• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    KYARA: no, a též nelze dokázat neexistenci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KYARA: obligatni argument byva, ze veda nezverejni nic co by zpochybnilo jeji dosavadni svetonazor a jeji pokrok vyplyva ciste z redrzniho inzenyrstvi. Ja bych v takovym svete zit vazne nechtel, musi to byt hrozne frustrujici.
    SVANC
    SVANC --- ---
    KYARA: O dinosaurech nezpochybnitelné důkazy existují. To, že i více lidí vypoví, že něco viděli, fakt nezpochybnitelný důkaz není. Takové výpovědi lidí existují i o zcela absurdních věcech, pokud nechceš připustit existenci i jezinek, hejkalů a podobných jevů.
    KYARA
    KYARA --- ---
    SVANC: nezpochybnitelny dukaz neexistuje, i kdybys to videl ty sám, tak to mozná zpochybnís sám sobe, takze s tema dukazama je to takovy zapeklity...
    ale tak obycejne na prokázání jakéhokoliv cinu stací svedci...ty máme...navíc vypovedi souhlasí...to by za normáních okolností melo stacit...
    SVANC
    SVANC --- ---
    PALEONTOLOG: Copak lidský ruce na těžbu zlata. Ale když si představíš civilizaci schopnou mezihvězdných letů a energii, kterou takový let spotřebuje, tak představa těžby čehokoli v jiné sluneční soustavě je zcela absurdní, protože neekonomická. Energie potřebná na přepravu je nejspíš obrovským násobkem té, kterou by šlo zlato vyrobit z něčeho běžnějšího (s emzáckou technologií).

    KYARA: Když píšeš, že "ufo je naprosto prokazatelný", kde jsou ty nezpochybnitelné důkazy, srovnatelné třeba s těmi, které potvrzují někdejší existenci dinosaurů?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KYARA: ja chapu, ze si to myslis, ostatne na nazor staci dira do zadku. Problem je, ze nevis jaky ma veda paradigma a jako neznala celej jeji system odsuzujes. Diky vedeckymu paradigmatu a jeho skutecny funkcnosti muzes psat do PC nebo smartfounu. Zneuzivani novejch objevu k ziskani vyhody je stary jak lidstvo samo, je to de facto nase evolucni specializace. A na tu si vetsinou stezujou jen ti co prohravaji.
    Psalas, ze je to s dinosaurama zalezitost viry, tak neni, mas je v ptacich denne kolem sebe. Teda pokud nehalucinujes, i to je celkem mozny.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    SCHWEPZ: Starší verze se úplně asi neutopila..
    KYARA
    KYARA --- ---
    PALEONTOLOG: já ale neríkám, ze dinosauri neexistujou... jen je na tom videt, jak je ta veda selektivní... tohle prokázem, tohle zpochybníme, tohle vyvrátíme, pritom vedecky kvantitativne vzato, ufo je naprosto prokazatelný, ale proste se to nehodí...veda má proste dve tváre..je zneuzívána na prokazování lzí...
    já neverim ani na vedu ani na ufo ani na jezíska.....to te jen limituje dokazovat cokoli, verit jednomu nebo druhymu... já navrhuju pozorovat, sbírat informace a nedelat z nich závery, to je cely...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    :: OSEL.CZ :: - Blíží se bouře: Astrofyzici ohlašují průlomovou konferenci k černým děrám
    http://www.osel.cz/...-blizi-se-boure-astrofyzici-ohlasuji-prulomovou-konferenci-k-cernym-deram.html

    bude to velky! zeby vyfotili mimozemstany? stay tuned! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SCHWEPZ: ten moment, kdyz ufouni s technologii mezihvezdnejch letu potrebujou lidsky ruce na tezbu zlata :D
    KYARA: neprokazuje se, ze neco neexistuje, to z principu nejde. Prokazuje se, jestli nejakej jev existuje a tady vidim dukazni bremeno spis na ufolozich, vericich, atp.

    KYARA: dinosauri vejce se nasly i u nas, na Kanku u Kutny hory, jinak stavbu kostry dinosauru dodnes v sobe nosi ptaci (aves) a tim dokladaji pribuznost, de facto pokracovani dinosauru. Vidis sykorku, slepici, vidis dinosaura. Co tam mas dal?
    KYARA
    KYARA --- ---
    SCHWEPZ: no vidis, to by klidne mohlo bejt...a makame pro ne do ted... je to uplne stejne uveritelny jako ty dinosauri proste...jde o to to správne hodit na papír... dohady, dohody...
    vsechny cesty vedou do Ríma...takze nechat bejt...zaujmout pozici pozorovatele a ono to nejak dopadne :D
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KYARA: přesně tak, ať předloží důkaz, že UFO neexistuje.
    Pár dní zpět jsem slyšel od jednoho pána na oslavě, že UFO stvořilo lidi (to byli obyvatelé Mezopotámie) a že je stvořili jako otroky, aby jim těžili zlato (protože zlato je kvalitní kov, supravodič atp., říkal).
    Jednou za čas se mimozemšťani přes kus Galaxie dopravili k Zemi a zlato si odvezli.
    V Africe jsou prý místa kam nikdo nesmí a tam jsou hluboké lomy kde se zlato těžilo.
    Ufoni ale nebyli s tímto lidstvem spokojení a tak zařídili potopu Planety a zařídili vznik lepší verze lidí (to jsme my).
    Taky říkal že Země je dutá, vstup je na pólech. A říkal že Zemi nelze opustit, lidstvo nikdy nebylo na Měsíci a všechny ty sondy na Marsu atp. jsou natočený v Hollywoodu.

    Každý má nárok na svůj "názor", to je jasný.
    Třeba ty dinosauři - ty na ně věříš? Pfff!! Já na dinosaury taky nevěřím!
    KYARA
    KYARA --- ---
    vy si jedete vedeckej skepticismus normálne....:DD
    já uz jsem svoje rekla a fotku dodala...
    tak predlozte dukazy, ze ufo neexistuje, to preci taky dolozit dukazama nejde, stejne tak i naopak...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KYARA: no to me prave zajima, jak jsi na to prislo, protoze ja na zafny zminky nenarazil. Jejich mytologie je naivni a symbolicka, ale mimozemstan nikde...

    jestli myslis ten Pakaluv sarkofag, tak tady je to pekne vysvetleny a popsany:
    It’s Not an Alien Astronaut – misfitsandheroes
    https://misfitsandheroes.wordpress.com/2017/03/06/its-not-an-alien-astronaut/amp/
    tl;dr je to pomerne casto pouzivany vyjev: strom zivota a vladce sestupujici do Sibalby - posmrtneho sveta.

    Cely tenhle hoax vznikl v 68, kdyz s tim prisel danikan a udelal se na tom. Jenze od te doby jsme rozlustili vsechny znaky a bohuzel to dava smysl bez mimozemstanu :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KYARA: jsou v podstate dve moznosti:
    a) zivot se rozviji na vsech planetach podobne, jako na zemi (zivot muze vzniknout jen v podminkach podobych pozemskym)
    b) zivot se rozviji pro lidi nepredstavitelne

    v pripade a) plati co pisu, protoze to odpovida vsem zivocisnym druhum, co zname (biologie druhy stupen zakladni skoly)
    v pripade b) bysme nasli neco, co se zbytku vymyka.

    Ani jedno se nestalo = nemame dukaz o existenci ergo pokud veris v existenci mimozemstanu v okoli planety zeme, je to poze vira.

    U dinosauru se nejedna o viru, protoze mame dukazy jejich existence.
    KYARA
    KYARA --- ---
    AVATAR: to nemuzes myslet vázne...... "to se pozna podle velikosti mozkovny vuci telu",- mozná tady na zemi....to je preci strasne omezenej pohled na neco, co nerznás... nechame to bejt, nemá smysl se bavit o nicem...
    maye nech mayema, psala jsem, ze u máyu más jasny zminky o ufo...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KYARA: oni se snazi identifikovat neidentifikovane letajici objekty. Ze se jim to dari je dano hlavne tim, ze maji prehled o vsech letech a dokazi podle casu a lokace ufo identifikovat. Mimo statnich organizaci / armady / letectva to delaji miliony lidi po celym svete, kteri se snazi ulovit senzacni fotku litaciho talire uz nakych 70 let. A porad jsme nedostali zadny konkretni, cisty zaber, ktery by byl vyhodnocen jako prukazny.

    Mame satelity, ktere nonstop sleduji atmosferu cele nasi planety a mimozemstani furt nikde. Mame miliony teleskopu po celem svete neustale monitorujici oblohu. Furt nic. Mame radary, ktere chytaji veskere nam zname signaly z vesmiru a za 40 let jeden nevysvetlenej signal, ktery se behem par vterin ztratil a uz nikdy neobjevil.

    Veris v existenci jevu fata morgana? Nejspsis ano, protoze je to tisice let pozorovanej jev. Pokud vidis na pousti oazu, ktera neexistuje, pak je urcite i mozne, ze se v atmosfere zrcadli i jine jevy, nemyslis?

    Nejvice ufo je pozorovano v chille, ktere ma unikatni podminky k sledovani podobnych jevu. Nahoda?

    UFO jiste existuji a jsou dennodenne pozorovana (a obcas i neidentifikovana), ale nijak nedokazuji pritomnost mimozemske inteligence.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Mě zaujaly ty důkazy o ufo. Mohl bych je vidět?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KYARA: ano, zjevne mas spatny informace a ja spravny. Vtip je, ze ani paleontologie nestavi na vire, ale na statistickych datech vnepredstavitelnymnozstvi.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KYARA: co s mayema? Jedno z temat, kterymu jsem se leta venoval, tak bych rad zjistil co jsem prehledl :)

    kdybysme nalezli zkamenelinu jineho inteligentniho zivota (to se pozna podle velikosti mozkovny oproti telu), bylo by z toho poradny halo :)
    KYARA
    KYARA --- ---
    ZUULLUU: vzdycky bysme meli byt opatrní...s kruhama, i s ufo... s vedcema, i se studiemi...
    KYARA
    KYARA --- ---
    PALEONTOLOG: mozná mi, podle toho cemu ty verís, uniká minulost, ale neuniká mi pritomnost... tvuj argument je, ze já mam spatny informace a ty más dobrý. tak jo.

    AVATAR: :DD zkamenelinu mimozemstana na zemi nenajdes, to proste nejde, to uz by nebyl mimozemstan... ale más od jeskynních maleb, pres máye, az po prítomnost, tisíce ruznych"dukazu" o existenci/prítomnosti....
    vypadá to, ze ti, co to podle tebe, tak svedomite analyzujou, se to spís nez dokazat, snazí vyvrátit.

    vedci, pro spolecnost dinosaury dokazujou a ufony vyvracej, vzdyt je to smesny...
    jestli to nevidíte, radsi mi dejte mínus a je to:D

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KYARA: mno narozdil od zkamenelych kosti, ktere opravdu dokazuji, ze tu zila zvirata, ktera uz tu neziji, zkamenelinu mimozemstana jeste nikdo nenasel. Dokonce nikdo zadnyho nenatocil, nevyfotil. Vsechna nahlasena UFO se pochopitelne analyzuji a 99% se i povede identifikovat.

    ja vlastne nevim, proc na to reaguju, kdyz nic z toho, co pises, neni pravda... mel jsem ti dat minus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam