• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: wtf jaký drogy zas? :D OK Jung byl taky zhulenec a tripař, tak určitě, jasná věc. Ehm, dobře, co tam máš dál, jo telefony a optika vs. videa na YouTube, málo hledáš hele, ale nedivim se, protože ve skutečnosti tě to vlastně ale prachvůbec nezajímá, najít něco co podle tebe neni fejk, vlastně je ti to dost u zadku jestli je nebo neni. Spíš si sem chodíš (nejsi sám) něco hojit nebo honit, to ať už posoudí každej sám.
    Každopádně abych se vrátil, je pár kanálů který přidávají vesměs kvalitní, napíšu mnohdy nefejkový videa, (protože 100% jistota samozřejmě neni) každej měsíc. A budeš se divit, představ si, normálně natočený mobilem! Úlet co? Hele, vono to de?
    Ale pokud nemáš zrovna poslední modely Samsung nebo Xiaomi 10 - 11 s tim superzoomem, budeš mít hochu hodně velkej problém natočit v noci i podělanou Polárku, možná se pěkně zapotíš i u měsíčku aby byl hezky vostrej. Zkus si to a pak tu zas pindej dál o pohotovosti s natáčením na mobil někde nad hlavou a ideálně ve tmě.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: to je neodpověď, bavíme se o individuálním pozorování bytosti za stromem
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Jak si tento fenomén v "mysli" vytváří radar?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: id darjeel mi před pár lety psal, že nějaká psychologická škola bere duchařský fenomény v terapii seriózně. dobře, v terapii s nimi pracuje a nevyhýbá se jim, ale bylo mu těžký vysvětlit, že toto samotný jako důkaz existence duchů nestačí. a tak pdobně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: ono ani nejde o to něco zažít, to se dá na drogách nebo při psychóze zažít leccos, problém je tyhle fenomény minimálně prokázat nezávisle na lidský psychice, natož pak najít vysvětlení.
    špatná čeština je jen třešnička na dortu. člověk tím jasně dá najevo (i když asi moc nechce), že se vzděláním na tom nebude nejlíp.
    v době, kdy mělo kameru minimum lidí, dejme tomu, ale dneska má každej telefon a může nefotit kde co. no a nikde nic. tím amozřejmě netvrdí, že nejsou zvláštní jevy, tady se odvolávám například na teheránskej incident, ale není to možná halucinace jednoho magora, kerýmu se něco schovalo za strom. a nebo někdo viděl ufo na sídlišti a nikdo jinej. a podobný "pohádky".
    buď ten rozdíl chápeš, nebo nechápeš, tam asi nemá smysl víc řešit.
    LUKK
    LUKK --- ---
    souhlasím s těmi zážitky a taky s tím že svou povahou jsou absolutně nepřenositelné...sám mám minimálně dva takové...

    ...mám velmi srdcového přítele s kterým si vykám, je to církevní správce a ten tvrdí toto: svět je mnohem širšího spektra a bytosti jsou na mnoha úrovních bytí, to jen my vrcholní představitelé západní kultury v případech prolnutí světů vidíme senzaci...(nebo bláznovství pozorujíce zážitky druhých) V církvi je zcela běžná praxe vyhánění duchů či podobně...přečtěte si VanderMeera jak může vypadat kontakt :)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    Jinak až na tu češtinu, která ty příběhy BYDK obecně trochu shazuje, to není až tak neuvěřitelný.
    Ale co je na tom celým úsměvný a zároveň celkem pochopitelný, jak většina lidí není absolutně schopna podobný zážitky z cizího vyprávění zpracovat, a už vůbec považovat za skutečnou událost, která by se snad mohla někomu přihodit. Dokud něco podobnýho nezažijou sami na vlastní kůži, tak vždycky, vždycky, ale vždycky budou mít tendenci podobný příběhy považovat za experience ala schizofrenikův zážitek. Asi vám bude překvapením, že k takový události nemusí vůbec dojít ani jednou za celý náš jediný život. Je to prostě zařízeno tak, že ona většina je tohoto, co se v dnešní době nedá racionálně ani předat dál, jednoduše ušetřena. A konkrétně tady v tomhle klubíku je to přesně o tom samým, pořád dokola...
    Například Jung se sám osobně s pozorováním "ufo" nikdy nesetkal a přesto byl, světě div se, schopen ho brát jako fenomén zcela vážně. A fakt ne zrovna jako šíleně tajný projekty ještě tajnějších vojenských tajných základen (jak je tady asi nejoblíbenější na to nahlížet, co jsem si všimnul), ale jako reálný jevy, i historicky popsaný v pozorováních (Norimberská událost atd.), také řešil "ufo" fenomén ve snech a obecně ho klasifikoval jako úkazy se zřetelnými projevy vysoké iteligence, ať už je uvnitř kdokoliv, cokoliv.
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: No, jsem trochu zmatenej. Psal jsi, že se ti ta entita "schovala za strom", ale teď píšeš, že ne.
    (vycházím z toho, že když se něco schová za strom, činí tak proto, aby to nebylo spatřeno)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: oktarínová, viď
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: Sorry, chtel jsem napsat ze byla zvlastni.
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Ne.

    Pardon, ze jsem ten prispevek uverejnil. Jen se zda byt pro nektere matouci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hlavně barva nebyla dost zvláštní, no to teda není vůbec zvláštní !
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Počkej... Jakože energetické tělo, schopné cestovat vesmírem, ti chtělo zabránit v tom, abys jej spatřil, tím, že se ti schovalo za stromem?
    To mi nepřijde jako extra elegantní způsob.
    BYDK
    BYDK --- ---
    LUKK: Casto jsou to bytosti, ktere nepotrebuji letajici talir nebo tak neco. Jejich energeticke telo je schopne cestovat vesmirem. Jedno uz jsem takove videl. Chova se to inteligentne, coz je poznat na pohybu. Mate i pocit, ze Vas pozoruje. Kdyz jsem cetl o podobnych pozorovani, casto se z te kulicky rozbalila entita. Ale takovou zkusenost nemam. VEsmes u me zjistila, ze porad pouzivam fyzicke smysli vic nez ty vnitrni a tak odcestovala. Schovala se mi za strom a kdyz jsem ho obchazel abych ji spatril ocima, zmizela. Tento ukaz videlo ten vecer nekolik sousedu vcetne me. A vsici se podivovali. Hlavne barva nebyla dost zvlastni.
    LUKK
    LUKK --- ---
    AVATAR:
    ZUULUU: díky vám že jste reagovali...
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    zajímavě vedle většina z vás. kdo by to řek, že zrovna v tomhle auditku...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    „Upřímně, existuje mnohem víc pozorování, než se dostalo na veřejnost,“ uvedl v rozhovoru pro Fox News.

    „A když říkáme pozorování, mluvíme o objektech, které byly pozorovány piloty námořnictva či letectva nebo je zaznamenaly satelity. O objektech, jejichž činnost lze obtížně vysvětlit, jejichž pohyby je příliš těžké zopakovat a nemáme k tomu technologie,“ řekl Ratcliffe.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Zaznamenali jsme jevy, které je těžké vysvětlit, tvrdí o UFO bývalý šéf tajných služeb USA - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...tere-je-tezke-vysvetlit-tvrdi-o-ufo-byvaly-sef-tajnych-sluzeb-usa-40354830
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUKK: ty svetla jsou veci, ktery si neumi bezny nevzdelany pozorovatel vysvetlit. pocitam, ze snad uz neveris, ze blesk je priznakem Boha ci pristani ufo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam