první pohled křehké tělesné "schránky".
    SVANC
    SVANC --- ---
    Nebyl bych tak skeptický, pokud jde o přežití lidstva, chápeme-li jej jako udržení druhu. Kromě nějaké extrémně nepravděpodobné brutální kosmické katastrofy typu pádu tělesa o průměru desítek kilometrů mě vlastně nic nenapadá. I tu nejhorší atomovou válku by zřejmě část lidstva - byť malá - přežila, totéž asi platí pro nejrůznější epidemie nebo ekologické katastrofy. Nicméně tyto scénáře by minimálně po určitou dobu znamenaly konec lidstva v té podobě, jak ho známe.
    S_O_V_A
    S_O_V_A --- ---
    VRBIK: Přesně. Nevidím zase tak zásadní důvod, proč by jsme zrovna my měli patřit do toho 0,00001 procenta přeživších:-) I kdyby jsme vyhynuli, vždycky za nás přijde nějaká ta "náhrada". Důležitý je, že stavební kameny života tu zůstanou a dají možnost vyvinout se dalším druhům.
    Výjimečností přežívat nás příroda neobdařila, na výjimečnost lidské duše nevěřím, na posmrtné putování do jiných dimenzí už vůbec a proto si myslím, že jedinou naší výjimečností je, možnost zanechat po sobě v časoprostoru nesmazatelnou stopu. Uložit tady důkaz, který přečká věky, aby mohl informovat další inteligentní život o tom, že jsme tu byli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam