• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    PALEONTOLOG: jojo lidstvu trvalo tisíce let vymyslet mobil
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: jeste ten kevlar, ze 70', ten je taky z rosewellu? to trvalo takrka dvacet let reverzne vynalezt polyamidove vlakno?
    nojo bordel ve fajlech, typicky konspiracni problen.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PALEONTOLOG: optiku jsem nezkoumal se přiznám, ale přisuzuj ese tomu, ale u nočního vidění to byla za WW2 uplně jiná technologie než je nyní.

    tak proč se nepoužíval už v alexandrijské době parní stroj, když už byl v té době vynalazen prototyp? Protože byla levnější otročina... asi tak.
    incident- Roswell

    spíš mi řekněte, ti co si nemyslí že nás ufoni navštěvují, proč ?

    já mám velice rozsáhlou teorii, i když si myslím že to je spíš už víc než to, ale musel bych to sepsat, a měl jse mto už rozepsané asi na 5 stran, ale ztratil se mi file i ze záloh. což nechápu. takže musím znova... (měl jsem to na 3 místech ten file co jsem psal, na notebooku, na SSD, na záložním backup disku) - nikde není. notebook se mi sám - celý vymazal, SSD odešlo- prostě Empty a READ ONLY, a záložním disku není, tam kde byl. což nechápu...
    SVANC
    SVANC --- ---
    Něco na odlehčení...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: ocituju jednu všeobjímající větu od "some spokesman":
    "We don't know what these things are and there's no use in pretending we do. We can't discount entirely that they may come from another planet, though we have no evidence to support it. We have found no threat to this country - there is not the slightest evidence that they come from a foreign nation - but until we know the answers we shall carry on a serious investigation."
    a o tom, co to je "serious investigation" vedeme spor.
    (to je článek z toho linku, cos poskytnul.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: tak zrovna z optickým kabelem se začalo experimentovat už 1850, laser teoreticky popsán 1917, první systémy nočního vidění se používaly už v II. sv. válce, . můžeš mi upřesnit, s jakými incidenty to souvisí ? nebo vlastně není to třeba, stačí vědět, že nám prostě o těch vynálezech lhali...
    BYDK
    BYDK --- ---
    JIKE: Nene, vsechno bylo za bdeleho vedomi. Do skoly jsem dosel vcas. ;) Mel jsem tu webku kterou jsem prepnul na infra, ale dluho za oknem nevydrzela. Trochu mi uzmrzla.
    V lete obcas chodim na nase miniletiste. Je dobry vyhled. Viditelnost se teda o dost zhorsila po postaveni okolnich silnic. Jednou mi tu byla pobidka na vybaveni, ale odmitnul jsem. Preci jen se to nedeje kdyz pisknu. . A neumim to, co pan Steven Greer. Jedine, ze by mi nekdo pomohl. :) Treba Tlustei. Sam v dokumentech rika, ze vice lidech to jde snadneji. A pak by se dalo neco natocit. :) Jinac je to nahodne.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: ty důkazy v psané formě. Moje možné ze byly a ze i jsou. Věřím ze mnoho jich bylo spaleno a zničeno v průběhu cele historie. Co zbylo bylo utajeno. A to málo co vidíme neni dostatečně.


    PALEONTOLOG: optické kabel, tištěné spoje, laser, nightVision, kevlar, processory atd..
    JAMILLOS: jednou až budeme žít společně bez všech negativ. Oni se zas ozvou
    TLUSTEI: co chtěl JFK všecko udělát ze byl nepohodlny?


    BYDK: náhodou ztráta času tam nebyla? Chybějící čas vis co myslim. Divny ze se na Tebe tak lepí.
    Zkus natočit. Vzpomenout si v tu chvíli. I kdyz mam pocit ze vždy kdyz UFO ví ze je pozorování často zmizí.


    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BYDK: mně právě naopajk ten špičatý tvar a zabarvení přijde jako docela výstižný, však s tou moji fotkou jsou skoro stejní - aspoň jak lze soudit z megazvětšeného zašuměného a nezaostřeného digitálního zoomu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAXXE: kdyby byli věděli a dali najevo o čem mluví, tak to neřešíme. (autor videa, bydk)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PALEONTOLOG: aha... takze existuji rucni kamery ktere maji 700x opticky zoom ? takovou bych fakt chtel ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAXXE: mě je jasný že je to digitální zoom, nicméně existuje nejeden produkt, kterej to deklaruje a minimálně jeden blbeček, kterej to vloží do videa. no a pak je tu ještě někdo další, co napíše, že 700x má jen hvězdářskej.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PALEONTOLOG:

    Objektiv:

    Optický / digitální zoom: 25x / 700x

    opticky zoom pouze 25x ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: https://www.alza.cz/canon-dc95-ccd-0-d97964.htm hvězdářskej dalekohlede. mě fakt zaráží, jak člověk dovede ignorovat úplně všechno
    BYDK
    BYDK --- ---
    To video je dost amaterske. 700X zoom tam jiste nema, protoze to maji hvezdarske dalekohledy. ATohle uficko se cas od casu vyskytuje. V par momentech to lze spatrit. Jsou to dva jehlany vuci sobe a mezi tim je mezera, ktera je pro ufo typicka. Vetsinou clovek muze sporozovat talirovite objekty. Tenhle je trochu atyp. Ale videl jsem ho v jedne z publikaci a proto me zaujal.

    Kazdopadne se o letajici balonek nejedna, jelikoz na horky vzduch potrebuje dost prostoru a tenhle tvar proste pro tyhle veci neni vhodny. :)

    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Několikrát jsme se na ten záznam díval a snažil se rozpoznat, zda a jak se ta věc hýbe. Není to z toho ale vůbec zřetelné (jediný údaj o rychlosti je v titulkách na začátku záznamu, což nemusí být přesné a třeba ani pravdivé). Naopak mi celý ten objekt docela připomíná toto:


    Akorát teda, uznávám, video se jmenuje "Toto není podvrh", takže je jisté, že to lampionek nebude :(
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: K nicemu nekomu, kdo nezna typologii UFO. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: přesně takovéto záznamy jsou totálně k ničemu. a tím se nevyjadřuju k možnosti ne/existence.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Při poměrně vysokém počtu pozorování UFO, které uvádí BYDK, mě tak napadá, jaké je asi rozložení četnosti "opravdu průkazných" pozorování na osobu. Jde mi o to, že normálně by toto rozložení mělo mít charakter Gaussovy křivky, tzn. spousta lidí nula, hodně lidí jedno pozorování a pak čím dál méně. Není to ale spíše tak, že drtivá většina lidí nemá jedinou zkušenost (sledování něčeho, co klidně může být letící lampion, fakt nepočítám) a naopak je neúměrně početná skupina lidí, kteří těchto pozorování mají celou řadu, přičemž to nelze zdůvodnit lokalitou? I to by o něčem vypovídalo. Případné vysvětlení, které tu už také zaznělo ("Kdo je neviděl (...) ten je vidět neměl") mi připadá absurdní.
    BYDK
    BYDK --- ---
    Tady konecne neco, co stoji za rec. Je to taky z CR z druheho konce. Brno.

    UFO v Brně ? Toto není podvrh !!
    https://www.youtube.com/watch?v=pbGe-Vthp1c&feature=related
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam