HYENA: Vetsinu tech dokumentu beru s nadhledem. Mufona jsem nevidel. Vetsinou jsem se ucil Plejadske veci. O cloveku o tom, jaky ma potencial o tom proc nas nekontaktuji a vsechno to souvisi s tim, jestli se probudime a jsme ochotni se o sobe neco vice dozvedet. Jestli jsme schopni usmirit se alespon mezi sebou a zit jako civilizace, ktera nestoji pred sebeznicenim. Ty vladni projekty a ruzne veci okolo jsou nebezpecne, casto zavadejici a desinformacni. Taky si myslim a toho se trochu bojim, ze vlady ledacos daji ven, ledacos ukazi ale tak,a by jim to vyhovovalo. Dostavame dokumenty, ktere toho moc neprozradi. Do techto veci nestouram.
A chapu, ze nemam nic v ruce, ale Uficko jsem videl na takovou blizkost, ze se to neda s nicim zamenit. :) A kdo v tom teda sakra lita? A proc ten talir je jednou s okenkami a ostrejsimi tvary a proc je druhy talir zase cely kovovy krasne zaobleny, bez okenek? A proc dalsi je jen letajici zhnouci koule, ktera si meni smer jak se ji zachce a kdyz se chci na tento ukaz podivat z jine perpekvivy, protoze se to schovalo za strom a kdyz ho obchazim tak najednou zmizi? Podle vseho je to dost jasne a jsem rad, ze jsem mohl byt svedkem. Vzdycky jsem si tedy pral blizsi kontakt, ale zatim mi nebylo doprano.