PSILOCYBER: Na tom videu, které jsi mi poslal do pošty, vidím mluvíci hlavy s tituly jako "UFO historian", sugestivní tóny hlasů, irelevantní záběry na cokoli a pár radarových záznamů, které mohou být reálné, ale také nemusí. A i pokud jsou reálné, ještě zdaleka to nemusí znamenat, že jde o plavidla cizích civilizací.
Prostě mi připadá, že na jednu stranu s jistotou mluvíš o takových detailech, jako jsou předpisy, kterými se emzáci řídí ve vztahu k jaderným zbraním, či o jejich vzhledu, a na druhou stranu do dnešního dne nikdo nepředložil žádný opravdu jednoznačný důkaz jejich přítomnosti tady. Přitom takový důkaz je možný, popisoval jsem jej před lety hned ve svém prvním komentáři tady.
Mimochodem na youtube se dobře živí spousta lidí, někdo má miliony odběratelů díky ezo tématice, jiný umí léčit rakovinu či čerpat energii ze vzduchu a další se zase živí tím, že vytváří sugestivní videa o UFO. Zrovna tohle má 7,4 mega zhlédnutí, to už nějakou kačku za reklamu přinese. Víc bych za tím nehledal...