• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: jasně, proto píšu stylizované, těch artefaktů je celá řada a některý dost přechází ve zvířata. každopádně argument z AA - nemuseli jsme měnit tvar a letělo to, je obskurní na první pohled, neletělo by ani jedno. jde sice zkusit argument, proč bychom měli hledat nám známe funkční tvary, ale ten nikam nevede. ten vede k čiré fantazii a přáním jako otci myšlenek.
    JIKE
    JIKE --- ---
    XMEDA: halvně mě zajímají ty pyramidy, které jsou již porostlé zelení po celmy s světě, a i v číně apod, a nikdo je nezkoumá...

    PALEONTOLOG: přijde Ti tohle jako ryba? :-) já jsem rybář, a takovýhle jsem nikdy neviděl teda... a navíc jim chybí hřbetní ploutve...

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: to jsou malé, ze zlata stylizované ryby :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JIKE: nebo zarovnany planiny, megastavby uprostred niceho..
    JIKE
    JIKE --- ---
    XMEDA: náhodné paralelní vývoje jsou zcela normální.
    XMEDA: me fascinují ty zvláštní malby a vůbec dávné a podivné artefakty. Treba by me zajímalo co jsou ty malá ze zlata udělaná letadyĺka
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    XMEDA: co se tyka tech starych zaznamu, tak s tebou souhlasim. jenom dodam, ze nektery jsou dost diskutabilni. to by bylo asi zajimavy probrat konkretni veci.
    a ten technickej pokrok jsi napsal docela hezky, ale komu tim pomuzes! ;)
    LUKK
    LUKK --- ---
    Malé připomenutí.... Anglicky... U mne opravdu vysoká kreditibilita.
    Dr. Edgar Mitchell ★ UFO Interview 2013 Aliens Are Real And Watching Us - The Day Before
    http://www.youtube.com/watch?v=BAyVSylJBuo
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JIKE:

    Opticke kabely mas v prirode, staci kdyz ti tece voda do jeskyne a nahore sviti slunce a dole je svetlo i kdyz je to "za rohem" a vsude jinde je tma. Aplikace principu do kabelu souvisi s rozvojem technologii a nebylo to raz na raz. Tisteny spoje ve smyslu medi na laminatu jsou preddruhovalecna vec, jen se postupne zlepsuje zakladni substrat od hnijiciho navlhavyho a horlavyho papiru s pryskyrici pres klasicky FR materialy az po dnesni laminat prepregu se skelnyma vlaknama s vysokyma hodnotama Tg a TCE. Laser mel predchudce MASER a jeho vyvoj se tahl pomerne dlouho a Nikolaj Basov nebo Alexandr Prochorov si k Roswellu tezko pricichli, zadnej skok. Nocni videni na principu infracervenyho svetla meli uz nemci za druhe svetove, dokonce na sturmgewehrech s baterkama. Kevlar je vyvojovej stupen nylonu. Nylonovy puncochy jsou opet pekne starej vynalez. Procesor je jen naslednik tranzistoru a tranzistorama se uz zabyvali hodne davno, hned po diodach a objeveni jevu na PN prechodech. Planarni litografie na kremiku pak byla jen dusledek snahy vytvorit vic motivu na kousku polovodice a procesory v pravym smyslu slova jsou sedesaty leta a dal s vyvojem dodnes v zavislosti na zmensovani detailu litografickych procesu. Pokud hledas mocny hybatel vedy a vyvoje, pak to byly v prvni rade ty dve valky. Jeden priklad: Pred prvni svetovou bylo letadlo drevopapirova vec potacejici se za dobryho vetru. Na konci prvni svetove mas masiny jako Spad XIII schopny litat 200kmh+ s dvojici kulometu. Behem mezivalecnyho vyvoje se doslo k 500km/h u experimentalnich veci. Za druhe svetove nastalo dalsi neomezeny nasazeni financi a lidskych zdroju a koncime proudovyma letadlama s radarem na palube. Obdobne pozemni prostredky.. od par milimetru silne krabice v 1915 po Tiger II schopnej ohrozit treba i dnesni tanky. Technologickej pokrok vzdy nastava, kdy se prestane setrit, k moci se dostava diktatura a dve skupiny lidi se snazi kazda premoci tu druhou. Kdyz budu za mirovyho stavu chtit vyvinout novy bojovy letadlo a pozadam ministerstvo o dotaci, tak me smetou ze stolu. Kdyz nastane situace ala 1944 a budu mit pouzitelnou ideu, bude mi doprano v mirove dobe nevidanych prostredku, hlavne kdyz to prinese v zapase vyhodu..


    Z pohledu navstevy z jinych svetu na zemi me vic zajimaji tisice let stare zalezitosti u kterych si jen tezko jde predstavit zvladnuti lidskyma silama. A to i pres absolutni nasazeni vsech sil a zdroju.
    A pozorovani UFO v soucasnosti.. treba nas kontroluji, no ;) Treba jsme pro nekoho na urovni shluku bakterii v kapce roztoku.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PALEONTOLOG: jojo lidstvu trvalo tisíce let vymyslet mobil
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: jeste ten kevlar, ze 70', ten je taky z rosewellu? to trvalo takrka dvacet let reverzne vynalezt polyamidove vlakno?
    nojo bordel ve fajlech, typicky konspiracni problen.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PALEONTOLOG: optiku jsem nezkoumal se přiznám, ale přisuzuj ese tomu, ale u nočního vidění to byla za WW2 uplně jiná technologie než je nyní.

    tak proč se nepoužíval už v alexandrijské době parní stroj, když už byl v té době vynalazen prototyp? Protože byla levnější otročina... asi tak.
    incident- Roswell

    spíš mi řekněte, ti co si nemyslí že nás ufoni navštěvují, proč ?

    já mám velice rozsáhlou teorii, i když si myslím že to je spíš už víc než to, ale musel bych to sepsat, a měl jse mto už rozepsané asi na 5 stran, ale ztratil se mi file i ze záloh. což nechápu. takže musím znova... (měl jsem to na 3 místech ten file co jsem psal, na notebooku, na SSD, na záložním backup disku) - nikde není. notebook se mi sám - celý vymazal, SSD odešlo- prostě Empty a READ ONLY, a záložním disku není, tam kde byl. což nechápu...
    SVANC
    SVANC --- ---
    Něco na odlehčení...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: ocituju jednu všeobjímající větu od "some spokesman":
    "We don't know what these things are and there's no use in pretending we do. We can't discount entirely that they may come from another planet, though we have no evidence to support it. We have found no threat to this country - there is not the slightest evidence that they come from a foreign nation - but until we know the answers we shall carry on a serious investigation."
    a o tom, co to je "serious investigation" vedeme spor.
    (to je článek z toho linku, cos poskytnul.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIKE: tak zrovna z optickým kabelem se začalo experimentovat už 1850, laser teoreticky popsán 1917, první systémy nočního vidění se používaly už v II. sv. válce, . můžeš mi upřesnit, s jakými incidenty to souvisí ? nebo vlastně není to třeba, stačí vědět, že nám prostě o těch vynálezech lhali...
    BYDK
    BYDK --- ---
    JIKE: Nene, vsechno bylo za bdeleho vedomi. Do skoly jsem dosel vcas. ;) Mel jsem tu webku kterou jsem prepnul na infra, ale dluho za oknem nevydrzela. Trochu mi uzmrzla.
    V lete obcas chodim na nase miniletiste. Je dobry vyhled. Viditelnost se teda o dost zhorsila po postaveni okolnich silnic. Jednou mi tu byla pobidka na vybaveni, ale odmitnul jsem. Preci jen se to nedeje kdyz pisknu. . A neumim to, co pan Steven Greer. Jedine, ze by mi nekdo pomohl. :) Treba Tlustei. Sam v dokumentech rika, ze vice lidech to jde snadneji. A pak by se dalo neco natocit. :) Jinac je to nahodne.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: ty důkazy v psané formě. Moje možné ze byly a ze i jsou. Věřím ze mnoho jich bylo spaleno a zničeno v průběhu cele historie. Co zbylo bylo utajeno. A to málo co vidíme neni dostatečně.


    PALEONTOLOG: optické kabel, tištěné spoje, laser, nightVision, kevlar, processory atd..
    JAMILLOS: jednou až budeme žít společně bez všech negativ. Oni se zas ozvou
    TLUSTEI: co chtěl JFK všecko udělát ze byl nepohodlny?


    BYDK: náhodou ztráta času tam nebyla? Chybějící čas vis co myslim. Divny ze se na Tebe tak lepí.
    Zkus natočit. Vzpomenout si v tu chvíli. I kdyz mam pocit ze vždy kdyz UFO ví ze je pozorování často zmizí.


    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BYDK: mně právě naopajk ten špičatý tvar a zabarvení přijde jako docela výstižný, však s tou moji fotkou jsou skoro stejní - aspoň jak lze soudit z megazvětšeného zašuměného a nezaostřeného digitálního zoomu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAXXE: kdyby byli věděli a dali najevo o čem mluví, tak to neřešíme. (autor videa, bydk)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PALEONTOLOG: aha... takze existuji rucni kamery ktere maji 700x opticky zoom ? takovou bych fakt chtel ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAXXE: mě je jasný že je to digitální zoom, nicméně existuje nejeden produkt, kterej to deklaruje a minimálně jeden blbeček, kterej to vloží do videa. no a pak je tu ještě někdo další, co napíše, že 700x má jen hvězdářskej.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    PALEONTOLOG:

    Objektiv:

    Optický / digitální zoom: 25x / 700x

    opticky zoom pouze 25x ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam