AVATAR: Promiň i pro mě je to těžké a tohle jen textem vysvětlit prostě neumím a neumím propojit. A i kdybych měl tabuli, tak stejně bych potřeboval k tomu pomoc předních kapacit z několika oborů co by sloužili jako překladač a korektor. Mohlo by být zajímavé co by z toho nakonec vylezlo, při dostatečné trpělivosti.
Ono sebe sama vyvracování je z části nejistota a z části poznání které dokáže pochopit jen hrstka lidí. Ja umím a vidím některé věci na které ani mé schopnosti nestačí.
Když ti to mám přirovnat ke komunikaci, tak ten kdo vymyslel třeba tohle je za mě genius.
Arrival Logogramshttps://ajseivadblog.wordpress.com/2018/10/05/arrival-logograms/Představ si třeba civilizaci co nepoužívá čísla a přesto je schopná mezihvězdných letů o kterých se nám stále může jen snít?
Univerzální jazyk bych pak vnímal a asi založil na Atomární bázi. Otázka pak zní kolik druhů chápe Atomární bázi jako my?
Základní Vodík má jeden proton, jeden elektron? Už si to také nepamatuji a do toho ještě neutrony které jsou obsaženy ve složitějších prvcích? A který prvek je vlastně na záčátku a tedy ten první mateřský a který je ten poslední. U prvků označujeme a máme mraky informací a znázornění.
Mám svůj řekněme vlastní znak, symbol, kterým se tak nějak ztotožňuji.
Vytvořil jsem si i vlastní znakovou sadu. Občas jsem s ní šaškoval v samomluvě.