• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: ty jsi neviděl avatara od camerona, žejo ? kdybys to viděl, tak bys takovou blbost nikdy nemohl napsat. v přírodě je všechno harmonický, voda pitná, vulkány trestají jen řádu se vymykající zvířátka a když společenství vyhubí meteorit, tak jen proto, že to byly velký, agresivní a ošklivý svině.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: nestaci, jo? pritom to docela pekne vystihuje to vsechno okolo :)

    Vsichni tvorove na nasi planete bojuji o zivotni prostor a potravu a to az na hranu vyhubeni slabsich. Je jedno, jestli je to americka veverka vs. nase ceska, kralik v australii, beloch v americe... Tezko si myslet, ze by na jinych planetach byla flora a fauna jina. Je to tak nejak zpusob, ktery podporuje evoluci a duvod, proc jsme nejsilnejsi predatori na zemi. Je to zivot.

    A bohuzel, i kdyz jsou umysly veskeze dobre, dopadne to jako v africe, kde domorodci umiraji hlady, protoze prisel bily muz a snazil se jim predat svoji kulturu a civilizaci. Popripade mezoamerika, kam evropani zavlekli svy nemoce a to prezil jen kazdy paty domorodec (nehlede na obeti dobyvani).

    Proste z nasi historie nezname jedinej pozitivni stret (pro slabsi stranu) a jestlize nejsou mimozy bylozravci (coz neni moc pravdepodobny, protoze zrat travu neni zas az tak narocny na intelekt) nebo entity na bazi kremiku, pak je vcelku pravdepodobny, ze by to pruser byl.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: ve zkratce - silnejsi pes mrda.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Právě jsem slédl film UFO, 2018 s MILF Gillian Anderson ve vedlejší roli. Je to příjemný matematicky pojatý přístup. :)) Co tím asi tak mohu myslet? ;))
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULLUU: ta pravdepodobnost, ze si nas budou chtit pripadny mimozy podrobit, je z toho co vime o prirode dost velka.

    A z toho, co zname z historie vime jak dopada stret vyspelejsich kultur s mene vyspelima. Pro ty mene vyspele spatne i kdyz jsou umysly dobre.

    Proto v podstate doufame, ze tu jsou a jen cekaji az budeme na kontakt pripraveni, protoze jinak to bude pro nas pruser :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: Na tyhle pravidla jsi prisel sam, nebo odkud je beres?
    JIKE
    JIKE --- ---
    This Secret Video Will Rewrite History Forever...
    http://www.youtube.com/watch?v=98juqA20CeE
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Když se řekne "zemské magnetické pole" v kontaktu s pozemšťanem, těžko tím může být myšleno magnetické pole jiné planety. Navíc by se muselo jednat o opravdu mimořádně podivnou planetu, kde by se magnetické pole obracelo každých 14,6 hodin :D.
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Proste vsici delame chyby, holt...
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Myslim, ze je chyba v prekladu. Navic je tak trochu hloupe se domnivat, ze nase planeta ma stejny geomagneticky cyklus jako jejich a urcite se neridi nasi planetou. :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: On úlet a důvod, proč to vůbec nebrat vážně, je už jen měření času tímhle způsobem ("Náš způsob měření je závislý na periodicky se opakujících cyklech zemského magnetického pole"). Protože jestli existuje něco opravdu nevhodného jako časová jednotka, je to právě tohle:

    Nemluvě ani o tom, že její stáří 16337 cyklů by dalo naprosto absurdní číslo, když se člověk podívá, kolik těch přepólování magnetického pole bylo za posledních 169 milionů let.
    Nerozumím lidem, kteří berou vážně zdroje s takovýmito nesmysly.
    BYDK
    BYDK --- ---
    ZUULLUU: Znas knihu trochu egyptskou knihu mrtvych? Kdyz duse propadne -neobstoji sama pred sebou, tak ji stahne pod hlubinu antropomorfni bytost Krokodyla. Krokodyl stahnuje svou obet vzdy pod hladinu a vodni hladina znamena urcitou uroven vedomi. Tzn. ze bytost muze klesnout a dalsi zitot bude s vetsim omezenim, nez ma clovek. To same se deje na urovni cele planety, celeho lidstva. Momentalne bud zvladneme nasi situaci a jako lidstvo se sjednotime a tim dame najevo, ze jsme bytosti, ktere patri do vesmirne rodiny a nebo se sami znicime mezi sebou. Tim, ze ponicime nasi planetu, propadne se i planeta na uroven -1 podle Vedickych znalosti. To znamena, ze lidstvo nejspis prezije, ale bude zit na planete, ktera je nehostina a clovek bude muset zit prevazne v podzemi. Podle vseho zijeme na planete 0. Tzn, ze tu najdes krasna mista jako raj, ale take narazis na neklidnou povadu nasi planety a divokost prirody. Takze mas tu sice raj, ale za tisic let tu byt nemusi, coz se mnohdy stalo.
    Pokud se narodime jako vesmirni lide, teprve zacne velke dobrodruzstvi. :)

    PS: Mam na to tema rozepsanou takovou malou brozurku. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    ZUULLUU: Cim je Zeme nevim. Jen vim, ze doba v nimz zijeme tu na Zemi je velmi zajimava. Lide se bud narodi jako vesmirni lide a nebo propadnou, coz by bylo dost neprijemne pro nas pro vsechny. Zijeme v napinave dobe prerodu.
    BYDK
    BYDK --- ---
    KYARA: Podivam se na to, ale o tyhle informace se radeji neopiram. Vesmes vim, ze jich je hodne, vzhledem k vlastnim ruznych pozorovanim pokazde uplne noveho typu. Od klasickych taliru s okenky, po talire ciste stribrne metalicke, trojuhlelnikove ci kulove, a pak naposledy jsem videl jen zablesky a eliptickou drahu proletu po dobu tak 2vterin, takze nevim kdo ci co to bylo, svetlo prekrylo tvar. A to jsem videl jen neco malo, rekl bych. :) Zatim mam dost bloku a strachu, takze nejsem na primy kontakt pripraven. Necham se prekvapit, ale jelikoz vidim UFO +- jednou za 2-4 roky, tak bych mohl brzy spatrit dalsi. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    SCHWEPZ: bral jsem to globalne, mozna spise v nasem Evropskem meritku. Jinac souhlasim. Mel jsem to formulovat presneji. A jestli verim jestli existuje? TO nevim v podstate mi to je jedno, ale nasel jsem v tom textu par veci, ktere pro me byli dulezite a davali mi smysl. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    ZUULLUU: Vedomi v tomhle zivote, hlavne v dobe smrti ti urcuje tvuj dalsi zivot. Tzn, ze pokud mas prevazne pozemske mysleni a jsi na nej fixovana, tak se nejspis znovu narodis tady. Klasicke zemske mysleni je napriklad, ze nenexistuje jiny dalsi zivot, nebo ze si neumis predstavit zivot bez penez, nebo veris nabozenstvi, nebo ti prijde ze jsi tu neco nestihla a chces to tu dodelat, nebo tu neco nemas s nekym vazneho doreseneho... no proste je tu hodne moznosti, jak tu uviznout. To ze ti jeste nekdo promaze pamet je jen takova pojistka a nejspis to do znacne miry ovlivni i vedomnejsi lidi. Kdo vi, co se presne deje, kdyz opustis natrvalo toto telo. Kazdopadne ten pan Zelenka z Cest k sobe popisuje, jak to probihalo po smrti jeho otce. :) Ale o tom si kazdy i o vsem muze myslet co chce. :)

    SVANC: Uprimne, v tom se moc nevyznam. Jen tech 28 let ma byt pripodobneni v jakem stadiu bytost je. TAkze je to pomerne mlada holka, ikdyz ji je asi tisice let. :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BIRLIBAN: proste konspiratori si musi mezi sebou udelat poradek a musi odlisit totalni blbosi od obycejnych blbosti.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Když si to sama uvědomuješ, jaký má potom smysl to postovat dál?
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    ZUULLUU: Tohle je neuvěřitelná slepenina neznalosti historických i náboženských souvislostí, významu symboliky (nejen) starověkých kultur, demagogie stavící člověka do role pasivního tupého tvora ovládaného něčím zvenčí, neodpovědného za své jednání. Především mě ale zklamalo, že nepadla zmínka o jednorožcích! Špatný, moc špatný..
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    KUKIDE: Tzv. High Mast Lightning. Stožárové reflektorové osvětlení zpravidla kruhového tvaru. (na videu jsou čtyři, pravidelně rozmístěny v lichoběžníku/obdélníku, tedy zřejmě hřiště nebo střežený prostor)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam