VRBIK: Zvláštní. Pořád dokola to tvrzení, že jsem něco opsala z nějakých new age zdrojů. Z žádných jsem nečerpala, a řekla jsem to jasně a několikrát.
Nepadla tu jediná skutečná odpověď na obsah toho příspěvku, teda kromě Vyhuleného Ufa, který má můj respekt za to, že odpověděl k věci, i když mi přijde, že jeho názor není podložen mnoha informacemi o tématu, pročež se mi to nechtělo dál rozvíjet, bylo by to na dlouhé lokte a offtopic.
Jinak jenom výkřiky, že bullshit, a že žvásty, a že new age zprávy, a že "žádná fakta"......sorry, ale mě tohleto nepřijde jako rozumné reakce vědecky založených lidí na pečlivě a přesně zformulovanou logickou úvahu. Odpovědi neobsahují vůbec žádné protiargumenty a ziskala jsem z nich právě jen ten dojem, že moje hypotéza je rozčilující a nesmí se říkat :)
Nevidím vůbec žádný rozumný důvod, proč by vědecká mysl nemohla takovou možnost teoreticky připustit, a měla by se jí cítit pohoršena.
Ale dál rozebírat to nechci. Zjevně tento klub je určen pouze pro zprávy o výskytu ufo, nikoli pro diskusi o širším kulturním kontextu fenoménu ufo, chápu, respektuju a nebude se to opakovat :)